Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rapaiági

1 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
rapaiági 2010.04.26 14:05:43
Eleged van a cigányok elleni erőszakból?Eleged van abból, hogy a Magyar Gárda masírozik az utcákon?Eleged van abból, hogy a nácik elfoglalták az internetet?Eleged van abból, hogy a melegeket üldözik Magyarországon?Eleged van abból, hogy lezsidózzák legjobb íróinkat,…..
A spanom azt mondja, hogy tapasztalatai szerint az utóbbi években a díjak, ösztöndíjak megítélésénél, irodalmi estek szervezésekor, egy-egy tematikus folyóiratszám  szerkesztésekor a "természetesen" túlnyomórészt férfiakból álló kuratórium/szerkesztőség …..
Vastag Margó férfiak zárójelben 2008.02.05 10:41:00
Sóhaj, arc az ég felé. Időközben Can Togay kérésére bekerült a szövegbe egy mondat: (Zárójelben azért megjegyzem, persze férfiak is jöhetnek: a hangsúlyokat szerettem volna érzékeltetni.) Nagy kő leesve, izzadtságcsöpp, hm, fölitatva. Ahogy mondani szokás, az…..
Magamra nyitottam kedvenc lapomat, és ezt találtam: Can Togay János, a berlini Collegium Hungaricum új igazgatója a nőírókat teszi kirakatba Berlinben: célja, hogy 2009-re a német fővárosban láthatóan legyen jelen a magyar női irodalom. „Az elkövetkezendő időben nem fogok…..
Allen 2007.10.23 05:36:00
Minden érdeklődőt szívesen látunk az alábbi rendezvényeken, Pécsett és Keszthelyen, ahol az én új könyvem kerül bemutatásra, és Dunaújvárosban, ahol Éva regényével és az én kötetemmel is megismerkedhet az olvasó. A fővárosi tanácskozást a JAK jegyzi, én is részvevője…..