Regisztráció Blogot indítok
Adatok
shinny bayaar (törölt)

0 bejegyzést írt és 200 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még mindig a felcsúti Pancho Aréna.Orbán Viktor még mindig görcsösön ragaszkodik ahhoz, hogy "nemközpénzből" épült, pedig a TAÓ-rendszer közpénz, Brüsszel felé is így lett bejelentve, a NAV hagyja jóvá az adókedvezményt, és a költségvetésből hiányzik az a társasági…..
shinny bayaar (törölt) 2014.04.22 15:33:23
@The Lonewolf: kösz a bíztatást, örülök, hogy belefuthattam egy ilyen pallérozott munkásőrfattyúba.
Leszarom hogy nevezed, ilyen alapon az 1% is közpénz, csak lehet róla rendelkezni. Ahogy erről is, te kis vörösfejű bugyibaszó. Egyébként ezt a puskás akadémiát 2007-ben avatták, orbán - akit egyébként kicsit se csipek - "civil" projektje volt és egy országban mindenképpen van létjogosultsága egy ilyennek. Evidens, hogy kellett egy stadion is. Ha mondjuk a telek másik végében volna, akkor jobb volna? Az biztos, hogy így könnyű préda a sok fososszájú mihaszna prolinak, de érdemes kicsit a kronológiát is nézni. Persze csak akkor, ha van benned valami minimális ráció és nem csak a seggedet akarod mindenáron kifordítani és itt rángatózni. Na mindegy, biztos értjük egymást...

@wantaan: az a legjobb, amikor egy ilyen hozzád hasonló ultrasötét szarevő kommunista gyökér kommunistázik. az vicces... : ) egyébként nagyon félreértd a helyzetet, mert a szűk agyad nem képes befogadni bizonyos dolgokat. Én pl sosem voltam fideszes, és az lmp előtt egyáltalán nem is szavaztam. Na ezen most rágódj el egy kicsit, aztán írd le 100x, hogy előbb gondolkodom, és csak aztán pofázok.
Ha valahol átadnak egy létesítményt, bármilyet, legyen az gyár, fonó vagy stadion, annak avatóünnepség kell. Szeretett igazgatónk, miazmás, ahogy azt az Egészséges erotikában mondta Rajhona Ádám, de hogy ezt miért kell a tévében közvetíteni, azt egészen pontosan nem tudom.…..
shinny bayaar (törölt) 2014.04.22 14:06:50
@lujo22: tény, hogy kurva rosszul "veszi ki magát", de ez alapvetően nem (csak) ízlés dolga.
Érdemes a dolog kronológiáját nézni, de ha a telek másik végében volna a stadion, az jobb lenne?
Eszterházy azt mondta, hogy ez egy "nagyon jól bírálható kormány". Hát tessék, lehet tobzódni...
shinny bayaar (törölt) 2014.04.22 14:08:19
shinny bayaar (törölt) 2014.04.22 14:11:05
@flamer: ...ja, az király, hol vetted?
      Megnéztem, még nem írtam ezzel a címmel posztot. Megdöbbentő.  A balliberális értelmiségi elit nem minden tagjáról fogok most írni, de ahogy szokták mondani, ha egyről nem, a többiről annál inkább.      Antiszemiták vagyunk. Én legalábbis egészen biztos, hogy az…..
shinny bayaar (törölt) 2014.04.17 09:20:05
@ipartelep: gratulálok, nem hagyhattad szó nélkül, kipréseltél magadból egy ilyen szánalmas válast a magad erőtlen, seggkurkászó módján, de sajnos ettől a helyzet még nem változott. Meg, hogy "filozófiai témában volna...".? Neked, mint olyannak? Volna? Volna, csak nem kell? Te kis fingos bérházi zsebfilozófus.
Az a baj, hogy az ilyen kackiás hozzászóláskényszeres idióta seggfejeknek az sem számít, hogy pár napja lettek másodszor is habzófossá verve az egész hülye pereputtyukkal együtt, de nekik azért még mindig volna... Nem baj, hát ennyi jutott, ez van. Remélem a azért rokkantnyugdíjad még megmaradt, tőled tényleg nem lenne szép dolog elvenni...
A műsorvezetők, és most nem az Obersovszky-iskola diákjaira gondolunk, hanem a valódi tévésekre, bármilyen kevés is legyen belőlük, szóval a műsorvezetők akkor követik el a legnagyobb hibát, ha egy interjúra, beszélgetésre olyan prekoncepciókkal ülnek le, amiken képtelenek vagy…..
shinny bayaar (törölt) 2014.04.09 10:55:25
@Mészáros Laci: igen, tartás híjján van, aki agresszióval, van aki meg gyermeteg gondolati modellek mentén tett finom kioktatással, amin lépten-nyomon átüt a sercegő önelégültség. Ismerős? (Ha nem, az baj...)
shinny bayaar (törölt) 2014.04.09 11:07:36
@bocsánat: nehéz ilyen magvas gondolatokra mit mondani. Nem lennék most @Mészáros Laci helyében...
Vajon mennyire erős gyomor kell egy viszonylag hosszú humoristakarrierrel rendelkező párosnak, hogy a biztos munkahelyért cserébe arcon köpjék saját magukat, és felvegyék a köztévé Obersovszky-tempóját? Bevallom, fogalmam sincs, de amit tegnap véletlenül elkaptam az M1 Szálka,…..
disrupt Emoji nemzet 2014.04.02 14:50:35
Senkinek nem kell bemutatnunk az emoji hangulatjeleket, amelyeket egyre többször használunk szavak vagy teljes kifejezések helyettesítésére az online kommunikációnk során. Egyes emojik többet mondanak minden szónál, és annyira hozzászoktunk már a használatukhoz, hogy néha a valós…..
shinny bayaar (törölt) 2014.04.03 09:04:50
Nyilvános bocsánatkérésre és egymillió forintos nem vagyoni kártérítésre ítélte nem jogerősen a Budapest Környéki Törvényszék Stohl Andrást, és könyvének szerzőjét, Szalai Vivient, adta hírül az MTI. Azért perelte be őket a Budapesti Fegyház és Börtön, mert a Magyar…..
shinny bayaar (törölt) 2014.04.02 16:16:45
U
shinny bayaar (törölt) 2014.04.02 16:38:38
@KTALeopold: de ki nem szarja le hogy nevezik, ha ugyanúgy akarata ellenére végre kell hajtania valamit, mint egy igazolható származású, komoly szakmai vonzerővel bíró, igazi, tisztavérű árja büntetés esetében? A hasonlat az állatvilágból nem pontos (pedig tőled elvárnám). Ha csak onnan nézzük, hogy mindkettő megeszi a füvet, akkor sem, mert nem ember alkotta fogalmakról, hanem önálló entitásokról van szó. A hasonlat tekintetében csak akkor lenne valamilyen minimális szinten igazad, ha mondjuk klónozott állatokról beszélnél, mint pl néhai Dolly, a birka. De még akkor sem teljesen.
shinny bayaar (törölt) 2014.04.02 18:40:15
@sírjatok: bezzeg az a pallérozott önszopkodó 1%... :)
Vitézy Dávid, a BKK vezérigazgatója személyesen sorolja a Bubi tarifarendszerét, és sorolja azt is, hogy milyen kedvezményekre lehet majd számítani. ..
4-es metró? Ugyan már ne röhögtessenek minket ilyen drága kampánymulatságokkal. Például Bogotában 30 Km metró helyett építettek ugyanabból a pénzből 388(!) Km hosszú felszíni buszrendszert... Felidézzük egy nagy sikert aratott tavalyi blogbejegyzésünk részletét, felhívjuk a…..
Ars Fori rovatunk következő témájaként a választójoggal foglalkozunk. Ennek keretében arra kértük a téma szakértőit, hogy az általunk felsorolt rengeteg kérdés közül legalább öt megválaszolásával járuljanak hozzá az új választójogi rendszer jobb megértéséhez, illetve…..
Tetszik a "mű"vésznő, habár én inkább egy orrhangú kóris­tának hívnám. Ha lehetősége lenne újraszületni, még akkor is vérátömlesztésre lenne szüksége, hogy megközelítse Lindát. Opportunista seggnyaló! Ezt kommentelte a Facebookon Király Tamás, Király Viktor apja,…..
shinny bayaar (törölt) 2014.02.25 10:18:10
@csokiscsulok: igen, viktor egy kifejezetten tisztelettudó, rendes kölyök akitől távol áll minden ilyesmi. Az apja neki árt a legjobban az ilyen primitív kirohanásokkal.
De arra azért feltennék egy nagyobb összeget, hogy, ha lindára ma rányitnának valahol, hogy énekelje el a himnuszt, akkor most sem tudná...
De még ez sem gond, le van szarva, ez van. Viszont, ha valaki kiáll annyi ember elé, és pont a himnusszal, akkor vegye át a szöveget, mert különben így jár és örökre rajta marad. Az öreg tapasztalt előadó zenészfater igazán szólhatott volna neki.
A képen minden rajta van, de kis kiegészítés hozzá. A sajtóanyag szerint a Queens Of The Stone Age a nulladik napon lép fel augusztus 10-én, amikor is a Nagyszínpad úgy üzemel majd, ahogy egy normál fesztiválnapon, tehát nem csak egy fellépőre lehet számítani. Ezen kívül mindenki…..
Nagyon fájt a Hír TV-nek, hogy vannak helyek Budapesten, amelyek úr isten, szerintük nem tartják be egészen pontosan amit be kellene, ezért oknyomozó újságírósdit játszva úgy döntöttek, jól kicsinálják ezeket, hadd tanuljon belőle mindenki. Mert vendéglátó helyiségben ugye…..
shinny bayaar (törölt) 2014.01.16 18:15:04
@wmiki: nem mintha rád tartozna, de soha nem szavaztam se a fideszre, se a jobbikra, és nem is fogok. Na erre varjál gombot te buta, agresszív, törlesztő kis osztályfelelős. Mostmár tényleg mennem kell. Egész nap nem gyújtottam rá...
A magyar kereskedelmi televíziózás történetében soha nem tapasztalt gyűlölethullám közepette indult útjára a Való Világ hatodik szériája. Hihetetlen, milyen érzelmeket képes felkorbácsolni a műsor, tessék csak nézni: Ez csak a jéghegy csúcsa, a magyar…..
shinny bayaar (törölt) 2014.01.14 15:13:27
@vau: schwartz, maga akkor a legundorítóbb, amikor váltogatja a hangszínét.
A "villában" erre csak annyit mondanának neked, hogy "kérdafaszom", és meg is érdemelnéd.

A gyúrós meg éjjel ráfingana a fejedre, amíg alszol, anyád meg otthon röhöne, szórakozna.
Aztán első körben kibasznának, kijönnél, és belépnél a jobbikba. Ilyen az ember.

Nézd inkább az m3-at, vagy végy könyveket kezedbe, és békélj meg hát magaddal.
Ne ugass itt mindenféle védhetetlen prosztóságot. Nem szép dolog az.
shinny bayaar (törölt) 2014.01.14 16:27:53
@vau: hoppá, megvillant a nagy intellektus! De csak egy kicsit, a miheztartás végett. Úgy természetesen, magától értetődően. Csak egy kicsit, de azért lássa mindenki! Az igen, micsoda szerzők, na ez a nem mindegy! Fére kutyák, mert ez már maga a müvvelcség!
Nemongyamegnemongyameg!
...hát pedig már meg is mondtam. Vagy mégsem? Nem mondja meg neked senki, az a baj, ezért vagy ilyen frusztrált, ilyen enervált. Pedig milyen jó lenne okkal üvöltözni, verni magad a földhöz, tiltakozni, hogy nem hagynak élni, napfényre lépni, színeket nézni! Nyüzsögni, szagolni, kurkászni! Bizony, a lét elviselhetetlen könnyüsége. Mindegy, remélem a gyereked valóságsó szereplő lesz. Akkor végre lesz mivel foglalkoznod. Vagy egy jó kis pornós. Vagy majd rákattan a krokodilra. Esetleg ő lesz az első magyar hősi halottja, de neki SE mondja meg senki! Nem az a te bajod, hogy egyszerű vagy, hanem, hogy nem tudsz róla.
Amikor a Való Világ szereplőin, Benkő és Delhusa luvnyáin vagy az Éden hotel agyhalottain edződött egyszeri tévébuzi azt hitte, hogy a Life Network Ha Ciki, Ha Nem: Beteg Vagy! című műsoránál félelmetesebb nincs, amikor nem tudott elképzelni annál ijesztőbbet, hogy a walesi…..
Úgy tudjuk, a Híradó egyik májusi adásában káromkodó műsorvezetőt és az adást lebonyolító kollégákat, akiket az emlékezetes bazdmegelés után az MTVA kirúgott a köztévétől, most csak visszaveszik, ráadásul nem is akárhogyan. Az ugye megvolt, hogy mindannyian perbe fogták…..
shinny bayaar (törölt) 2014.01.09 09:04:24
@Túrós Rudi: ja, egyébként azt le lehet szögezni, hogy ez a Szebeni egy vigéckedő kis surmó, dehát ki nem az itten minálunk? Na az vesse az elő ágyat a níbelung lakóparkban.
shinny bayaar (törölt) 2014.01.09 09:48:52
@Hoppácska: egen, na az ilyenekre mondják, hogy, "ha halgattál volna..."
shinny bayaar (törölt) 2014.01.09 20:29:50
@Mad Mind: vagy esetleg neked nem kéne ugatni, ha iyen súlyos kretén vagy. Szóval amikor egy felvétel amikor végre lemegy, az akkor is élő, mert a technikus él, amikor leadja? A felvételt? Te ... És kinek kell megvágni? Szebeninek? Nem, akkor miért őt rúgják ki? Egyébként egy felvételnek hol van vége? Csak, amikor a bemondó már a levette otthon a kabátját? Vagy még akkor se?
Mi lesz már azzal az oktatási reformmal?!
Michael Muhney, a Nyughatatlan fiatalok című tévésorozat sztárja tényleg nyughatatlan: addig csöcsörészgette a forgatáson az egyik színésznőt, amíg a producerek ki nem rúgták, írja a The Sydney Morning Herald. A 38 éves sztár 2009 óta játszotta Adam Newmant a sorozatban,…..
Sok kísérőszöveget nem lehet a poszt mellé írni. A Sachs Media Group PR cég fogta magát, és digitálisan olyanná varázsolta a fiatalon elhunyt rocksztárokat, amilyenek nagyjából ma lennének. A honlapjukon meg lehet nézni, hogy milyen lenne ma például Jimi Hendrix, Bob Marley,…..
shinny bayaar (törölt) 2013.11.19 10:10:23
Az idei október 23. bővelkedett szürreális pillanatokban, a Békemenetre meztelen női provokátorokat vizionáló Bencsik Andrástól a tüntetés fáradalmait a McDonald'sban kipihenő nyugat-gyűlölő Jobbik-keménymagon át a Gyurcsány Ferenc által széttrollkodott Mesterházy-beszédig.…..
Plankó Gergő írt egy cikket a minap, amiben nagyon érzékletesen vázolta fel, hol tart a Szocialista Párt, mire vitte az „új nemzedék”. Abból az írásból több dologra is lehet következtetni. Ha Plankó Gergőnek igaza van, akkor ad1: A párt 2010 utáni egyben tartása és…..
A TV2 diadalmas sajtóközleményt adott ki, hogy a TV2 Tények című műsora a hírfogyasztás origója.Sajnos ez minden szempontból szomorú, főleg ha még igaz is."A Nézőpont Intézet kutatásából kiderül, hogy a magyar lakosság 80%-a minden új információt az elektronikus médiából…..
Az előző évi Táncdalfesztivál sikerén felbuzdulva 1967-ben rendezték meg az első és (országos szinten egyben utolsó) Polbeat Fesztivált. A mintát az akkor népszerű amerikai protest songok jelentették, amelyek jellemzően az amerikai politikát kritizálták. Az adaptációt a…..