Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vladimir Harkonnen

3 bejegyzést írt és 930 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre több építkezőnek van tele a hócipője az építési vállalkozókkal. A Házépítők csoport egyik tagjánál telt be a pohár. A szörnyű az, hogy miután kiírja magából az élményeit, nincs mit tennie, folytatnia kell, talán még rosszabb kivitelezőkkel. ..
Be nem teljesült jóslatok a telekommunikáció és a számítástechnika területéről - Miért ette meg jóslatát az Ethernet feltalálója? Minden kornak megvannak a maga technikai csodái, egyeduralkodó vívmányai. Ezekkel kapcsolatban sokan gondolják úgy, hogy jóslatokba és jövendölésekbe kell…..
– Jó napot kívánok, ne haragudjon már a zavarásért, de meg tudná mondani, hogy mit szerelnek a házra? Tetszik tudni, itt lakunk a feleségemmel a magasföldszinten, és már napok óta megy ez a fúrás. – Jó napot, emléktáblát helyezünk el az alsó homlokzaton, de ne aggódjon, holnapra befejezzük, mert…..
Vladimir Harkonnen 2016.11.27 09:49:00
Fu Juan-hui az a kínai úszónő, aki Rióban 100 háton bronzérmes lett és akin napokig kacagott az internet népe, mert gyermeki csodálkozással reagált arra, amikor az őt kérdező riportertől tudta meg, hogy valóban bronzérmes lett. Nos, Fu a grimaszolással továbbra sem tud leállni...
"A mai rendhagyó Napi érdekest - a nagy örömömre újra aktívan blogoló - Izak2 szerkesztette a közelgő ünnepre való tekintettel. Igyekezett a hírességek első és utolsó fotóit összeválogatni. A téma miatt néhány 18+-os kép is becsúszott, szóval csak vigyázzatok!" - Jtom Grace Kelly:  A csecsemő…..
Vladimir Harkonnen 2016.11.02 19:53:22
Nyolcpontos kiáltványt közölt az Olaszországba, illetve Európába érkező migránsokat, azaz a bevándorlókat és menekülőket övező hazugságok leleplezésére Emma Bonino, az olasz Radikális Párt politikusa, volt olasz külügyminiszter és korábbi uniós biztos a La Repubblica olasz…..
A töpörödési versenyünkbe újabb erős versenyző érkezett. A Supradyn csomagolási megoldásában nemcsak az a zseniális, hogy az évek során elkezdett levegőt is árusítani a gyártó a vitaminon kívül, hanem az is, ahogy a becsomagolt levegőhöz különböző rétegeken keresztül eljutnunk. A dobozok…..
Vladimir Harkonnen 2016.05.14 08:29:34
@Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekben.*2: Cukrot és lisztet már láttam 0,75-ös kiszerelésben. Csak egy picit tűnt kisebbnek a kilósnál, és ha ügyesen teszik a polcra simán ráharap bárki a látszólag olcsóbb ára miatt.
A filléres bögrés süti receptjét már korábban megmutattam nektek, ma azonban a pizza van terítéken. Bizony percek alatt készíthetünk pizzát egy mikró egy bögre segítségével. Mutatom is a trükkös módszert. Hozzávalók   Tésztához: - 4 evőkanál liszt - 1/8 teáskanál…..
Vladimir Harkonnen 2016.02.03 11:30:08
rockst*ahh the one and onlyMegérkezett a várva várt teszt, a blog legújabb energiaitala a Rockstar nem okozott csalódást. Gondolom senki sem most hall először erről az energiaitalról, bár idehaza nem kapható, valahol mégis a Monster ismerettségével van egy szinten, sőt igazi…..
Vladimir Harkonnen 2016.01.11 19:48:59
Még mindig nem tanultuk meg, hogy az interneten feltűnő sztorik, képek, videók egy részét nem árt fenntartásokkal kezelni, és itt nem csak a csodatévő, rákot elmulasztó, titkos gyógymódokról, vagy az egészen elképesztő összeesküvés-elméletekről van szó, hanem a mindennapi…..
Vladimir Harkonnen 2016.01.01 08:18:11
@Tényleges Migráns:
A tömeggyilkos terrorista semmivel se nagyobb csúsztatás, mint a gáncsolás!
November 20-án sikerült megállnom egy fizetős parkolóban, amelyről az alábbi két dokumentum keletkezett: Az egyik egy SMS, amelyben a rendszer értesít, hogy fizettem a parkolásért, a másik egy büntetőcédula, egy perccel későbbről. Namármost, két eset lehetséges: 1. Ilyen…..
Egy rég letűnt, de még ma is izgalmas világot ragadnak meg azok a képek, melyek a New York-i Sasha Wolf galériában láthatók és a Nagy Almát mutatják be a hatvanas évek végén, a hetvenes évek elején. „Képtelenség New York-i helyszínnel krimit írni. New York maga a krimi"…..
Vladimir Harkonnen 2015.11.04 21:06:45
Ha engem kérdeztek melyik év volt a legmozgalmasabb, legérdekesebb, mindazonáltal a legőrültebb a történelemben én 1961-re szavazok. Persze lehetne mondani sorsfordítóbbat, szörnyűbbet, vagy reményteljesebbet, de nézzétek mi minden történt 1961-ben! 18+!..
Három éve nem volt Gálvölgyi Show az RTL Klubon, azonban a csatorna nemrég úgy döntött, hogy egy speciális adás erejéig visszahozza műsort. Amerikának Colbert Report, John Oliver vagy Jon Stewart jutott, nekünk Gálvölgyi János jelentette a görbe tükröt a hazai közéleti, tévés…..
A britek hozzák a formájukat. ..
Vladimir Harkonnen 2015.07.31 19:40:29
@biker_kolee: Nem mondod, fél év az már rendszeresnek számít? :D
Pedig jópofák a régi cikkek...
:(
Keleti blokk különkiadás 1985. Konsztantyin Csernyenko szovjet pártfőtitkár temetése...
Vladimir Harkonnen 2015.06.14 22:19:19
@Bikli néni: Gyerekem alig fél órát ordított, mire le tudtam nyugtatni...
1947. Marhákat hajtanak a vágóhídra a Blaha Lujza téren át, háttérben a régi Nemzeti Színház..
Véget ért a harmadik Éden Hotel, ami az ismert események miatt (nyugi, lesz róla szó) igen valószínűleg az utolsó is egyben, legalábbis a TV2-ről nem tudom elképzelni, hogy belátható időn belül belevágna egy negyedik évadba, kurva drága licenszdíj ide vagy oda. Az ideális az…..
"Ma végre újra Rollende Landstrasse mesél..." - Jtom Két világutazót szeretnék bemutatni. A poszt eredeti címe Elfelejtett világutazók vagy valami hasonló lett volna, de végül mást választottam, mert nagyon bízom abban, hogy még nem múlt el az emléke a két csehszlovák újságírónak, akik egy…..
Ne hörögjenek a cím miatt, ez egy orosz szervezet neve, melynek aktivistái próbálják megnevelni a címben is szereplő jellemű helyi autósokat, akik rendszeresen a járdát használják az úttest helyett. Ami Oroszországban azért nem egyszerű, kell hozzá némi bátorság és szilárd…..
Vladimir Harkonnen 2015.04.03 22:58:43
@(---Flúgos Buszos---): Majd legközelebb azt mondod, hogy most lőttél le két cigót, de még félig van a tárad! Meglásd akkor ott teremnek egy perc alatt!
Vladimir Harkonnen 2015.04.03 23:04:51
@tom.ickx: Velem ezt 15 éve egy OMSZ-es mentős játszotta el. A Műegyetemnél beállt a sofőr az egyik parkoló egyetlen kijáratába, majd elsétáltak. Még láttam őket és utánuk mentem, hogy akkor ezt hogy? Nem érnek rá, életet mentenek. Az rendben, de bárhol megállhatott volna! Szerencsére rossz címre mentek és 5 perc múlva jött vissza a társaság.

Ma pedig a katasztrófavédők álltak oly módon a Bajcsy-Zsilinszki úton, hogy beállt miattuk a trolibusz forgalom.

Gondolom mindez csak azért történik,hogy érezzük a törődést, és értékeljük az öneláldozó munkájukat!
Néhol NSFW! Bizonyára hallottatok már a Kellogg's Cornflakes-ről. Nos a következőkben látható terápiás eljárások és eszközök mindegyike Dr. John Harvey Kellogg fejéből pattant ki. Hogy mi köze az említett doktornak a gabonapehelyhez? Ezt is megtudhatjuk a mai posztból. Friss levegő sátor.…..
Vladimir Harkonnen 2015.04.03 20:45:39
@tromf: Beleképzelni? 1988-ban egy borsodi katonatársam kissé fura szagot árasztott. A faggatásra kiderült, hogy az egyik eltávon lapos tetűt szedett össze, és azt kezelte gázolajba áztatott alsógatyával!
:D
Pedig a gyengélkedőn kapott volna ingyen Nittyfort.
1938. Az amerikai mezőgazdasági minisztérium rovargyűjtő gépkocsija..
Kajon Árpád által küldött, érdekes, első világháborús fotókat láthattok ma. Kértem, hogy mutassa be magát nektek, ő következőket írta: "38 éves informatikus vagyok. A hadtörténelem és haditechnika már gyerekkorom óta érdekel, de ez általában kimerült mindenféle ismereterjesztő és szakkönyvek…..