Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szent.J.

300 bejegyzést írt és 166 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Facebookra ment ki ez a közlemény az idén ingyenesre tervezett rendezvénytől: "A Hegyalja Fesztivál területén folytatott és tervezett munkálatok következtében az idei Hegy’ elmarad. A végsőkig küzdöttünk ennek elkerülése érdekében, de sajnos a döntés elkerülhetetlenné…..
Szent.J. 2014.03.27 14:07:08
Aki hallgat Petőfi rádiót, biztos, hogy beleakadt már az Anna & the Barbies Márti dala című szerzeményébe, amiben ráadásul még a quimbys Kiss Tibi is szerepel, szóval egyáltalán nem meglepő, hogy végül klip is készült hozzá. A Mészáros Kati által rendezett videó…..
Lezárul az átigazolási időszak téli epizódja. Igazság szerint nem vitte túlzásba az erősítés Sabatini. Ennek két oka lehet, nincs pénz, vagy elégedettek a mostani kerettel-eredményekkel. Mindkét eset roppant siralmas. Ezzel szemben a tabellán az AS Roma előtt elhelyezkedő…..
Csütörtökön fél egykor tartott Trigoriaban sajtótájékoztatót Zeman. Persze az újságírók kizárólag a hétfői-keddi vezetőkkel folytatott egyeztetésről kérdezték, a cseh tréner ügyesen kerülte a konkrét válaszokat. Zeman elárulta, örül annak, hogy nem rúgták ki, ha…..
Csütörtöki hírmondók első és talán legérdekesebb híre, hogy az egykori római hálóőr, Artur Moraes (32) neve is felvetődött a Barcelona csapatánál. Mit ismeretes Victor Valdes bejelentette, nem kívánja meghosszabbítani 2014-ben lejáró katalán szerződését, így a spanyol…..
Újra felcsaptak Daniele De Rossi körül a PSG hullámai. Legalábbis az újságírók takaros kis történetet kreáltak a zemani egyeztetés, illetve az ott elhangzott kérések miatt. Mivel a római vezérkar arra 'buzdította' a cseh trénert, hogy kisebb szigorral kezelje a perifériára…..
romanista.hu Pár apróság 2013.01.29 20:43:53
Most mindenen médium a Zeman mizériával foglalkozik, de azért más dolgok is történnek a klub körül. Balzaretti túl van az orvosin, legalább 15 nap pihenő vár a veterán szélső hátvédre. Ennek egyedül talán Dodo örülhet, aki ezzel a sérüléssel komoly bizonyítási…..
A nemzetközi statisztikákkal foglalatoskodó szervezet, az IFFHS elkészítette a 21. század legjobb csapatainak 600-as listáját. Tehát az elmúlt tizenkét év teljesítményét vették górcső alá. Természetesen a lista élén a Barcelona áll, mögötte dobogós az M.U. illetve a Real…..
Sabatini mester bejelentette tegnap a kupamérkőzést követően, Vasilis Torosidis az egyetlen téli igazolás. Ennek örülünk mert túl nagy mozgás nem alakult ki. Ráadásul Olaszországban, illetve a valamirevaló futballnemzeteknél él egy mondás, miszerint a téli átigazolási időszak…..
Szent.J. 2013.01.24 14:20:48
Hétfőn napvilágra került információk szerint a vezérkar elbeszélgetett Zemannal, sőt vadabb újságírók szerint a menesztésén gondolkodnak a római vezetők. Felmerült gyorsan pár lehetséges alternatíva, de azért a helyzet nem túl rózsás lehetséges új edző tekintetében.…..
Zeman órái megvannak számlálva? Az olasz hírportálok szerint igen, ugyanis ma délelőtt összeült a teljes római vezérkar (Baldini, Sabatini és a többiek), hogy ítélkezzenek ZZ felett. Betelt a pohár, mind a játékosokkal kialakított (v)iszony, mind a média felé mutatott…..
Pénteken jöjjenek a héten elhangzó legérdekesebb mondatok, interjúrészletek. Stekelenburg a kupamérkőzést követően egy holland sportújságnak a következőket mondta: "Az Inter szépítő találata? Nem gondolom, hogy az én hibán lett volna, inkább a védőknek kellett volna…..
Túl vagyunk az Olasz Kupa elődöntőinek első mérkőzésein. Rómában kikapott az Inter, míg Torinóban döntetlennel végzet a Strandkorlát. Kiváló előjelek ezek egy városon belüli kupadöntő kialakulásához. Én ennek szorítok, persze vannak még visszavágók. Szerda este az AS…..
romanista.hu Blog újratöltve 2013.01.24 10:11:24
Kedves Olvasó! Örömmel jelentjük be, hogy 2013-ban reaktiváljuk az asroma.blog.hu oldalt. Minden visszakerül a sokásos kerékvágásba, jönnek a hírek, összefoglalók, beszámolók. Minden ötletet szívesen vesszük, amivel tovább tudjuk bővíteni, fejleszteni a oldalt. Azt…..
Alföldi blog Ez a mánia 2013.01.13 19:00:21
Részben az előző poszt miatt kezdtem el a hétvégén hallgatni a Mobilmániát, hiszen Guszti felidézte, hogy miért is rajongtunk annak idején a P. Mobilért. Schuster Lóri és csapata sajnos mára ciki lett, köszönhetően elsősorban Lóri szélsőjobbos kilengésének, illetve…..
A pécsi önkormányzat megváltozott hozzáállásának köszönhetően 2013-ban is lesz Rockmaratont. Az Csizi Péter alpolgármester által hivatalosan is bejelentett 5 millió forintos támogatással a szervezők a látogatóknak próbálnak kedvezni, így most is olcsón lehet majd megnézni a…..
Szent.J. 2013.01.14 15:17:50
Ákos – 2084(FalconMedia) Az egész úgy kezdődött, hogy egyszer csak azon kaptam magam: azt elmúlt hónapokban határozott kíváncsiság érlelődött bennem Ákos új albuma iránt. Azzal tisztában voltam, hogy 2012-ben éppen tőle várni egy zeneileg igazán izgalmas lemezt meglehetősen…..
Készen van az első kocsma a helyszínen. Szép. Ezek már nagyon várnak minket! ..
Szent.J. 2012.07.09 17:41:24
@podanigyorgy: én is....
Nagyobb térképre váltás FESZTIVÁL BUSZJÁRAT A Fesztivál buszok segítségével érkezéskor és távozáskor könnyedén kijutsz a Rockmaratonra és vissza a vasútállomásra. A Pécsen lakók vagy a kollégiumban megszállók pedig akár éjjel is biztonságosan visszajuthatnak…..
Szent.J. 2012.07.06 09:15:24
@KondacsPisti: Én azt hittem hogy free lesz, ezzel szemben... ettől függetlenül nem túl drága.

Egyébiránt voltam a szarvasi vasútállomáson. Röviden, az ott székelő "bálna" nem is hallott még a rockmaratonról, és fogalma sincs lesz -e ez a kedvezményes jegy, bár a balaton soundra már van ilyen (ugyanaz a hétvége) de a pécsiről még nincs infója. Elvileg vasárnap estétől él a dolog. :) Gratulálok. Nem lesz ez túl sima.

Más. A mezőtúr-keleti ic pótjegy 240 HUF még a déli-pécs 380 ... szóval nem horror, én többre gondoltam. és minden jegyet meg lehet venni a szarvasi jegypénztárban. Szuper.

Röviden ennyi, kedd délután/este szeretném megvenni, ha más is akarja hogy megvegyem az övét keressen szóljon.
Azthiszem az alapjegy 5900 + 240 *2 + 380 *2 = a teljes utazás ára. + 2 db vonaljegy a BKV-ra... Azt nem lehet szarvason megvenni. :)
Úgy áll most a helyzet, mint ahogy erről mindenki értesült: Bubukát és sofőrét elveszítettük. Mármint Gyuri ott lesz velünk szombat délelőttig, sajnos a kocsikázás, mint olyan egy külső tényező miatt megszűnt.  De kétségbe nem esünk, elkezdjük felkutatni a legjobb…..
Szent.J. 2012.06.26 10:26:51
@KondacsPisti: Igen, és abból lesz majd igazán nagy baj... leszállítás, rendőrség... sokbaj! :D :D
Szent.J. 2012.06.28 08:46:39
@KondacsPisti: Valami ilyesmit mondtak nekem is a telefonba tegnap. Akkor ezt most már két helyről erősítették meg.
Pisti ha ki tudnád nyomtatni ezt az emailt akkor azt nem bánnám, szuperre bebiztosítva érezném magam. Dugdoshatnánk a jegyvizsgálók orra alá.
Ha nem megy a nyomtatás küld már át nekem villanylevélen, kinyomtatom.
Köszi. Csá.
Szent.J. 2012.07.04 08:59:11
@KondacsPisti: Én a végsőkig próbálok optimista maradni időjárás tekintetében. Még a végén jó időnk lesz. Már nem mutatnak olyan súlyos esőket a jóslatok. És még mindig van egy hét, szóval bármi lehet. De valszeg esni fog! :D
Idézet: "Ahogy minden évben, idén is próbáljuk alacsonyan tartani az árakat a fesztiválon. Azoknak, akik egy hétig nem csak piázni akarnak, normális ételekkel is készülünk. A napi menü ára csak 790 Ft lesz, olyan ételeket választottunk, amire azért lehet tisztességesen inni is!…..
Szent.J. 2012.06.26 10:57:07
@podanigyorgy: A koleszes infók a legjobb szerintem. Ki is raktam! :D
Tegnap a problémák fokozódása miatt igencsak ránk fért némi jó hír. Fogtam hát magam és rárecsegtem a kollégiumi telefonszámra, és elkezdtem nekik sírni. Szombati szállás sztornó, légyszíves inkább szerdára adjatok fekhelyet. Röviden ezt nyafogtam, mire a telefon másik…..
Megvásárolt jegyek! Öröm és boldogság! Köszönjük Gyuriéknak a közreműködést. Komoly hétvége vár ránk!..
Szent.J. 2012.06.12 12:11:52
Kohut 34 pont *******Szentesi 32 pont ******Kondacs 27 pont *****Bogya 27 pont *****Dohányos 24 pont *****Szél 24 pont ****Sonkoly 24 pont ***Gerhát 22 pont ***Virág 21 pont ***Kovács 18 pont **Kőri 17 pont **Arnóczki 17 pont **Vészi 17 pont *Gombár 16 pont *Podani 14 pont *Portik 14 pont…..
Üdv Minden Játékosnak!Ha minden igaz, a kezdőrúgásig 16-an gyűltünk össze, így a megbeszélt díjazás a következőképpen alakul.1. helyezett: 9 0002. helyezett: 4 0003. helyezett: 2 0004. helyezett: 1 000 (amennyiben lesz még játékos a nevezési díja a győztes jutalmazását…..