Regisztráció Blogot indítok
Adatok
girl_without_name

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Hírszerző elindított egy cikksorozatot, ahol a felkért szakértők írják le a véleményüket a cigányság helyzetéről. Az első írás, amelyet Forgács István írt, mindjárt óriási kavart.Pesty László visszatért a MTV-hez, és az első dokumentumfilmje ebben a témában…..
girl_without_name 2012.03.21 19:32:13
  Az új alaptörvény miatt aggódik az Amnesty International, mivel az szerintük ellentétes az emberi jogokkal. Az új alaptörvényről nekünk is megvan a magunk véleménye, de amit az Amnesty kifogásol, az pont tetszik benne. Mikor fogja harcos módon védeni a jogvédő…..
A TV2 showmanje ismét rossz helyre állt, ezúttal saját feleségére sikerült parkolnia, de ezen kívül is számtalan izgalmas esemény történt a héten. Hírek röviden.   A Facebookon adja ki új lemezét Lajkó Félix Ismét újszerű együttműködésről tudunk beszámolni a zene…..
  Kommentben hívta fel figyelmünket egy kedves olvasónk a következő tényfeltáró videóra, ami a Kárpátia Felvidéki táj című számának és Izrael himnuszának hasonlóságát feszegeti:  Bár a hasonlóság valóban feltűnő, de szinte 100 százalékos…..
"Hallottátok, hogy megmondatott: Szeresd felebarátodat, és gyűlöld ellenségedet. Én pedig azt mondom nektek: Szeressétek ellenségeiteket, és imádkozzatok azokért, akik üldöznek titeket, hogy legyetek mennyei Atyátoknak fiai, aki felhozza napját gonoszokra és jókra, és esőt…..
girl_without_name 2010.04.21 23:44:08
 Volt már ugyan udvaron álló házikó a szigorúan vett Belvárosban is, de az egyrészt nem volt eladó, másrészt nem volt ilyen mesebeli. (Igaz viszont, hogy olyan zöldbe volt burkolva, amit egy-két ingatlanos már-már ősfásnak nevezett volna). Ez a Dohány utcai kulipintyó viszont…..
Reformatica Közhírré tétetik!!! 2009.12.25 22:03:17
Kedves Bloggerek!Tegnap este nálam jártak az angyalok... S megsugták - amúgy én sorsoltam ki -, hogy ki nyerte a karácsonyi ajándék könyvet!A nyertes  girl_without_name lett! Gratulálok neked és köszönöm az értékes kommentjeidet! Ezúton is szeretném megköszönni minden…..
Apja, Zakariás, megtelt Szentlélekkel, és így prófétált: "Áldott az Úr, Izráel Istene, hogy meglátogatta népét, és váltságot szerzett neki.” Lk 1, 67-68 Ha egy gyermek születik erre a világra, akkor a szülei semmi másról nem akarnak tudni csak róla. Még jó pár…..
Reformatica Napi Ige: Adventi tánc 2009.12.12 23:18:41
„Dávid is visszatért, hogy megáldja háza népét. De Míkal, Saul leánya kijött Dávid elé, és ezt mondta: Milyen dicső volt ma Izráel királya! Úgy mutogatta magát szolgáinak a szolgálói előtt, ahogyan csak féleszű ember szokta magát mutogatni! Dávid ezt felelte Míkalnak:…..
A király ilyen énekkel siratta el Abnért: Milyen gyalázatos halál jutott Abnérnak! Nem volt megkötve kezed, lábad nem volt bilincsbe verve: úgy estél el, mint akit álnokok ejtettek el. Ekkor még jobban siratta őt az egész nép. Még aznap eljött az egész nép, hogy étellel…..
Egy olyan országban, ahol az év nagy részében hideg van és sötét, a tiszta és világos otthonok a nyári napsütés érzését keltik egész évben. Ezért a svédek lakberendezési stílusára leginkább a sok fényt beengedő nagy ablakok, a világos, kezeletlen faanyagok, a természetes…..
                   Egymás terhét hordozzátok: és így töltsétek be a Krisztus törvényét. Gal 6, 2 „Imádkozz keményen!”, olvashatjuk a plakáton. Mindenki előtt egyértelmű, hogy…..
Ha esetleg valakit érdekelne, annak már most elmondhatjuk, hogy a Topmodell kerestetik hármas döntőjében biztosan ott lesz Réka, a kisméretű, szopósszájú Pamela-imitátor, és Anna, akinek parás szemei vannak. A harmadik valószínűleg a relatíve szimpatikus szőke Fruzsina, de erre…..