Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ejszi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tűzbefagyva         András arcából kifutott a vér, meg kellett kapaszkodni az asztal szélébe, nehogy rongybaba ként hulljon a földre. A kijelzőn jól látszott ahogyan a bomba visszaszámlálója a három perchez közelít. A többiek egy kicsit lassabban fogták fel amit…..
ejszi 2012.11.14 09:53:00
Judit megdöbbenve tapasztalta, hogy tudta nélkül mások is lakhatnak otthonában. Bár lakását 2003-ban vásárolta, az oda korábban bejelentett férfit sehogysenem hajlandó onnan kijelenteni a Népességnyilvántartó. Így viszont párját nem tudja oda bejelenteni. A Homár sajnos nem…..
ejszi 2010.05.28 11:35:42
@ficsilla: Budapesten lakom, nem kérnek tulajdoni lapot, mert megnézik online.
(amin 97-es állapot szerint kiskorúként vagyok feltüntetve :D)

Az más kérdés, hogy mások jelentkeztek be a lakásomba és nekem csak alá kellett írnom a bejelentőt. Semmi igazolvány, személyes megjelenés, stb..
Én 28 éves vagyok. 7 évig köztisztviselő voltam éhbérért, mint ügykezelő, előtte fizikai munkát végeztem.A pár ezer forinttal több mint a minimálbér összegű "illetményemből" elvégeztem egy OKJ-s szakmát+ letettem egy középfokú nyelvvizsgát és jogosítványt is…..
ejszi 2010.01.14 18:07:55
@Turia: Nálunk ugyan ez van. Többen középfokú papírral sokkal jobban keresünk, mint más a cégnél 1-2 diplomával(nagyrészt diplomások vannak)

Viszont mi úgy is dolgozzunk ;)