Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Krisz78

0 bejegyzést írt és 1494 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Pupa egy lenyűgöző őszi kollekcióval rukkolt elő nemrég, amit mindenképp látnotok kell! Néhány rúzs "mintát" már mutattam Nektek a blog Instagram oldalán, de hamarosan érkezik a blogra egy részletes poszt is. Addig viszont jöjjön egy kis játék! :-) A Pupa újdonságai az…..
Aki olvassa a Lángoló Gitárokat vagy az Indexet, nézi a Facebookunkat, plusz még a Tankcsapda oldalaival is tisztában van, annak nyilvánvaló, hogy nem felhőtlen a blog és a debreceni zenekar viszonya. Az utóbbi időben a helyzet már odáig fajult, hogy jobbnak láttuk, ha leülünk velük beszélgetni a…..
Krisz78 2013.07.20 18:40:57
@istenatka: Ritkán szoktam kommentelni, de a cikk, és főleg a hozzászólások olvasgatása közben megfogalmazódott néhány kérdésem-gondolatom. Filóztam, hogy leírjam-e őket, de így már nem kell, nagyjából megtetted helyettem, köszi :-)

Ezzel együtt - bár érteni vélem, hogy miért teszik - szerintem csak olaj a tűzre, hogy megpróbálják megmagyarázni, mi bajuk ezzel az egésszel.

Nyilván ha nyíltan azt mondanák, hogy "leszarom ki mit ír és gondol, amíg én szeretem a munkám, és nem kell napi 10 órát güriznem egy gyárban vagy íróasztal mögött, és amíg nem kell olyat tennem ezért cserébe, ami miatt nem tudok nyugodtan aludni", akkor meg azért támadnák őket :-)

Ahogy látom többen úgy gondolják, _ők_ jogosultak eldönteni, mi az, ami miatt Lukácsnak (de akár mondhatnám Ákost vagy Lovasit is;-) már álmatlan éjszakái vagy önszembeköpködős tükre kellene hogy legyen, de hát ez nem így van. Véleményt lehet alkotni, és ignorálni a zenekart, oszt' jó napot.

Irigykedem, hogy valakinek ilyen kaliberű problémái vannak, mint a TCS szponzorációs és reklámszokásai ;-)

Még mielőtt: nem tartom magam TCS rajongónak, nagyjából ismerem és kedvelem őket, régit is, újat is, mindegyiket másért (a legutolsó lemez annyira nem jött be, de van olyan régi számuk is, amit annyira nem csipázok), TCS fanatikus sógornőmet pedig előszeretettel húzom azzal, hogy Lukács milyen rohadt hamisan énekel élőben (mert igen :-D, koncertre meg évente 1x elmegyek, ugrálok egy sort a barátokkal, aztán ennyi :-)

Druszám kommentjén meg hangosan felröhögtem: "Az a hiteles, aki a valódi, fiatalokat érintő problémákkal foglalkozik" - néhány példát felsorolhatnál :-D
Van abban valami lenyűgöző, hogy ha valaki annyira jó abban, amit csinál, mint Slash. Itt van a pali lassan 48 évesen, túl olyan mennyiségű alkohol és drog elfogyasztásán, ami egy közepes méretű internetes újság szerkesztőségét simán kinyírná, de a kétórás buli végén pont…..
Krisz78 2013.02.09 16:04:25
"Mondjuk Slashre sosem volt igazán jellemző a túlzott piálás és narkózást," - ezen jót röhögtem :-D 5 perc guglizás + gondolkodj el azon, hogy 35 évesen miért kapott pacemakert (nem a színpadon szaladgálástól, elárulom ;-) "Esténként megittam egy-két üveg JD-t... olykor másfél-két litert is." És utólag elismerte, hogy persze jogos volt Steve kirakása a bandából, mert ő drogozott a _legdurvábban_ közülük és már nem volt képes zenélni sem, de azért eléggé "bagoly mondja verébnek" helyzet volt az is :-)

A koncert fenomenális volt, a 3. sorból legalábbis mindenképpen :-D Iszonyatosan energikus volt az egész, nem volt másnapra hangom, cserébe kaptam izomlázat :-P A top 5 koncertbe mindenképpen bekerült :-)

Axl vs. Slash vita: a GNR az egyik kedvenc zenekarom volt, és nagyon sajnálom, hogy nem láthattam élőben őket. Szerintem az akkori sikerekhez kellett Axl és Slash is, de ugye két dudás egy csárdában... nekem az számít, hogy azóta mit csináltak, és ebben a versenyben egyértelműen Slash a nyertes nálam (hozzátenném, hogy sajnos, mert persze az lenne a legjobb, ha Axl új zenekarának koncertjén is őrjönghetnék:-) :-D

Egyetértek azokkal, akik szerint Axl a múltban/múltból él, nem tud kilépni a "nagy rocksztár" szerepből, ehhez képest viszont nem tett le eleget az asztalra azóta (nekem a Chinese Democracy nagy csalódás volt, főleg azok után ahogy/amennyi ideig készült).

Slash meg "csak" dolgozik azóta is, jobbnál-jobb dalok kerülnek ki a keze alól, mindig benne van új dolgokban, és bár őt szokták "rockisten" meg hasonló idióta jelzőkkel illetni, lássuk be sokkal "normálisabb", emberközelibb mint Axl.

Őszintén szólva azt nem érzem Slash érdemének, hogy "kimászott a gödörből" és abbahagyta az önpusztító életet, mert nem nagyon volt más választása ha élni akart (ne üssetek, imádom a palit :-D

A "ki kezdte" kérdésről mindig Paul és John jut eszembe, a rajongók 40 év után is egymás torkának ugranak, de az igazságot úgysem tudja senki - valahogy így van ez velük is szerintem. Maguk az érintettek sem hiszem, hogy pontosan emlékeznek 20 év elteltével, ki mit mondott, hogy mondta, miért mondta (főleg, hogy az idő jelentős részében nem is voltak maguknál teljesen;-), csak az ellentét meg a tüskék maradtak, meg hogy egyikőjük sem akar emlékezni azokra az időkre, pedig kurva jó idők voltak és kurva jó dolgokat csináltak együtt :-D
Krisz78 2013.02.14 13:39:19
@Naaaa!: Persze, létezik olyan is, amit írsz (bár nem ez az általános), azonban a _konkrét_ eset nyilván nem ez a kategória :-)
Főcímmel kezdünk, rejtélyes zene alatt beúszó LOST felirattal. Majd kinyílik egy barnás zöld szem. Egy férfié. A földön fekhet, mert alulról bámulja az égbe nyúló egzotikus fákat, közben nagyokat sóhajt. Megmutatják nekünk a férfit, aki kb. a 30-as évei közepén járhat,…..
Krisz78 2012.09.04 17:46:49
@Fedor: nem az újrakezdéssel van gond (igazából emlékeim szerint anno nem az elejéről kezdte Sixx), hanem a stílussal:-(

Elnézést az ismeretlen szerzőtől, de ez egy száraz (bár kétségkívül részletes és korrekt) tartalomismertetés egy "és akkor Jack..., és utána Jill..." formában, nem egy hogyvolt poszt :-)
hogyvolt Éden hotel - 2x13 2012.03.27 09:00:00
Múlt héten Pedró és Csíra is távozott, az egyik azért, mert faszszopó szlovák kurvának tartotta Noémit, a másik meg azért, mert nem volt neki párja. Mivel Csíra túl jó fazon ahhoz, hogy csak úgy kibaszni engedjék a hotelből, T69.2 adott neki egy retúrjegyet, amivel majd…..
hogyvolt Éden hotel - 2x08 2012.03.16 07:40:00
Sárga, meglepően nem csöcskirakós, hosszú ruhában nyitja a heti utolsó műsort T69.2, párválasztás lesz ma, mondja, tudjuk, Muzsikus Skorpiókirály választ áldozatot, de előtte még pandora is lesz, sűrű műsorra számíthatunk, én meg olyan migrénnel írom ezt a hogyvoltot, hogy…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
A csodás úszó EB szurkolása alatt (ezúton is grat mindenkinek) jutott eszembe, hogy megosztom veletek a tíz legkedvesebb vízzel kapcsolatos filmjeimet. Nagyon nehéz volt összeválogatni, hiszen iszonyú sok jó film van, amelyek ilyen vagy olyan módon vízhez kötöttek, de aztán csak…..
Az alábbi e-mailt kaptuk ma a Sziget szervezőirodájától: "Az idei Sziget „mínusz egyedik” napján, a fesztivál nagyszínpadán – több mint 20 éves aktív zenélés után - egy majd’ háromórás megakoncerttel, zenészbarátaik társaságában búcsúzik…..
UPDATE: néhány hónapos ugyan már ez a kép, de a kislányon azóta is rendszeresen látható a fenti cipőcske. Katie Holmes végre reagált a vádakra és kritikákra: azt nyilatkozta, hogy ezek a cipők "egyáltalán nem egészségtelenek, mert versenytáncos gyerekeknek tervezték őket,…..
bénaságblog sziget 2. 2009.08.16 10:20:37
átszaladtam a mixer sráchoz, hogy kérdezzek valamit. körülbelül egy percig voltam ott. ezalatt kiborítottam egy sört, és meglöktem a sörcsapot, amiből elkezdett folyni a pia. a srác azt mondta legközelebb elég ha odakiabálok.az ananászlevemet elejtettem úgy, hogy egyenesen a…..
Sok szociológus kádári nosztalgiával szokta vádolni a magyar társadalmat. Néhány lakótelep meglepő kivételt képezhetne, de ott meg az a helyzet, hogy a demokratikusan választott önkormányzat szolgáltatócége rugdossa vissza a szocializmusba a lakókat. Egy helyben lakó barátom…..
Krisz78 2009.04.23 15:41:07
Most sajnos nincs időm részletezni, bár én is érintett vagyok. A Főtáv álláspontja kibaszottul igazságtalan, de sajnos úgy tűnik teljesen jogszerű. Ezt pl. a TV ügyvédje című műsorban is megerősítette az ottani ügyvéd (link: mtv.hu/magazin/cikk.php?id=309669). Én 2 ügyvéddel és a Főtávval is beszéltem ez ügyben, sajnos jelen állás szerint a Főtávnak (jog szerint) igaza van. Ők amúgy megegyeznének a szövetkezettel a leválásról, ha az végre néhány hiányzó adatot megküldene nekik. Való igaz, hogy folyamatban van a kérdéses rendelet hatályon kívül helyezése, de a szerződés felmondásakor és még _most_ is hatályban volt/van. A szövetkezet arra biztatja az embereket, hogy ne fizessék be a Főtávnak a csekkeket, de _jelenleg_ erre még nincs jogalapjuk, és a Főtáv megindítja a behajtási procedúrákat, ellenben ha megegyezne végre a szövetkezettel visszamenőleg vissza fogja fizetni az alapdíjat. Én leginkább idegbajt kapok, de fizetem továbbra is a Főtáv felé az alapdíjat, a szövetkezetnek meg mindig annyival kevesebbet (jelzem: a szövetkezet amúgy minden ingra-fingra küld fiz felszólítást, de erre nem, úh. úgy tűnik annyira mégsem biztosak az igazukban). A szövetkezet jogi tanácsadójának amúgy megnézném a diplomáját, a szövetkezeti alapszabályzatban pl. legalább egy, önkormányzati rendelettel ellentétes szabályozás szerepel (falvágás kapcsán), anno az önkormányzat építési osztályán nem hitték el, hogy egy alapszabályzatban ilyet jogi végzettségű ember benne hagyott. Az a baj, hogy a szövetkezet elnöke és jónéhány ott dolgozó is meglehetősen begyepesedett, merev, tekintélyelvű gondolkodásmóddal/hozzáállással kezeli a dolgokat, én többször a falnak mentem már a hülyeségeiktől.
Egy 37 éves nő élete a lovásszal, a nőgyógyásszal, a kanadaival és egy mérnökkel. Szex és Budapest a szakítósblogon.Olvasgatom ezt a blog-ot. És furcsán érzem magam. Egyrészt kicsit megnyugtat (tudom, magyar szokás, ha "megdöglött a tehenem, legalább a szomszédé is…..
Krisz78 2009.01.29 10:39:41
@vic:

Teljességgel elképzelhetetlennek/elfogadhatatlannak tartjátok, hogy valaki _egyáltalán_ nem akar gyereket?
Krisz78 2009.01.29 10:58:02
@vic: Aha, akkor csak szimplán lenézed azokat, akik nem akarnak gyereket:-) Legalábbis a megfogalmazásodból ez jön le:-)

"de szerintem az a pasi sem normális, aki 35éves (vagy feletti) nőt akar, olyat aki nem akar (talán soha) gyereket...

kinek kell olyan nő? csak az elvált idősebb pasiknak vagy a trógereknek..."
16306 karakteres történet, soha ilyen hosszú történet nem jelent meg még a szakítósblogon. Ha a bánatot leütésszámban lehetne mérni, akkor ő lenne a világ legbánatosabb embere. Bevallom, nem is értem a végére. Ha valaki megtudja, mi történik az értelmiségi családból…..
Krisz78 2009.01.27 17:56:40
@majompásztor:
Folytasd még, én remekül szórakozom:-D
Egy kedves olvasóm (Scala) kérésére egy kicsit rendhagyó módón, a blog témájától teljesen elkanyarodva készítek felmérést arról, hogy szoktatok-e sorozatokat nézni, és ha a válasz igen, akkor melyeket?Bevallom, hogy ha függő nem is vagyok, de azért nálunk nem telik el este…..
Van még férfi a földön, aki azt hiszi, valaha szerencséje volt a nőkkel? Nehéz eldönteni, hogy egy kezdő írópalánta gyúrja át az emlékeit kedvére, vagy valaki tényleg az Equadorra ugrált? Mennyi kérdés van ma.Mit tehetünk, ha elkezd leereszkedni a rózsaszín köd? Hogyan…..