Regisztráció Blogot indítok
Adatok
direne

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Emlékeztek, Kati barátnőmre,  Ugye !? ... Igeeen, az, az  - a laposüveges! :) és a kötélszínű nappalis... :)Mostanában szülinapja volt. Hányadik??? Háááát,  ... jól van, elárulom, a 20. :))) Telefonon felköszöntöttem, de valahogy még nem sikerült összehozni a bizonyos…..
Nos, itt a következő edény-alátét. :)Alapja ennek is egy megfordított 25 x 20 cm-es csempe. Azaz a hátoldalát használtam alapnak, így maga az alátét alja is egy sima felületet képező  mázas csempe, csúszásgátló filcekkel láttam el a balesetek elkerülése és a…..
És megint itt a következő edény-alátét. :) Ezt a Csenge ( 8 éves) kislányom csinálta nekem, miközben én a többit  vágtam-zúztam, úgy látszik megtetszett, tetszik neki is ez a technika. ... Egyszerű sakktáblaszerű mozaikminta, de nagyon kedves, és jól sikerült. Igen,…..
Adós vagyok egy korábban készült sámli képével...Mivel maradt még abből a fura arany-terra kombináció mozaikból, megragadtam az alkalmat és adtam még a lendületemnek és letámadtam a kis előszobai sámlimat - amúgy is ütött-kopott volt szegény, és ráfért egy kis hálás…..
direne 2011.04.14 09:17:43
Neeeem.... Katika nem alkoholista! :) De szereti a mozaikjaimat és ... a kisüvegeket ...... "S azon belül is a kerek csokoládét, a szögletes csokoládét, a hosszú csokoládét, a rövid csokoládét, a gömbölyű csokoládét, a lapos csokoládét, a tömör csokoládét, a lyukas…..
Elkezdtem egy mozaikos éjjeli szekrény projektet. 2 ilyen felújítandó darabom van - a 2 kisebb gyerek szeretné saját birodalmába egyet-egyet, természetesen a saját elképzelésük, saját igényeik szerint. Én másodlagos tényező vagyok, azaz csak észrevétlenül irányíthatom az…..