Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Metaverse

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lee Hi koreai (dél, jóhogy) énekesnő múlt csütörtökön M Countdown nevű koreai tévéműsorban énekelt (jól, de milyen jól!) ami az egyik legnépszerűbb zenés műsor az Mnet TV adásán, és amit nemcsak Dél-Koreában, hanem Kínában, Hong-Kongon, Japánbam, a Fülöp-szigeteken, Tajvanon, Malajziában,…..
Tessék, ha az kellett, hogy annyit beszéljenek a The Walking Dead legutóbbi, produkciós sorszám szerint 603-as, Thank You című epizódjáról mint a Trónok harca Vörös nászáról, akkor gratula, a küldetés teljesítve, vasárnap óta nem lehet úgy kinyitni a böngészőt, hogy ne egy…..
Metaverse 2015.10.29 01:16:25
@Frederick Zoller: koreai...

@enzo23: Nem tudom miért van úgy oda mindenki a Daryl karakterért. Most is mocizott 3 részen keresztül, OK ez volt a dolga, de a karaktere semmit sem fejlődött Sophia halála óta. Holt unalmas.
Nekem mindegy ki mikor hal meg. Glenn nem halott, Nicholas beleit ették a nyaka alatt, persze tök hülyeség, hogy se a lábát se mást nem sikerül majd megkarcolnia egy zombinak sem, ő meg bekúszott az alá amiről leestek, de ez kellett egy kis izgatásnak. Ha abbahagyja a rinyálást még zombinak is szagolhatják akár.

Ami igazán zavar az a környezet meg a kaja. Eltelt X év, de szép járható erdei utak, nem lejárt konzervek, kövér emberek stb. azért még vannak. Basszus, lehetne még sorolni.
Az OK, hogy egy ilyen világban vagy elnyomó vagy elnyomott vagy. Baromság az egész zombi teória, de az emberi természet változása igen csak élvezhető lenne egy ilyen sorozatban ha egy kicsit jobban odafigyelnének a részletekre is.
Nem ismerem a képregényt, nem is igazán érdekel, de gondolom a gyerek avagy a helyzet után született gyerekek a megoldás kulcsa, már ha egyáltalán érdekel majd valakit idővel az is, hogy pontot tegyenek a zombiság végére is a gyógymóddal.