Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gismo8

82 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez biztos így van. Az utolsó posztom dátumozása szerint ugyanis júliusban írtam utoljára a blogomra és ez bizony nem véletlen. 2016-ban annyi minden történt velem, hogy alig győztem kapkodni a fejem, de azt hiszem jól vettem az akadályokat. Úgy érzem, egyre jobban megy a változáskezelés és egyre…..
A rémálom véget ért… Körülbelül 10 évvel ezelőtt történt a gimis gombavatómon (nálunk így hívták a szalagavatót), hogy az előadás után a szüleimtől kaptam 5000 Forintot az esti bulira. Sosem felejtem el, milyen rosszul esett, hogy pénzt kértem tőlük akkor. Mert akkor már tudtam, hogy nagy a…..
Ez lehet egy kicsit keményebb írás lesz és nem fog mindenkinek tetszeni. De nem is igazán ez a célja, hogy boldog, boldogtalan velem bólogasson. Nagyon tudatos vagyok az engem körülvevő emberek megválogatásával kapcsolatban. Azért vagyok ilyen, mert pontosan tudom, hogy milyen nagy hatással vagyunk…..
Szarban van a világ. Még én, aki mindenben látom a jót,én is azt mondom. Mindenki álarcokat vesz fel, eljátszuk az erőset, eljátszuk, hogy minden rendben. Látszat életeket élünk, látszat kapcsolatokkal. És ez baromira nem jó így. Nem is ismerjük a másikat. Aztán csodálkozunk, hogy annyiszor kell…..
  Csak állok az ágyad mellett és nem értem az egészet. Már egy ideje hazugságban élek. Éreztem, de azt kérted bízzak, így bíztam. Most pedig itt állok és csak fáj, mert úgy érzem, nem ezt érdemeltem. De nincs mit tenni - hiába minden - ha Te így döntöttél, akkor nekem is döntenem kell valahogy.…..
Egy órája ülök a gépnél és egyszerűen nincs hangulatom. Mármint úgy értem egy órája pörgetem a youtubeot, hogy találjak a hangulatomnak megfelelő zenét háttérnek, míg leveleket írkálok. Végigmentem John Mayertől kezdve a Sliknoton át a Zoránig minden, és valahogy nem.…..
"Az életben dönteni kell... dönthetsz úgy, hogy áldozat leszel, de dönthetsz másképp is." "Én ilyen vagyok, fogadj el!" "Megszoksz, vagy megszöksz." Hányszor hallottam ezeket a gondolatokat különféle formákban, sőt én is rengeteget hangoztattam és mondogatom mái napig bizonyos…..
DreamFit Bemutatkozó 2015.07.28 12:39:27
Pár éve még egy elkényeztetett, lusta srác voltam. Fájt a hátam, csak párnával alá póckolt térddel tudtam aludni, és ha azt láttam, hogy gyorsítanom kellene a tempomon, hogy elérjem a buszt, inkább megvártama következőt.Nem szerettem magam, utáltam tükörbe nézni, a legnagyobb…..
  Szabi blogunk első bemutatkozója. Tökéletes példaként áll a családos, dolgozó társaink előtt, hogy család és munka mellett is lehetséges a változás, csak akarni és tenni kell érte. A képei szinte hihetetlenek. Szívből gratulálunk Neki és minden elismerésünk a…..
Kérlek, mutatkozz be röviden! (Ki vagy, hány éves vagy, mivel foglalkozol?) Sziasztok. Buglyó Szabina vagyok, 24 éves, fodrász. Miért döntöttél úgy, hogy újra álmodod magad? Milyen célt tűztél ki magadnak? 2013 nyár végén döntöttem úgy, hogy ideje változtatni. A…..
 Nagyon figyelünk kell a szomszéd tehenére, nem dögölhet meg! Tudod miért?Mert ha a esetleg a Tied döglik meg, talán épp az Ő tejéből iszol majd Te is!   Múlt héten egy barátom épp azt mesélte nekem, mennyire bosszantja, hogy itt Magyarországon mindenhol csak a kritizálás…..
Beszélgettünk egy jó barátommal, hogy hogy alakul az élet, hogy elég nehéz ebben a mai világban bármit is csinálni. Én persze löktem az idealista dumáimat, meg hogy akkor is menni kell és csinálni kell, ha esélytelennek látszik az ügy. Egyszer csak valahogy olyan kínos csend lett…..
Keddenként valami egyszerű, max. 3 kérdéses kérdőívvel kíváncsiskodok majd Rólatok. Egyrészt nagyon érdekel a válaszotok, másrészt Nektek is próbálok majd a kérdésekkel elindítani valamit a fejetekben. Most ezt a kérdőívet tettem közzé,azzal az egyetlen kérdéssel, hogy…..
   "Together we cry" Pénzből élünk, Te is, én is. Berendezkedett a világ, adott egy rendszer, amiből mindenki megpróbálja kihozni a legtöbbet. Keményen dolgozunk, próbálunk a ranglétrákon előrelépni, hogy minél biztosabb egzisztenciát teremtsünk magunknak, minél több…..
  "Lights will guide you home" Egy kifordított világban élünk. Az az igazság, hogy az igazi, örök érvényű értékek nem termelnek számszerűsíthető profitot, nem nő tőlük a GDP, ezért nyilvánvalóan a profitorientált intézmények, cégek, magánvállalkozók, médiumuk vagy…..
  Meg van az az érzés, hogy egész nap hajtasz, küzdesz, és este fáradtan beesel az ágyba és már ahhoz is túl fáradt vagy, hogy kimenj egy pohár vízért? Persze kora reggel kelni kell, jön az újabb nap, az újabb lefutandó körök. Mindennek ellenére nem érzed, hogy haladnál…..
  Nem kellene erről írnom, mert valójában semmi értelme. Ugyanakkor nagyon is írnom kell erről, mert van értelme. Piszok mérges vagyok magamra, mert csúnyán átvertek. Mesterien, mondhatni. Pedig engem nem olyan könnyű rászedni. Bár való igaz, jóhiszemű vagyok, és…..
  Kérsz egy harapást? Figyu, tudom, hogy fincsinek tűnik, meg minden, de előre szólok, hogy függősséghez vezet hamar. Nemrégiben volt egy érdekes eszmecserém egy kedves blogomat bújó gondolkodóval. Megkérdezte, hogy vajon miért van az, hogy ahogy én írok a világról, arra Ő…..
Ha a világon a korrektség és a tisztesség divat lenne, és azt követnénk, mennyivel lenne más ez a világ, mit gondolsz? Nagyon szeretem a korrekt embereket, és tudod az a jó, hogy a korrektség tanulható dolog. Azt szeretném, ha mindannyian eltanulnánk ezt a viselkedési…..
  A mai nap lettem 28 éves. Érdekes fazon vagyok, mert szeretem a kitüntetett figyelmet, szeretek a középpontban lenni, láttatni magam és hallatni a hangomat, viszont saját magam ünneplésével valahogy sosem voltam teljesen kibékülve, sosem szerettem. Fura, tudom. Hogy pontosan…..
Nehéz. Rendszeresen túlvállaltam magam az elmúlt 5 évben. A munka, a zenekar, otthon a méhészkedés, milliónyi plusz feladat, tervezés, mit hogyan, s miért akarok. Megfelelni itt és megfelelni ott is. És persze azt nem teheted meg, hogy ha elkezdtél valamit, ami Neked fontos, nem…..
  Nem beszélek fogadalmakról, elgondolkodtatni szeretnélek. Nem érdekelnek sem a magadnak tett ígéretek,de most még az sem, hogy mi van a hátad mögött, mi mindent kellett megélned 2014-ben. Ha lenne 3 kívánságom, az egyik az lenne, hogy mindenki tudjon a másik szemével látni.…..
  Az én drága jó egyetlen édesanyám felvetette, hogy mi lenne, ha a jövő évet tekintve, most nem a bukások, hanem a sikerek érdekelnének és azokra koncentrálnék (2014-re ezt jósoltam/írtam tavaly)Rengeteg minden történt velem, felsorolni is sok, s nem is tudnék mindent, ezért…..
Talán ez az első Karácsonyom, amikor az égegyadta világon semmit sem kaptam, senkitől. (a kollégákkal egymásnak, kalapból kihúzós ajándékozást nem számolom) Szomorú dolog, gondolhatod. És én is szomorú dolognak tartanám, ha másról hallanám. Hát nincs senki, aki szeretné?…..
Sokan szoktátok kérni tőlem a receptet, hogy hogyan készítem a mézeseimet. Tudnotok kell, hogy mi saját termelői mézzel dolgozunk, amelyet férjem és kisebbik fiam méhészetéből nyerünk. Próbálgattam már mindenféle mézzel -s bár ízlés dolga- nekem a napraforgó méz az, ami a…..