Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szaboredony

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Első bejegyzésem talán a legfontosabb, maga a tiszta ivóvíz. Miért is fontos ez a kérdés, miközben a csapból ugyan ezt megkapjuk? Véleményem szerint egy komoly gazdasági és erőforrás krízis magával ránthat több szolgáltatást is, pl: rendszeressé válhatnak az…..
Az EU határozata alapján 2009. decemberéig  a víz arzéntartalmát (és egybéb más vegyületekét, mint a nitrit, nitrát, ammónium-ion) határérték alá kell szállítani: 2006. december 25-ig azokon a településeken, ahol az arzéntartalom magasabb 50 mikrogrammnál, 2009. december…..
Eszter megmozdul, de nem ébred fel a mobilomra. Az álláig húzza a takarót, a fal felé fordul és tovább alszik.Kimászom az ágyból, felkapom a padlón rezgő telefont, és a konyhába osonok vele.A főnököm röviden közli a nevet és a címet, csak egy zsinórcsere lesz számla nélkül,…..
Az idei gázválság a téli időszakban komoly aggodalomra adott okot a fogyasztók, elsősorban a lakosság körében. A média túlzó hírközlése el is indította a lavinát, az emberek azonnal hősugárzó berendezésekért szaladtak az áruházakba, mint kiderült hiába: az ország…..
Mindenki mondta, és tényleg igaz: a falazás az építkezés leglátványosabb része.Itt egy kis képösszeállítás, hogyan történt ez nálunk:Az első kisebb falszakasz a nyugati, ...... majd a keleti oldalon, ...... és hátul.Elkészült a nyugati fal.A keleti is majdnem kész.A belső…..
yerena blogja Ilyen vagyok... 2010.11.06 01:02:04
Ilyen vagyok,igen-a redőnyök között szűrődő fénybenmár nem fáj semmi sem,és azt sem bánom,ha nem vagy mellettem- Igen,ilyen vagyok-nem beszélgetek,ha nem akarok,én így tudok szeretnihangtalanul,csendesenakkor is,ha nem vagy mellettem- ..
Segítséget szeretnék kérni! Hátha van közöttetek, aki nem a „mesterek mestere” és józan, paraszti ésszel tud megoldást ajánlani a problémámra.Előzetesben megjegyezném, hogy lakótelepi paneldobozban lakom, a nyolcadik emeleten. Mivel a meglehetős és leárnyékolatlan…..
szaboredony 2011.01.28 12:57:38
Indafilm blog Hibabejelentő 2009.11.11 18:34:00
Drága néző és reménybeli néző! Jó sok álmatlan óránk ment rá, hogy az Indavideó Film minél egyszerűbben és megbízhatóbban működjön. Mivel azonban a számítástechnika ingoványos terület, az ember pedig gyarló, lehet, hogy egyes felhasználóknál gondok adódnak.…..
A boldog új évet hangulatos légkondicionáló berendezéssel és Rob levelével kezdjük, aki Ferencvárosban sétált egy fényképezőgéppel. Hogy mit keres egy randa doboz egy két éve nagy csinnadrattával renovált, védett homlokzatú (!) házon, azt nem tudjuk, de akit érdekel a bizarr…..
Krisztiánnak üzenjük, hogy a helyes válasz az lett volna, hogy felhívja a redőnyjavító szaki figyelmét az internetes reklámozás üdvözítő hatásaira, azon belül is nyilván a Homár 480 pixel széles, kiemelt szöveges felületére, amennyiben nem adja vissza sürgősen a szomszéd…..
Ómagyarország Januári életjel 2011.01.06 13:13:45
A regény utolsó fejezete után a blog hallgatott egy kicsit, de ez még nem jelenti azt, hogy lehúznánk a redőnyt. Bizonytalan ideig azonban takaréklángon fog működni az omagyar.blog.hu, heti egy garantált (és kiszámíthatatlan számu plusz) frissítéssel - évadot egyelőre nem…..
Adódik olyan helyszín is, ahol a szarufákra kell szerelni a napellenzőt de mindez el van rejtve lambéria borítás mögé. Ilyenkor különlegesen jól kell dolgozni, utólag nem jó javítani. Ezért fontos a precíz munka. />Elsőként a lambéria borítást kell eltávolítani már…..
Az utóbbi években ami gusztustalan és minimálisan kapcsolatba hozható a dohányzással, azt a dohányzás elleni reklámok egytől-egyig felvonultatták már. Rohadó tüdőtől kezdve hamuvá égett emberekig az égegyadta világon mindennel megpróbálták már elriasztani a dohányosokat…..
Subba Dili maszkok influenza ellen 2009.11.16 07:30:00
Igen, biztos szopó ez az új influenzajárvány, de ha már helyzet van, legalább hordjunk ilyen dili maszkokat, nem igaz? Ha valakinek kimaradtak volna Yoriko Yoshida e témában készült alkotásai, itt pótolhatja. A posztképen amúgy Subba Sámson látható, amint éppen igyekszik a…..
Tamás lakásfelújítása nem volt épp stresszmentes. A SOFAPlus Kft-től megrendelt nyílásszárókkal szívott hónapokig: levele szerint majdhogynem az összes ajtót és keretet elszabva kapta meg, egy részét ráadásul a vállalt határidő felül. Személyes kedvencünk az…..
Nálunk fel-le kapcsolgatják a villanyt, de most különösebb dolgok nem történnek...  Van valakinek új története?..
jó hosszú lesz, de tartsatok ki. miközben forgattam a kezemben a már említett prakticámat, elgondolkoztam azon, mennyire jópofa is lenne, ha valaki csinálna egy amolyan "digitális filmet", tehát egy olyan szenzort, amit régi fényképezőgépekbe lehetne berakni…..
PromontorBlog Szúnyogháló blues 2008.07.01 14:39:00
Ez egy hosszú bejegyzés lesz, ezért előrebocsátom a tanulságot: mindenki gondolja meg, hogy érdemes-e redőnyt vagy szúnyoghálót a Józsa és társa nevű társasággal csináltatni. Szerintem nem érdemes. De nézzük a részleteket! Elszakadt a gurtni az erkélyajtón. Féléven belül…..
Tisztelem a medvéket... felnézek rájuk... már nem feltétlen csak a magasságuk miatt, amikor két lábra állnak :D... azért is, mert jó az alvókájuk :D... bezzeg nekem... soha nem sikerül kialudnom magam... mert vagy kalapálnak a házban, vagy csörög a telefon, vagy becsenget…..
Építőanyag Seobaglyak 2011.01.19 12:22:00
Kialakulóban a verseny a Seobaglyak seoversenyen!A 2011-es seo verseny mezőnye kezd öszeállni. A versenyzők oldalait szépen indexeli a google.De mi az a Seobaglyak? Erre a kérdésre már most is sokféle válasz létezik. Versenyzőnkét változik ki mire asszociál. Ha jól akarsz…..
LADA Limuzin Zsigulimuzin 86. nap 2010.09.02 12:06:00
Még egy kicsit kaotikus a hangulat a Zsigulimo belsejében, de talán már kezd körvonalazódni, hogy minek hol lesz a helye. Az ezüst színű fűtéscsövekkel leginkább egy lakótelepi hő központra emlékeztet. Fecó remek zsanért talált a jégtárolók tetejéhez, amit rögtön…..
Urbanista Cuki újpesti buhera 2010.08.04 08:46:33
 Cuki! Mindössze ennyit fűzött Szily Laci a linkhez, amit küldött. Tényleg klassz kompozíció: az alsó ablak, a korlát nélküli erkély, a drótok, a színek, na meg persze a redőny. De végül is funkcionálisan minden klappol...
Mindig is jobban szerettem a régi pesti házakat, mint az újakat. Jelenlegi otthonom is ilyen, és egyik büszkesége a Korányi és Fröhlich gyártású redőny.  Ami persze - a patinás név dacára is - el tud romlani. Eljött a pillanat, amikor megakadt a redőny, se le, se fel.…..
Újra egy pozitív tapasztalattal lettem gazdagabb, hála egy kedves és tökéletes hozzáállású, kiváló szakemberekből álló vállalkozásnak, az ausz-nak. Mivel sikerült legyártatnom a legjobb árakon a nyílászáróimat, és, mint tudjuk a nyílászáró egy ár érzékeny terület,…..
Jacint blogja Redőnyszerelés 2009.05.28 19:05:00
Korábban már írtam, hogy az elmúlt években igen nagy jártasságra tettem szert redőnyrugó szerelésben. A múlt hétvégén "felsőbb osztályba léptem", autodidakta módon beletanultam a "felső vég" szerelésébe is. Pénteken amikor hazaértem, a Zasszony közölte,…..