Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csirkee

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fejre illeszthető irányítórendszer prototípusát mutatta be a San Franciscóban megrendezett CTIA kiállításon az amerikai NeuroSky nevű cég. A készülék az alfa és béta agyhullámokat érzékeli, azaz gondolattal tudja irányítani a mobiltelefonon futó szoftvereket, például…..
Megint semmi köze a tévéhez, de ez tegnaphoz hasonlóan most lényegtelen. A magyar vízilabda-válogatott megcsinálta azt, amit még eddig senki: zsinórban harmadjára lett olimpiai bajnok ebben a borzasztó kemény sportágban. Köszi srácok, istenek vagytok...
Nem térünk magunkhoz, a TV2 egy indiai jóssal szeretné leverni Mónikát. A 28 éve Magyarországon élő Joshi Bharat, Bíró Ica lelki társa futott be a csatorna castingján, így ő vezetheti majd a délutáni beszélgetős műsort, aminek egyelőre nem tudjuk a címét.Az Indiában…..
Kurvaélet, nem lehet úgy tévézni a TV2, vagy bármelyik más tévé adását nézve, hogy az ember 20 percenként ne kapkodjon a rohadt távkapcsoló után (pedig lenne jobb dolga), mert jön a reklám, a kibaszott hangos 10 perc, amiről hiába állították korábban, hogy nem, nem hangosabb,…..
Szomorú hírt közölt a Kelly Bundy szerepében megismert és megszeretett színésznő sajtósa: a 37 éves Applegate-nél korai stádiumban levő daganatot találtak, amit megfelelő kezeléssel gyógyíthatónak minősítettek az orvosok. Úgy látszik, a betegség családi átok, hiszen a…..
Csirkee 2008.08.04 13:03:01
Rastata Nem csüggedek...! 2008.04.21 12:04:00
Sajnos, szomorú következményei lettek annak, hogy meggondolatlanul lelepleztem a BKV valódi tevékenységét: Ma hajnalra az éves BKV-bérletemet a cég - valószínűleg mikrocsipes távirányítással - ismeretlen helyre teleportálta. Azóta számkivetett, megbélyegzett emberként,…..
Csirkee 2008.04.21 14:43:09
FreddyD a rosszpcjatekok-on a jobb oldalra kitett egy Google hirdetés mezőt. Ez arról szól, hogy ha TE, mint tisztességes látogató rákattintasz egy hirdetésre, vagy éppen 2-3-ra, akkor fred pénzt kap érte. Ez miért is jó? Lássuk: ☺ Sokan akartak már freddy-nek pénzt…..
Csirkee 2008.04.02 20:17:48
Sajnálom, de mint április elseje fan, meg kellett tennem ;) Természetesen nincs vége a blognak, még akkor sem, ha az előző bejegyzésből elég sok dolog stimmel is.Most jöttem haza (munkából), látom, hogy több mint 350 komment van (mámmámiá). Néhányba beleolvasgattam és sokan…..
Nos, sajnálatos és nektek talán meglepő a hír, de azt kell mondjam, hogy nekem sajnos nem az. Már hosszú hetek óta érzem, hogy vége kell hogy legyen, de gondoltam a születésnapig még kihúzom. Aztán belegondoltam, azért az egész nem méltó arra, hogy pont a születésnapon legyen…..
Na így rúgjál, védjél tizenegyest, ha a kamera a másik kaput mutatja... Többen küldték a hibát, itt éppen Bizkitman screenshotját láthatjátok. JSanyo meg egy másik érdekes kamerás bakit küldött: Ilyen szögből igen érdekes lehet szögletet rúgni... Végül egy poénos…..
Csirkee 2008.03.13 18:49:00
Szörnyű látni, hogy emberek tényleg játszanak ezzel a borzalmas játékkal. LúciuszX azonban kemény legény, mert küldött nekem egy videót. Keménységét már csak az a német katona tudja felülmúlni, aki a hátával még a német tankok tüzeléseit is blokkolni tudja. Ezt a bamba…..
Rossz PC játékok sorozat ?! 2008.03.04 12:14:00
AndrewPuma82 küldött egy képkockát a mesterlövészből (mi másból?). Nem hiszem el, hogy ez nekem anno nem tűnt fel. Fel is nagyítottam.Kérdem én...Mi a fene akar ez a kép lenni? Olyan mintha a csávó fegyvert fogna a lányra.Miért van valós kép egy olyan játékban, amely egy rendes…..
Köszönöm Gábornak a régi cikket az Italian Job-ról! Érdekes írás, mert magáról a játékról elég keveset ír, jobban foglalkozik a körítéssel.A 89-et nem nagyon értem, én adnék rá egy 55-öt.  De ez csak az én véleményem...
Csirkee 2008.02.23 18:01:21
Este néztem a német tv-t és reklámszünetben nem kapcsoltam el eléggé gyorsan más csatornára. De rögtön az első reklámban volt egy jelenet, ahol nem voltam biztos, hogy most káprázott-e a szemem, vagy ezt most tényleg láttam... Már direkt kerestem a reklámokat, hátha újra látom,…..
Csak egy kis rövid szösszenet Butterbeanről.  Egy másik videón dolgoztam, ami miatt el kellett látogatnom a kocsmába és ha már ott voltam teszteltem valamit.UI: Kiadatás mozikritikám..
Elég sokan írtak nekem, hogy szeretnének egy képet Günther Gránátról (a Mortyr II videó egyik német ellensége), az a helyzet, hogy ez egy elég nehéz dolog.Állandóan mozog, nehéz megközelíteni a gránátok miatt, valamint sokszor míg odaérsz hozzá, már végzett magával.De az…..
Többen írtak az "ingyenes játék -> pénzért árusítás" helyzetről.Ez található ezeknél a játékoknál, kis betűvel a lap alján "A termék ára a program rendszerbefoglalását és a keretprogramot tartalmazza. Cégünk a hordozón szereplő programokért…..
Csirkee 2007.10.29 13:35:08
A Cenega igazi klasszikusa MORTYR Háttérinfók a videóhoz, játékhoz Soundtrack: Serge Gainsbourg -- Je t'aime ... moi non plusMár csak alig több mint 200 aláírás kell a 3000-hez. Aki még nem írta alá, tegye meg :)Mesterlövész 2 petíció..
Csirkee 2007.10.17 16:14:19
'Levente1989' küldte Zalaegerszegből.Az ár ne csábítson el  benneteket, majd ha lemegy 20-30 forintra,majd akkor vegyétek meg. A tokért.Aki nem tudná miről van szó, mert új látogató, a játékról videó készült...
Nos, kellemetlen ezt írni, de ez van.Mint közismert, volt egy kis kémprogram gond a gépemmel, újra felraktam a winfost windowst, és nem működik (még) pár kellék, ami elengedhetetlen egy új videó elkészítéséhez. Higgyétek el, nekem a legkellemetlenebb, de nem tudok mit csinálni…..
Tényleg itt van,nem volt üres duma. Kész az angol petíció, rögtön 3 cégnek címeztem, valamelyik csak fog reagálni rá.Mielőtt még páran mondanák, tudom hogy az esélyünk szinte 0, de az egész egy jó poén, és jelzésértékű (lehet).Szóval a linkre kattintani -> make…..
Csirkee 2007.10.04 18:18:44
Csirkee 2007.10.04 18:58:48
My first pic: images.netbag.hu/20071004/18571688686.jpeg


ALL SEE IT!! :D Thx...

U.i.: Tényleg lehetne egy mosolygós képed FreddyD!
Elhatároztam, hogy rendszert csinálok belőle, berakom a mestert is a blogra, akárhányszor ad ki valami újat. Már csak azért is, mert többen mondták, hogy amit ő csinál az "szar", és ezen változtatni akarok. Ő nem szar, ő egy zseni. Még akkor is, ha ennél volt már jobb…..
Eléggé megdöbbentem, mikor többen írták, hogy benne vagyok az aktuális PC Guruban.Bevallom, számítógépes újságot mér évek óta nem vásárolok, szóval, ha ti nem írjátok, nem is tudok róla :POthello volt olyan rendes, és legépelte nekem a rövid szöveget, és meg is kérdeztem…..
Az eddigi talán legjobb játék, amit bemutattam a sorozatomban, de egy új kitűnő példa, hogy jó pár hihetetlenül hülye ötlet, illetve megoldás, mennyire tönkreteszi a játékélvezetet.Az egészet kb röhejes 3,5 óra alatt lejátszottam, ebből 1 legalább azzal telt, amit majd…..