Regisztráció Blogot indítok
Adatok
juglans

14 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alpesi síző lányok egy napos kényszerpihenő után Courchevelben folytatták a VK-sorozatot. Tina Maze komoly előnyt épített fel az első futam során, ám majdnem ez sem volt elegendő, hogy újabb győzelmet zsebeljen be. Végül hiába csak a 9. legjobb második menet a szlovén…..
A szombati nap az időjárásról szólt. A nők futamát a körülmények miatt gyorsan törölték, míg a férfiak futamát tologatták, majd ködszünettel tarkítottan megtartották. A változó körülmények a 30-on túliak számára kedvezett, így Steven Nyman és Rok Perko is megtréfálta…..
A vasárnapi szuper G versenyen sem változott semmi a női alpesi sízők mezőnyében. Lindsey Vonn ezúttal sem talált legyőzőre, a második helyre a szintén amerikai, Julia Mancuso, a harmadikra pedig az osztrák Anna Fenninger csúszott be. Miklós Editnek nem sikerült újabb pontokat…..
Sok minden nem változott péntek óta Lake Louise-ban, az időjárás terén és a dobogósokat illetően sem. A köd ezúttal is megnehezítette a versenyzők dolgát, ám a két amerikai lányon, Vonnon és Cookon ez mit sem látszódott, ismét kettős amerikai siker született, a harmadik…..
Pénteken magyar idő szerint este 20:30-tól a nők alpesi síző mezőnye Lake Louise-ban mérte össze tudását. Lindsey Vonn ezúttal is megállíthatatlan volt, 1,7 tizedes előnnyel végzett az élen. Mögötte honfitársa Stacey Cook zárt, míg a harmadik helyen holtverseny alakult ki Maria…..
A tegnapi nap után ismét lesiklásban mérkőztek meg a férfiak a világkupa pontokért. A dobogó nem sokat változott, legalábbis ami a helyezettek személyét illeti. A tegnapi bronzérmes Michael Walchhofer ezúttal az első helyet szerezte meg, míg Beat Feuz aranyát cserélte bronzra.…..
Hét verseny van még hátra a 2010/11-es világkupa idényből, amelynek e hétvégi helyszíne Kranjska Gora, ahol szlalomban csapott össze a férfiak világkupa mezőnye. Ivica Kostelić pontot tehetett volna a szlalom szakági világkupa körüli kérdőjelre, vagy akár Jean-Baptiste Grange…..
A múlt heti bansko-i vk-hétvége után, ezúttal Kranjska Gorara látogattak a férfiak. A mai napon óriás-műlesiklásban, holnap pedig szlalomban száll harcba a mezőny a VK-pontokért. Kisebb meglepetésre Carlo Janka győzedelmeskedett, aki a Világbajnokság után kés alá feküdt, és…..
Ha nem is bomba, de nevezhetjük meglepetésnek a mai bansko-i szlalomverseny végeredményét. Az osztrákok már az első futamot követően is jól álltak, amit csak továbbfokoztak, kihasználva, hogy edzőjük tűzte a második menet pályáját. Az első futam végeredménye nem változott…..
A garmisch-i világbajnokság után máris folytatódik a világkupa viadal. A férfiak (foghíjas) mezőnye ezúttal szuper-kombinációban mérte össze tudását, a pénteki rajtlista után sok meglepetésre nem számíthattunk, ha Kostelić odateszi magát, megnyeri ezt a versenyt is. Ám nem…..
Végre megrendezték az először péntekre tervezett, majd szombatra végül vasárnap reggelre tolt zwieseli óriásműlesiklást. Az időjárási körülmények miatt eltolt verseny végül a németeknek okozott örömöt. Viktoria Rebensburg hazai pályán győzelemmel hangolt a holnap után…..
Az első futam után a hazai drukkerek arcán szomorúság, a svédekén viszont öröm rajzolódhatott ki. A németek Maria Riesch-t, mint legnagyobb favoritjukat sirathatták, miután kiesett. A svédek viszont Pietilä-Holmner révén bizakodhattak a legfényesebb éremben, főként, hogy svéd…..
Folytatódott a chamonix-i hétvége a férfi világkupa-mezőny számára, ahol szuper-kombinációban álltak rajthoz. Az első futamot követően még Aksel Lund Svindal állt a legjobb helyzetben, míg Ivica Kostelić számára elúszni látszott a dobogó legfelső foka. A második futam…..
A kitzbüheli hétvége és a schladmingi esti szlalom után a hétvégén Chamonix-ban száll harcba a férfiak világkupa mezőnye. A mai napon lesiklásban, míg holnap szuper-kombinációban indulnak. A mezőny első embereként induló Dominik Paris álmait a svájci Didier Cuche húzta…..