Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tejföl von Danone

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Ocho Macho nyerte a Nagy-Szín-Pad! című tehetségmutató versenyt szombat este a fővárosi Akvárium Klubban. A Petőfi Rádió és a Petőfi TV, valamint a VOLT Produkció szervezésében zajlott rendezvény fináléjában három előadó mérte össze produkcióját, közülük a…..
Talán egy éve lehetett, hogy Geszti Péter rendesen odanyilatkozott a magyar rap-nek. Sokan támadták őt emiatt, és csak nagyon kevesen vették a fáradtságot, hogy elgondolkozzanak a szavain. Nekem szerencsém van ezzel a műfajjal, mert az első találkozásaim igen pozitívak voltak vele,…..
Tejföl von Danone 2013.12.10 21:04:48
@Make Valamit: Minden Nigga-ra iszol egyet. Hatás garantált...
Érezve alkotmányozási kísérletének legitimációs problémáit, a kormány úgy próbálja letudni a társadalmi részvételt, hogy postázott egy 12 pontos, ikszelgetős kérdőívet, amely őt jogilag nem kötelezi semmire. A hazája sorsáért felelős állampolgár ikszelgetéssel…..
Tejföl von Danone 2011.03.08 21:12:05
@Névtelen betelefonáló: Még egy ember az értelmi cenzus mellett...
Szerintem az a probléma hogy ha szavazás lesz akkor az ilyen "egyikpártamásik" értelmi színvonalú szavazók fognak dönteni az ország sorsáról. (aki nem tudja miről van szó nézze meg ezt a videót www.youtube.com/watch?v=Q0eziLLPwZQ ) Ugye senki se gondolja komolyan, hogy az emberek nagy százaléka nem pártszimpátia alapján fog szavazni, hanem mérlegel majd a régi és az új alkotmány adta jogok, kötelességek stb. alapján? Ez persze csak akkor kérdés, ha lesz egyáltalán szavazás...