Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wilika

1 bejegyzést írt és 476 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naiv medvelátogatók három körben az összes penészes kenyeret megkapták a babgulyás mellé a veresegyházi Medveotthon Fatálas éttermében. A panaszkönyv kikérésére természetesen megjelent a tulaj, aki szerint reggel hozták a kenyeret, meg az különben is ingyen van. A számlán…..
Wilika 2013.09.14 15:25:06
Na, akkor egy kicsit reagálok, mint posztoló;
Valahogy a pincérek (pl. a srác aki kiszolgált minket (és amúgy segítőkész volt)) akik látták a penészt, csak rábólintottak, hogy ok, az a zöld a kenyérben valószínűleg nem mandula, és nem is bazsalikom.
Az úr, aki saját bevallása szerint is csak később ért oda és nem látta a konkrét kosarakat, viszont már csak a szokásos "reggel hoztuk a pékségből" mondókáját tudta adni, ahogy itt a posztban is rögtön ezzel kezdte.
A "lekurvázásról" pedig;
Vagy Bálint úr folyamodik nagyon olcsó és kicsinyes módszerekhez ahhoz, hogy minket lejárasson, vagy a felesége dúsította fel a történetet estére, megvezetve ezzel szegény férjurát.
Senki nem kurvázott le senkit.
Ahogy ott is mondtuk neki két "reggel hoztuk a pékségből" mondóka között, a panaszkönyv sem került volna elő, ha egy őszinte bocsánatkérést kaptunk volna a harmadszori adag penészes kenyér után, és nem nekünk kell cikinek éreznünk magunkat, hogy visszajárkálunk az itt-ott foltos kenyerekkel.
Az pedig, hogy itt is még azon van leragadva az úr, hogy hány kanál hiányzik a levesből, esetleg, hogy pont a húskockát ettük ki belőle, tovább bizonyítja végtelen kicsinyességét. Ezer bocsánat, hogy nem rögtön azzal kezdtük, hogy tüzetesen átvizslatjuk a kenyereket, hogy nincs-e rajtuk penész, gondolván "hát ez biztos olyan hely", és csak utána látunk neki a levesnek, mikor már meggyőződtünk afelől, hogy a kenyér fogyasztható állapotban van.
Az ingyen ebéddel való dobálódzás megint csak szánalmasan kicsinyes (magamtól eszembe nem jutott volna, többieknek vajon miért?). Amúgy meg amiben nem volt hiba, aztalapból fizetni akartuk (és azt komment nélkül el is fogyasztottuk).
A "de ráértek", meg "hülye egyetemisták", meg tudomisén milyen sablonok pukkantgatóinak pedig; Mind az ötünknek fix munkahelye van, van köztünk mérnök, informatikus, BV-s, amit akartok, de ha taknyos kis tizenévesek volnánk, vendégként akkor is megérdemelnénk a vendéglátó kedvességét, és együttműködését, nem pedig az ostoba, kicsinyes (figyeltétek hányszor használom ezt a szót?) kioktatását.
Igen, apró hibák becsúsznak. Ezt én is mondtam, hogy elképzelhető, hogy a pék verte át magukat, ezért nem is neheztelnénk. A hozzáállásukkal volt a probléma.
  Kedves Nem-Biciglisták! Kedves négykerekű, két-és négy lábon járó Embertársaim! ;-) Nektek szól ez a mostani kis szertelen szösszenet. Lépten-nyomon hallhatjuk-olvashatjuk, hogy elszemtelenedtek a kerékpárosok, túl sok van belőlük, divatoznak, hülyén öltöznek,…..
Megelégelték, hogy itt-ott már Budapesten is felbukkant néhány magas bicikli: a Közlekedéstudományi Egyesület jópofa, de ön- és közveszélyes játéknak minősítette a szerkezeteket. A társaság levelét közöljük: „Egy új, Amerikából származó extrém kerékpár használata…..
Még nagy a titkolózás, de napokon belül hivatalosan is bejelentik, hogy a fővárosban is létrehoz a rendőrség egy kerékpáros alakulatot. A biciklisek a Készenléti Rendőrség keretein belül dolgoznak majd. Úgy tudjuk, mintegy ötvenen tartoznak a szerveződő egységhez, a pontos…..
  Holnap Critical Mass, de ahogy a forgalomszámlálási adatok mutatják, ma már nem csak a kerékpáros büszkeség menete tölti meg biciklisekkel Budapest útjait. Napról napra többen közlekednek maguk hajtotta kétkerekűvel, ami jó, nagyon jó. Jó az egyes bringázóknak és a…..
Wilika 2012.04.21 13:44:35
@takács bálint: Ne-ne-NE! Bringautat NE! A városvezetéstől kapott bringaút a bicikliseknek olyan, mint a nagyitól kapott kötött pulcsi; Tök kedves tőle, meg biztos a jó szándék vezérelte, de akarja a franc hordani azt, viszont ha már megkaptam tőle, akkor kénytelen vagyok felvenni ha ott járok nála, nehogy megbántsam...

Legyen járda a gyalogosnak, és legyen út a járműveknek. És a kettő "tartalma" ne keveredjen.
Wilika 2012.04.21 13:49:32
@Stock: Hasznos? Mert a biciklis csak jókedvében biciklizgethet? És az mennyire hasznos, hogy egy 2-3 literes löktérfogatú förmedvényben EGY ember ül, és ebből állnak a dugók? Kerékpárosból ugyanazon a helyen több száz ember közlekedhet kerékpárral, tisztán, csendesen, még az utat sem amortizálják olyan mértékben (ha egyáltalán :) ).

Persze az ilyen "motorikus fasisztákkal" minek vitatkozzon az ember. :)
Hé!Te, aki hobbiból zenélgetsz, goblejneket gyártasz, verseket fabrikálsz, blogot írsz, tánccsoportban ugrálsz, színdarabokban játszol - és nappal dolgozol és fáj a szemed, és művészeteddel minket traktálsz: hunyd be a szemed és csendben figyelj rám! Adj egy percet nekem az…..
Modorosblog Lambordzsíni 2012.03.27 06:00:00
De külföldiül se tudnak. Lambordzsíni. Pedig ennyit illenék tudni, hogy a há az pont azért van ott, hogy ne dzsé legyen belőle. De kicsit rendet kéne tenni a fejekben, ami a márkaneveket is illeti. Mitsubishi: helyesen micubisi, nem micsubicsi. IBM: ájbíem és nem íbéemm…..
Hello! A szövegben szereplő jellemrajzok és események pusztán a képzelet szüleményei, semmi közük a valósághoz. Ha tetszik, hajrá, addig is keep up! Modor Pisti /mondtam én, hogy egy nagy család vagyunk - M.T./  A reklámos Komolyan mondom, tele van a tököm ezekkel a…..
Tamás kavargó érzelmekkel, elrévedő tekintettel mered a telefon földön árválkodó darabkáira. A hátlap műanyagja deformálódott, a szürke szín az elhajlásoknál erősen elhalványul, szinte fehéresbe csap át. A nemrég még vidáman villogó, most már szilánkos…..
Nem vitás: történelmi időket élünk, és bizony a bérletpénznek: a havi, fejenként 4-10 ezer forintnak a családi költségvetésben sokkal jobb helye is lehet. Ennyi pénzből elvihetjük kedvesünket egy romantikus vacsorára a környéken, de a gyerekeket is elküldhetjük moziba, ha…..
Wilika 2012.02.15 11:13:37
@Brother Love: Persze, csak az ember általában szívesebben költ a baromságaira (legyenek azok sokmagos telefonok, méregdrága, prémium eledel Mircinek, transzszexuális kurvák, vagy az esti sör), ha tudja, hogy máshol le tud faragni.
Wilika 2012.02.15 19:42:47
@Styxx: Az átalakításuk egy befektetés volt, aminek meg kell térülnie, nem gondolod? Mellesleg kevesebben vannak a standard kurváknál (olyan szívesen írtam volna hosszú U-val :) ), ezáltal megtehetik azt, hogy feljebb emelik az áraikat.
Modorosblog Higiéniafasizmus 2012.02.14 11:30:00
Erőst el van tájolva az emberiség manapság, nem csoda, hogy elkorcsosulunk. Az evolúció nem véletlenül lett kitalálva. Adott egy természetes mikro- és makrokörnyezet, a tápláléklánc - ennek a tetején volnánk mi - és az állandó körforgás. Az erősebb marad életben, a gyengébb…..
Kezdjük azzal, hogy gyűlöllek és egy undorító féreg vagy. Nem, nem rád gondolok, aki hirtelen rosszul lesz egy felelőtlen aluljárós büfézés vagy egy pusztakoktélos (Mecseki itóka!) átmulatott éjszaka után, nem. A klozett pontosan azért van ott a munkahelyen, hogy ilyen…..
Wilika 2012.02.10 16:49:03
@Styxx: jaja, ezert is mondta, hogy ne dorzsoljuk, meg a kendoben levo anyagokra amugy is kialakulhat allergia. ezert is mondja a videoban az orvosholgy, hogy nedves budipapirral korbe kell tunkolni. :D
Wilika 2012.02.10 17:53:47
@naavii: szolid onreklam, de nem tudom megallni; hasonlot mar en is megallapitottam, habar messze elmarad az ur verziojatol.
wilika.hu/archives/2007/10/04/Unnep_PrePatetik/
Mai olvasói posztunk az örökzöld szülési modorosság témakörében íródott. Megannyi borzalom, rémkép és lidérces történet ellenére teljesen biztosak vagyunk abban, hogy igenis léteznek higgadt, megfontolt, józan, nyugodt, öniróniával megáldott felnőtt nők, akiknek a harmadik…..
Wilika 2012.02.09 13:46:35
@sorica123: "Na ne aggódj, a napköziseknek eszébe jutott volna:D"
...a gyerekek gecik.
Wilika 2012.02.09 15:42:38
@Phoebe46: Amúgy vicces, hogy milyen széplelkű kis mimóza lehettem; Barátnőm mondta, hogy egészen fiatal korától szemüveget kellett hordania, ezért rengeteget csúfolták egészen addig, míg le nem vehette végre. Tökre ledöbbentem, mert egyáltalán nem foglalkoztatott, hogy ki szemüveges, ki nem, és egyáltalán baj-e az.

Volt mondjuk egy picit gyp-s srác az általános iskolai osztályunkban. Azt még a tanárok is oltották (pedagógia lvl max.), úgyhogy egy idő után én is szervülhettem a csordával...
Hát szhervusz kedves Tiborom, összedobtam ezt-azt a kollégistákról. Ha úgy látod, hogy megéri a biteket, akár posztolhatod is. Névhez ennyit írj: Béla, de csak azért, mert közhelyes. Alles gute! A kollégista  Kollégistának lenni életérzés. Az magyar társadalom nagy része…..
-Nem, nem nem hiszem el, ez a féreg Totya is miket küldözget itt nekem. "Lányok, újra a bundás a divat!", sájj, ezt nézd meg, az ánuszát, a combját is teljesen benőtte az esőerdő. A hátáig felburjánzik. Undorító, hallod, izzó piszkavassal se nyúlnék az ilyenhez. Hairydivas, pont, kom. Pföj, ezt nézd…..
Wilika 2012.01.24 10:34:40
@Dzsoni Kráncs:
Tolltartóba? :D Hogyhogy nem veszett benne el?
Egyik haverom az első magömlését tette el egy töltőceruza-hegy tokba. Nem találja.
Wilika 2012.01.24 12:36:50
@Frengi: Kötözz rá naposcsibét.
Wilika 2012.01.24 12:54:25
@Brother Love: A zuhanyzóban látott esetet úgy hívják: "Kiemelés"
Mint a neonsárga, laposfejű filccel...
A budai rakparton rengeteg hely van, de amikor ezt a trafót megcsinálták, az alkotóknak nem tűnt fel, hogy a gyalogos-biciklis közös járdára helyezték. Keresztbe, úgy, hogy legalább a háromnegyedét elfoglalja. Ideiglenesen, még minimum egy évig. Nehéz magyarázni egy olyan…..
Ha van márka Magyarországon, aminek a kommunikációja kényes dolog, az bizony a Pöttyös Rudi, amit a mai napig elképesztő rajongás övez. Ezt bizonyítja többek között az is, hogy nem kevesebb mint 430 000 követővel övék az ország legnagyobb, márkához kötődő rajongótábora a…..
Empátia, jólelkűség, figyelmesség - vagy inkább csak beteges megfelelési kényszer, önbizalomhiány? Csak ne ártsunk senkinek, mindig próbáljunk a másik fejével gondolkodni - csak aztán cselekedjünk. De nehogy zavarjunk...Alapvető udvariasságokból hiperkorrektség! Ha rágyújt,…..
Wilika 2011.06.09 16:43:27
@Fearzone: picit most magamra veszem. Az a baj, hogy legtobbszor en sem tudom mi tetszik, mi nem... egy dolog, hogy engem zavar da az a azerencsetlen, akivel egymas melle rendeltuk magunkat.... na az kesz van tole.
 Hartay hácsé Csaba - Fluor Tomival már 7000 liké fölött, az egyéni filmkezdésekkel meg ki tudja, hol. És most már hivatalosan is Szép Verseket ír. De hát ez mind semmi ahhoz képest, hogy itt publikál rendszeresen :) köszönjük! A telóbuziA telóbuzit Malicsák Petinek…..
Modorosblog A hírportál 2011.04.17 14:36:00
Zenit.hu 2011. Thermidor 17., vásárnapja - Adolf. Kőzápor__________________ MEGMONDAS.HUPofátlan El lehet innen menni, tessék!Minden eddiginél pikírtebben szólította fel országukelhagyására az új alkotmánnyal egyet nem értőket…..
Modorosblog A társadalom áldozata 2011.04.16 10:10:00
-Láttam apám a wiwen, neked bejött az élet. Szép az asszony, a gyerekek, a ház, minden. Gratulálok, tényleg örülök neki. Hogy csináltad?-Hát nem volt könnyű. De nem volt más választásom, a sors rákényszerített. Fater-Muter a 90-es évektől rokkantnyugdíjasok voltak, max.…..