Regisztráció Blogot indítok
Adatok
joa

0 bejegyzést írt és 78 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"A két cicánkról küldök fotókat.  Szirénát (a csíkosat) a férjem találta pici korában - a macska volt kicsi, nem a pasi - két falu között, az úttesten gyalogolva. A hazaúton, az autóban kiérdemelte a nevét. A kicsit, Jajdeédest ajándékba kaptuk pár hónapja" -…..
Még csak 4 éve vagyunk EU-tagok, úgyhogy rengeteg tennivalója miatt bizonyára tudott még időt szakítani arra a Pannon, hogy megváltoztassa szabályzatát, hogy EU-állampolgárok ne kizárólag útlevéllel juthassanak szimkártyához, mert simán lehet, hogy nincs náluk:Finn vendégeink…..
A cukiság pszichológiájának elméleti vonatkozásai után cukiságelméleti bevezetőnk gyakorlati irányba fordul: a japán cukiság-mánia, a kawaii alapjaiba vezeti a kedves olvasót. Ha látta már a japán légitársaság repülőgépén Picachut, esetleg megtekintette a Kill Bill című…..
Logikusnak tűnhetett Ritinek, hogy BKV híján majd vonattal közelíti meg az egyik budapesti pályaudvarról a másikat. Elméletileg tulajdonképpen lehetséges, csak több óra és néhány ezer forint lenne az utazás...A közelgő BKV sztájk miatt, -bár kevés reménnyel- mégis…..
"Csatolva küldök pár képet a barátnőméknél született 50%-nyi, azaz keverék, pulikutyákról (anyuka, mint az egyik képen is látható 100% puli)." "Örülnénk ha kiraknátok legalább egyet, ugyanis a kiskutyákat elajándékoznánk, így nőne a reklámozási…..
joa 2008.04.15 10:14:23
Ő itt Timi 2 hónapos afrikai ecsetfarkú peléje, mi pedig a fotó mellé találtunk egy érdekes cikket egy nemzetközi pelekonferenciáról. Ön tudta hogy létezik olyan kifejezés, hogy "pelész"? ..
  "Egy hét eltéréssel születtek Fáncsi és Cili kölykei" - kezdte levelét Ferenc, amit alig tudtunk végigolvasni, úgy lenyűgöztek a mellékelt fotók. További szürke és csíkos gombócok kattintás után.   "Ezen a képen egy boldog családi jelenetet…..
Levélírónk régóta dolgozik telefonos ügyfélszolgálaton, így szerinte biztonsággal ismer fel hangokat. Egy nap a telefonja rakoncátlankodni kezd, ezért az diszpécser azt hiszi, csak szórakoznak vele. Névtelen visszahívásról, leparasztozásról, meghazudtolásról szól a ma reggel.…..
Az ingyenes e-mail szolgáltatóknak szokása hirdetéseket elhelyezni a levelei végén (nyilván ez a regisztrációval elfogadott fehasználási feltételekben szerepel is, és hát valamiből nekik is meg kell élni), de az a nem mindegy hogy ezt hogy teszi. Ha jól láthatóan különbözik a…..
Egy újabb N95-ös történet, amiben Sándor kíváncsi a szoftver verziószámára, de aztán az oktondi ügyfélszolgálat miatt a végére nagyon dühös lesz. Van egy eredeti, kátyafüggetlen, nem buherált, mintaboltban vásárolt Nokia N95-öm. A magyar Nokia weboldalon szerettem volna…..
"Homár Miriam (4 1/2) és Homár Borisz (5 3/4) szívós szalámitaktikája végre célt ért, és vettünk egy kutyát. Nem is akármilyet, egy Uma Thurman, Audrey Hepburn és Cindy Lauper tulajdonságait ötvöző szálkásszőrű tacskólányt" - írta nekünk kedvenc Homárunk.  …..
joa 2008.03.25 16:25:08
Úgy tűnik, a hülyeséget már nem lehet visszazárni a palackba. A Homár pontosan nem tudja, ki, hol és főleg miért találta fel Németországban a palackozott kólássört, így a megtorló csapás rengeteg ártatlan életet fog követelni. Marci jelenti a 125 forintos kisüveges…..
Grantyt egy körben kétszer tréfálták meg az NSE szervizében. Először közölték, hogy száz ropi a már nem garanciális alaplapcsere - bár a dvd-író volt hibás -, azután pedig visszaküldték neki a gépet, amin ekkor a kijelző nem működött:A minap érdekes dolog történt velem.…..
Viviath blogján találtuk ezt a videót, amin a főszereplő rozmár Michael Jackson-t megszégyenítő mozgással a Smooth Criminal-ra adja elő műsorát.   A rozmár önmagában természetesen cuki, az esetlen mozdulatai is megmosolyogtatóak, de bennünk is felmerült az örök…..
Van, aki csak most vette észre, hogy a Pannon mostanában értesítés nélkül emelgeti tarifáit. Nem is került volna be a levél, ha nem 100%-os lenne a meglepetés:Jómagam több, mint 10 éve vagyok (voltam) a Pannon GSM hűséges, és elégedett előfizetője. Az elégedettségemnek az évek…..
Aki valaha is készített már hómpédzset, az bizonyára találkozott már a jelenséggel, amikor a Google kibassza eltávolítja az oldalát keresőjéből, mert ilyenolyan módszerekkel igyekezett javítani helyezését. Minthogy a Homár még nem foglalkozott vele és elég általános…..
Ezt annyian megírták, hogy bár biztos mindenhol körbement már így hónap közepén, muszáj itt is megemlékeznünk róla. A havibérlet megszűnésével trükkösen emelt árat a BKV, hiszen az eddig 30-31+5 nap helyett most februárban pl 29 napos lett a 30 napos bérlet. (Mondjuk nyilván…..
Egyévesek lettünk januárban, amit megkésve ugyan, de egy csodálatos új dizájnnal ünnepelünk. Határtalanul boldogok vagyunk tőle, legyenek kedves olvasóink is, és jöjjenek minél gyakrabban a cuki képek hazájába, vagyis ide.Néhány részlet a dizájnról: az Index cuki dizájnere, a…..
"Ő Bence, a 3 hónapos Labrador kölyök. Születésekor anyukája rálépett a farkára, így eltört szegénykének, de mi így is szeretjük Őt" - írta a cukiságnak a gazdi.Bizony a cukiságnak nem feltétele a fizikai tökéletesség, ahogy azt Bence is bizonyítja, illetve ahogy…..
Marci egy hagyományos átirányítós-termékkapcsolós trükköt detektált a T-csoport berkein belül. Naiv ügyfélnél kiment az ADSL-modem, a szupport telefonon "sajnos nem tudta megoldani" a problémát, ezért előbb átirányította egy percenként 350 forint/perces kollégához,…..