Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szanalmas

137 bejegyzést írt és 8411 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Én se vagyok tökéletes, és volt olyan barátom, aki elég túlsúlyos volt, én mégis odavoltam érte” - Számos társkereső pasi vádolja a nőket azzal, hogy lehetetlen elvárásaik vannak, Posztolónk listája azonban bárki számára elfogadható. A lényeg: ha az összhang működik, minden működik.   Ha…..
Hatalmas ez a kép. A kis vadmacska! Világos lép! A megoldást a hozzászólásokhoz várom!..
szanalmas 2021.05.01 20:21:54
@redi1: Ve6 Vxc7
Az a nagy harci helyzet, hogy elváltam. Illetve lófaszt, beadtuk a válókeresetet. Tehát még nős vagyok, gyakorlatilag meg már szingli, vezetőink nagy bánatára. Ismét két állampógár, aki nem áll be a sorba. Illetve beálltunk, álltunk benne majd húsz évig, aztán kidőltünk, mint 6 éves Pistike a…..
Kigondoltam Je suis Jozsi 2020.12.03 21:52:07
szanalmas 2020.12.06 16:08:31
@radairosseb:

Jajó, már azt hittem, valami szakmai dolog, hogy hasonlítani kell Engelsre.
More, lopjál egy követ, karcold össze, oszt hívasd magad Mózesnek, foghatsz annyi tököt a kialakuló szektában, amennyit akarsz, feltéve ha nem fogazol!
szanalmas 2021.01.26 11:51:04
@radairosseb:

A Bit tudósok!
Kigondoltam 2021 2021.01.09 20:16:13
Sokakat érdekelhet, milyen lesz a 2021-es év, ezért leírom. Hatalmas gazdasági összeomlás lesz, mert a népeknek leesik, hogy az a sok pénz, amit a központi bankok a piacra öntöttek és öntenek és amik a részvényárakat a csúcsra röpítették, nem az árukat inflálták el, hanem a cégeket. A 2021-ben…..
szanalmas 2021.01.26 00:24:25
@dzsessz.szesz.zen:

Kérdezősködsz, tehát BUZI vagy!
Amúgy se tudom miért engem kérdezel, mikor dragi a kipás bitkoin kufár, aki még a cukrot is sajnálja a kinyúlt nyanyáktól!
Ahhoz mit szólsz, hogy Angela Mengele hirtelen hazaküldte Navalnijt, aztán másnap szarráverték a ruszki Antifapuccsot! Putyin papa nem száll be a népírtásba. Meg Kína, meg Tájfőd se. Bezzeg a hozzád hasoló brókerek BigResetelnek! Klaus Schwabbarbie! Azémábazmeg ez durva:

www.youtube.com/watch?v=1lUcNdZI7-E
szanalmas 2021.01.26 00:32:13
@"the dragon":

Pedig azt gondoltam volna, hogy az 50% okán annak fogsz örülni, hogy gumi nélkül csinálhatod meg minden második csajt a gettóban, de látom már, feleségül mentél Radaihoz...
szanalmas 2021.01.26 11:49:11
@dzsessz.szesz.zen:

Na hát akkor meg minek kérdezősködöl! Izraeli híreknek csak hinni lehet, mert az se igaz, amit kérdezelnek!
Buborék, ja nézd meg az első kommentem az első víruslófaszos posztodban!!!! Lehet csomagolni a koporsóba. Lassan az összes konteó beigazolódik, bazmeg!
Meneküljünk!
Ezen blog felületén nem ritkán olvasni zseniális írásokat - lásd #dragon_mondja -, de hajlok arra, hogy mintha adósak lennénk a zseniális és egyben fontos posztokkal. Ezt a tartozást igyekszem most leróni, amikor a progresszív társadalomfejlesztés egyik legrelevánsabb dimenzióját idézem meg, és adok…..
szanalmas 2020.09.30 16:28:36
@Serény Vélemény:

A faszért kell neked új szót kitalálni a hímsovinizmusra. Azért mert vettél egy fokost Zakopánéban, még nem vesz be a Betyársereg!
Jancsó bármelyik filmje jobb példa! Embereld meg magad, te makréla!
szanalmas 2020.12.16 00:50:08
@-bobolysza-:

Szevasz bobó, látszik, hogy csak a drogon jár az eszed, te GAMF-os bölcsész!
Kigondoltam Megtévesztés 2020.12.15 08:58:58
  Ideje meghatároznunk egy új tudományágat ez pedig a megtévesztés (deception) tudománya. Ez egy interdiszciplináris tudományág, egyelőre nem összefogott formában, de globálisan és mindent áthatóan, szövetszerűen lefedő rendszer. Az emberi (és állati) lét majdnem minden dimenzióját átható…..
Kigondoltam Viszlát, Index! 2020.06.22 10:38:27
Aki kurvának áll, ne nyafogjon, ha megbasszák. Hát ez történt veled, kedves Index.Elmondanám, hogy az erózió 2010-ben kezdődött, mikor Petike otthagyta a faszba az egész kócerájt. Addig egy vidám, fricskázó csapat volt az index, érdekes cikkekkel, eredeti ötletekkel, kreativítással. Érdemes és…..
szanalmas 2020.09.30 17:50:37
@-bobolysza-:

Mert mi vagyunk a vezérdrót a migráncskerítésben, bobojszán! Minket már nem lehet hovatovább zárni!
Te viszont magadra zárhatnád a pinceajtót!
Mostanában több posztban is felmerült a hazatérés-kint maradás témaköre. Ehhez kapcsolódik Bálint írása, aki azok közé tartozik, akik hazaköltöztek külföldről – az ő esetében Svájcból. Szerinte nem az a fontos, ki hol él, sokkal inkább az a kulcskérdés, ki mennyit hajlamos a sikerbe fektetni...
szanalmas 2020.07.02 15:59:13
@svajcineger:

Ha
@Pöffetegecske:

Tanulni, meg ott lenni más pénzéből könnyű.
Megnéztem volna, hogy önerőből mire viszi Svájcban, mire ott is elnök lesz!
Persze a diktátorgyerekeknek könnyű saját lábra állni otthon, mint a példák is mutatják.
Vajon mit szólna Hofi, ha szembesülne azzal, hogy – egy friss Eurobarometer felmérés szerint – az Európai Unióban a magyarok a leginkább toleránsak a korrupcióval szemben? A korrupció az, amiből kihagynak – mondta egyszer összekacsintós-cinikusan a Kádár-korszak nagy nevettetője. Vagyis, ha…..
szanalmas 2020.07.01 01:24:33
@szanalmas:

Hogy ez annak köszönhető-e, hogy a barbár erre járó genetikai hulladékokat mind ide fújta a történelem vihara így vagy úgy, és a gének felismerhetetlenre hígultak, vagy hogy valakiknek évszázadok óta nyaltuk a talpát mert épp leigáztak, vagy mindkettőnek, ezt nem tudom.
Minden esetre már az aradi vértanúk jórésze sem volt "magyar származású", jelentsen is ez bármit is. Mi már 1849-ben multikulti nép voltunk régesrég!
Úgy lett egy kicsi magyar településnek nemzetközi kupában induló focicsapata, hogy annak költségeit túlnyomórészt a magyar adófizetők állták. Az Orbán-rezsim cinizmusát jelzi, hogy pénzt és energiát nem kímélve végül olyan magasra emelte a pöttömnyi Felcsút csapatát, hogy az rövidesen nívós külföldi…..
A tudomány mai állása szerint, a világegyetem létének volt kezdete. Az univerzumot kb. 13,8, a Földet kb. 4,5 milliárd évesre becsülik a tudósok, plusz-mínusz néhány százmillió vagy milliárd év. Ám nem volt ebben konszenzus. A tudósok, csillagászok és filozófusok legtöbbje sokáig úgy hitte, hogy ha…..
szanalmas 2020.06.19 14:42:52
@wmiki:

:D Te kurva gyanús vagy nekem, héló!
szanalmas 2020.06.19 15:34:49
@Pipas:

Folyamatosan olyan kifejezésekre hivatkozol, amit definiálni sem tudsz, vagy esetleg nem is léteznek. Mondtam én, hogy bonyolult. Mérésekre hivatkozol, meg megfigyelésre a Földön, ahol mondjuk esélytelen a "semmi" vagy a "teljesen üres tér" lehetősége is. (Ha egyáltalán létezik ilyen bárhol is.)
Mondjuk az egész arra jó példa volt, hogy miért kell óvakodni a nagyon okosnak tűnő elméletektől, nyilván te ismered az összes részecskét, csak még nem fedezték fel őket!
Egyébként csak az első mondatig olvasod a kommenteket?! :D
szanalmas 2020.06.19 15:38:13
@midnight coder:

Nekem van egy olyan érzésem, hogy ez a wmiki nem az a wmiki, és csak unalomból szivat mindenkit! :D
Kigondoltam Az Egyiptomi Nép 2011.01.31 14:39:00
Mert megérett a helyzet [Egyiptomban]. Mössziő Obán, Magyarországon is megérhet. Nézd csak, ezen a képen csak egy színt kell kicsit megváltoztatni a zászlón! [...] Mubarak éjjel levágott egy orbánus beszédet, sok szép szóvirággal, "minden szép és jó lesz", de semmi…..
szanalmas 2020.06.10 11:45:11
@kolomparlole1114:

Ezt úgy kell érteni, hogy a hülye egyiptomiak elfelejtették az építéskor a hitüket, majd később eszükbe jutott, vagy olvastál valami faszságot és elhitted!
Ennek annyi értelme van, mint a posztnak, aminek a lényege a kommentszekcióban való maszturbálás arra, hogy ki az okosabb, mint Brendel.
Ennyi áltudományos, nárcisztikus hülyét, bazmeg!!!44!
Az elmúlt napok az Egyesült Államokban a George Floyd halálát követő egyre erőteljesebb tiltakozásokról szóltak. Ezek az események különös aktualitást adnak egy 2015-ös, Mutassatok egy hőst! (Show Me a Hero) című minisorozatnak, amely a New York állambeli Yonkers városában a 80-as évek végén…..
szanalmas 2020.06.09 14:19:12
@Alick:

Kocogó. Ja. Az index debil újságírója szerint egyenesen sportoló. Csak nézd meg az ügyhöz kapcsolódó videókat, aztán próbáld átgondolni a dolgot. Nyilván a kocogók egyik legfontosabb feladata kocogás közben bemenni minden nyitott kapun és ajtón... Persze-persze. Nyilván a két feldúlt polgár is idióta módon kezelte az ügyet, de szintén a videók alapján látható, hogy megpróbálta ez egyiktől elvenni a fegyvert, simán rátámadt. Kocogó... Lófaszt! Idióták mind.
Én nem. Kifejtettem bővebben, hogy mire gondolok. Természetesen nem arra, hogy soha nem nézek külföldi meccseket. Nézek, néztem ma is (végre!), és vannak számomra szimpatikus és kevésbé szimpatikus külföldi klubok, sőt, kedvencem is van köztük. Egyébként is azt gondolom, hogy úgy van értelme…..
szanalmas 2020.05.17 23:37:53
@buszrajongó:

"nem a mi kutyánk kölyke"

Most nem azért, de politikától függetlenül is mi a túró a magyar élvonalban magyar?
A csapatok cirka 60-70 százalékban szerb, román, ukrán, afrikai, és egyéb nációkból vannak összerakva, ilyen alapon lehet valaki nyugodtan külföldi csapat szurkolója akár. Ott még játékra is hasonlít néha a foci.

Persze a téma ettől bonyolultabb sokkal, pláne a rajongás része beteg, de az emberek kompenzáljanak csak ha az nekik jó. Tőlem még az angol királyi ház utáni magyar rajongók is élhetnek, ők tudják mitől boldogok! Az atomkor után a rajongás kora jött.
Dal A Neonhal zenekar 2020. március 24-én közzétett kompozíciójának címe: Írd az égre! A dal a választás fontosságáról szól, arról, hogy ha elkötelezed magad valami, vagy esetükben inkább Valaki mellett, akkor ezt - kerülj bármilyen helyzetbe is - mindig vállald fel a világ előtt! A dal szövegét a…..
Pár hete tartottak egy tüntetést, több ezer résztvevővel. A #meddigmég hashtaggel fémjelzett jótékonysági koncert egyik szervezője és felszólalója Péterfy-Novák Éva, írónő és influenszer volt. Az írőnő közel 42 ezres követőtábora előtt mondott a minap véleményt Kövér László kijelentéséről. A…..
Szia! Üdvözöllek a következő Egészséges Karantén Konyha következő részben. Nem telhet el úgy egy hétvége, hogy ne legyen a reggelire bundáskenyér. Azonban újragondolva, egészségesebb kivitelben ajánlom mindenkinek  Hozzávalók:- 3 db teljes kiőrlésű kenyér - 2 db kis méretű házi tojás - 1 ek…..
szanalmas 2020.04.28 09:20:59
@Attilajukkaja: "és biztosan finom is"

Nyilván az ízlések és pofonok különböznek, mi pár éve kipróbáltuk ezt, és azóta soha többet nem csináltunk, mert nem ízlett (katasztrófa). Egyébként a teljes kiőrlésű kenyér a legrosszabb választás még rendes bundáskenyérhez is - szerintem szörnyű az íze hozzá -, ettől függetlenül gondolom, hogy lesz aki szerint finom. Jó, hát van akiknek a nyers giliszta is ízlik, egészségükre!
Ha egy jól működő, stabil, megbízható laptopra vágysz, akkor elég csalódott leszel, amikor a laptopod nem működik jól, nem stabil és a legkevésbé sem megbízható. Olvasónk lassan két hónapja szenved az újra és újra megjelenő, váratlan kékhaláltól, a szerviz pedig elég döcögősen kezeli a…..
szanalmas 2020.04.25 09:51:04
@Putyur: Abból is akad ipari hulladék sorozat:

homar.blog.hu/2020/02/05/istyle_apple_szerviz_garancia

Amúgy kibaszott jó a sok inkompetens supportos és árkritikus cicaharca a kommentek közt, no meg a sok potenciális leendő szervizes ötletelései is! Ennyi kurvára menő csávó egyszerre maximum egy halálos iramban részben verödik össze! lolxd!!4!!
Amikor megjelenik a fejes saláta a piacon, az biztos jele a tavasz közeledtének. Én magam kicsit fordítva működöm: amikor tavaszodik, akkor elkezdek salátát keresni :) Láttam a szórólapon, hogy van akciósan saláta, dehát önkéntesen karanténba vonultam - nem akarom elkapni a vírust. A feleségem…..
Pontosan egy hete készítettem az első posztot a témában. Akkor a 4 napos kivetített átlagos növekedés 128%  volt. A 2020. március 30-i adatok alapján ez a szám 110% lett. Szépen megy lefelé. Ezzel kalklulálva 2020 Április 7-én 1054 megbetegedés lesz, a lerohasztott magyar egészségügynek akkor még…..
Sajnos azt kell mondani, hogy a jelen helyzetben a tömegek teljesen informálatlanok, hogy miért is van ekkora, világszintű pánik a politikai döntéshozók  között. Az újságírók csak a jelen eseményekkel foglalkoznak és sokszor inkább egymással baszakodnak (lásd Origó szánalmasan kicsinyes és degradáló…..
   Sokat gondolkodtam azon, hogy megírjam-e ezt a blogot. Igazából utálom a kellemetlen dolgokat, nem szeretek kellemetlen helyzetbe kerülni, sem beszélni kényes témákról. Vannak dolgok, amikben állást foglalni sem szeretek, így kissé keserű szájízzel, de el kell fogadnom, hogy ez is egy kötelessége…..
szanalmas 2020.03.28 17:16:28
Elvtréning Hölgy tulajdonos 2019.09.07 22:48:40
Elmentünk ma autót nézni. Csak úgy. Néha szoktunk ilyet. Kinéztük neten, aztán belibbentünk a kereskedésbe. Az értékesítő fickó persze egyből lecsapott ránk. Szépen, sorban, igen választékosan elmondta, hogy milyen fantasztikus tulajdonságai vannak az autónak, majd a monológ végén nagy levegőt…..
szanalmas 2019.09.09 09:14:08
@yerico1: Jaja!

"Hölgytulajdonostól" =
-beégett kuplung
-elkopott fékbetét
-szanaszét meghúzott kaszni (főleg jobb oldalt)
-padkázott felnik
-macskaszőr mindenütt (évekig)!