Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NehGar

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindannyiunk életében vannak pillanatok, amelyek meghatározzák jövőnk további alakulását. A sportban sincs ez másképp. Játékosok emelkednek a csúcsra vagy éppen karrierek tűnnek el a süllyesztőben. Ebben a bejegyzésben pár olyan NFL sztárt szeretnék bemutatni, akiknek egy villanás alatt foszlott…..
Az amerikai football közösség válságot él át. Hiszen a szeretet sportunk csúcsát jelentő NFL-ben háború zajlik: a liga, a tulajdonosok és a játékosok között. Sokáig húzták halasztották a tárgyalásokat majd bekövetkezett amitől tartottunk. Nincs új kollektív szerződés,…..
Az NFL babérjaira törő ligák mindig is voltak, és talán mindig is lesznek. Az XFL is egy efféle vállalkozás volt, de hozzá kell tenni az egyik legérdekesebb próbálkozás. A liga ötlete 2000-ben merült fel, majd 2001-ben játszották az első és egyben utolsó szezont. Alapítója…..
A maják 2012-es jóslatát sokan a világvégével párosítják össze, mások egy új világ kezdetét remélik. Egy amerikai football rajongónak a következő szezon elmaradása valószínűleg az apokalipszissel lenne egyenlő. Nem maradt más hátra, mint belenézni a kristálygömbbe és…..
NehGar 2011.02.18 00:14:12
@csiga00: Én is benne lennék abban, hogy minél több focit lássunk! Jó elképzelés! :)
NehGar 2011.02.18 00:17:12
@worf: Örülök,hogy tetszik! Remélem a további cikkekről is hasonló véleménnyel leszel...:)
A Green Bay Packers negyedik alkalommal érhet az amerikai football csúcsára! Megnyerték az első, a második, majd legutóbb 1997-ben a harmincegyedik Super Bowlt! Amikor is a Packers fanok által imádott LEGENDA, Brett Favre vezette csúcsra a Sajtfejeket! Favre még 10 éven keresztül,…..
Aloha! A Pro Bowl mai formájában 1971 óta létezik, Honoluluba (Hawaii) 1980-ban költözött. 30 év után tavaly tett egy kis kitérőt Miamiba, majd idén visszatért a Csendes-óceáni szigetcsoportra. A Pro Bowl egy All-Star meccs, amely az összes amerikai profi ligában létezik. A…..