Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hitchcock2

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A beszédes Hitchcock álnevet használó olvasónk küldte ezt az átlagosnak induló, ám mint egy vérbeli, régivágású horror, egyre hátborzongatóbbá váló történetet. Csakhogy az ő sztoriját az élet írta.“Sziasztok,Olvastam a kényszerspórolós apáról írt posztot. Ugyan…..
Hitchcock2 2011.01.28 16:45:53
@Rebelde:
Nézd, a tények makacs dolgok. Ha valaki ódivatúan öltözik és régimódi a frizurája, akkor azt más megjegyezheti. A háta mögött nem ezt felemlegetve röhögcséltünk rajta, viszont most megpróbáltam körülírni. Ha egy Wartburgot írok le, akkor sem feltétlenül szuperlatívuszokban röpködnek a jelzőim.
Már nem kevésszer leírta, hogy OK, kellett volna szólnunk, hiba volt, hogy nem tettük. Azt is megírtam, hogy nem voltunk rutinos lakésvevők, de a mai nap is hasonlóan járnék el abban, hogy ha valaki a piaci ár alatt árul valamit, akkor igyekszem azt nem nagydobra verni, nehogy meggondolja magát. Mi a tulajt se csaptuk be, ő vidéken nem tájékozódott kellően, mi éltünk a lehetőséggel. Ha annyira hirdeti meg, amennyiért mi megvettük, akkor "Emese" még addig se maradhatott volna valószínűleg, de ezt is már többször leírtam.
Hitchcock2 2011.01.28 16:47:24
@Chance4U:
OK, nem tagadom, van egy cinikus stílusom, de ha ez enyhítő körülmény, saját magamon is szoktam kőkeményen élcelődni.
Hitchcock2 2011.01.28 17:09:41
@Rebelde:
Természetesen, nyugodtan kritizálj, nem kopok, csak edződök:-) csak az az érzésem, hogy lepörögnek rólad az érveim, a történtek részletezése.