Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Krizsabali

0 bejegyzést írt és 845 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
cs. küldte az alábbi megdöbbentő levelet:“Szia!Én is hülyével élek. Pontosabban csak néha, mivel már nem élek életvitelszerűen otthon. Bemutatnám apámat, Téboly Mikit.Téboly Miki világaTéboly Miki egy ötvenes, évek óta munkanélküli, lusta, irtózatosan idegesítő…..
Krizsabali 2011.01.21 22:34:56
@csiribi: aha, de hülyéből azér' simán lehet szülő...
Krizsabali 2011.01.21 22:36:44
@SzőröstalpúJeti: amit ez a csaj / csávó (?) itt leírt, azt nem lehet elnézni bazzeg. ez a tag egy gusztustalan parazita.
Nem pontosan értem a levélíró problémáját: annyira hiányzik neki a nő, hogy utólag már szívesen lenne a szexrabszolgája?A kép innen Szaisztok! Tulajdonképpen egy nem teljesen kerek torténet ez a lényege annyi :én Nőt szerettem volna de nimfomániást kaptam.Kicsit tobben…..
A végén igencsak megijedtem, amikor a lányról kiderül, hogy magyar-kommunikáció szakos, de azért továbbra is reménykedem, hogy nem rólam szól a sztori.A kép innen Happy endes szakítós sztori következik. Tavaly decemberben kezdődött, pár nappal azután, hogy megjelent itt a…..
 Egy nem vonzó punk vallomása.Üdv szakítósok!Előre szólok, ez nem éppen egy szokásos szakításos történet. Sőt, szakításosnak sem tudnám nevezni, párkapcsolat híján. Na mindegy, tanulságokat le lehet vonni.22 éves punk srác vagyok. Húgommal élek egy kétszobás családi…..
Krizsabali 2010.01.07 16:09:18
@Kismac - Térdileg még rokkant: má' nem azér', de honnan veszed, hogy Csótánynak nincs / nem lesz diplomája? Mer' punk?
Még egy rövid.A kép innenSzervusztok,Amikor elkezdtem a blogot olvasni, jót mosolyogtam a szlogenen. Rövid sztori, annál jobban fáj.Másfél éve jóban rosszban, megjártuk együtt a poklot is, csőd, perek tömkelege, hullámvölgyek, hullámhegyek. Kitartottam, ott voltam mellette,…..
 A párom/nem párom három éve csalja velem a feleségét. Gyereket akarok tőle - hülyék az emberek teljesen?Sziasztok! Na hát az én sztorim nem egészen a szakításos kategóriába tartozik, mivel még most is "gyűrjük" egymást.Van nekem egy pasim. Illetve nincs nekem egy…..
Ha november, kabrió, bár szerintem a sztori fék, hahaha.A kép innenSziasztok! Egy történetet szeretnék megosztani veletek a gazdag emberek világából. Mind a két felet jól ismerem, tudom hogy ők nem írnák meg maguktól, ezért írom meg én mert szerintem durva. A szereplők…..
Én egy 7 éves házasságból születtem. Mi 11 évnél jártunk. Szerinte ez nem is fontos...csak az utcsó 2 év.A kép innenGondoltam megosztom veletek miért is csökken a magyar népesség.Évtized+1 évnyi párkapcsolat után, sikerült kitennie a leányzónak.Korrekt…..
A memória kialakulásának módja, a tanulás hátterében álló folyamatok mindig is az agykutatás fókuszában álltak. Nem véletlenül, hiszen az emberi agy sikerének egyik legfontosabb oka az a hihetetlen mértékű plaszticitás, aminek révén a legváltozatosabb környezeti és belső,…..
Imádjuk a sagákat, úgyhogy minden folytatást örömmel fogunk venni a jövőben is. A kép innen Kedves szakítosblog 2009 aug 31-én raktátok ki egy szakításomat. Annak a történetnek a végén jeleztem, hogy elkövettem egy hibát, esélyt adtam annak, akinek nem kellett volna. Ez…..
Krizsabali 2009.09.22 10:23:02
@Kytia: :DD én pont ugyanerre gondoltam. A csákónak nem sikerült felmérnie az erőviszonyokat... Ismerek egy ilyet. Kizárólag külsőre top kategóriás lányokra izgul rá, akik bárkit megkaphatnak. Persze soha nem jön össze neki semmi. Pedig egyébként egy nagyon jó fej csávó, és okos is, sőt, nem is csúnya. Csak abban a kosárban keresgél, amihez még az sem lenne elég, ha kurva jó csávó lenne, mert még a tömött buksza is kéne hozzá...
 A nyitó mondat mindig fontos, kedves fiúk, de utána valamit mutatni is kell.SZAKÍTÁS JÁRÁS NÉLKÜLBevallom néha elcsábulok. Tudom, hogy úrilány utcán nem ismerkedik, de ha valakinek jó a nyitó mondata, és ez elég ritka, mondjuk húszból egy, azzal hajlandó vagyok…..
A hétvégére nem szakítás, csak a kérdések maradnak.A kép innenSziasztok kedves Mindenki!Rendhagyó módon és komolyan segítségeteket szeretném kérni a történetemmel vagy inkább történeteimmel kapcsolatban, mivel úgy érzem, hogy a magánéletemben valami kezd nagyon rossz felé…..
A de nehéz az iskolatáska-problémát azért meg lehet fejelni. Sokat olvasgattam itt, ma este úgy döntöttem leírom az én „szakításom”. 15éves korom óta csak osztálytársakkal jártam. 8. osztályban Pállal, de elhagytam Zoliért, majd rájöttem Pál az igazi és így…..
Krizsabali 2009.08.06 12:56:09
@Visiter: még ha van is igazad, egy csajszit, aki 17 (?) éves korára oda jutott - a nyilván építő jellegű - szocializáció hatására, hogy bárkinek szétteszi a lábát amennyiben osztály-, vagy évfolyamtárs, egy internetes fórumon senkinek az empatikus véleménye nem fog "megnevelni". Ráadásul egy pillanatig sem merült fel benne (legalábbis a szövegből ez tűnik ki), hogy talán ott is elkövethetett egy-két hibát, hogy hagyta magán végigmasírozni a fél évfolyamot. Aki nem becsüli saját magát, azt mások sem fogják. Talán ennyit tudnék - meglehetős empátiával - hozzátenni.
Nem őt nevettem ki, inkább kínomban, egyszerűen nem hittem el, hogy létezik ilyen, ha nem a szemem előtt történik. Sziasztok! Egy ideje gyakori olvasója vagyok a blognak, munkahelyen el kell valamivel ütni az időt :) Mostanság volt 1-2 vicces sztori, így leírom a volt egyetemi…..
Krizsabali 2009.07.29 09:56:43
@Kedves Nard: mennyire szánalmas, ahogy nem elég, hogy mások mániává érett véleményét böfögöd vissza, de még a szóhasználatot is utánozni igyekszel...
Benzinkutas playboy és a sörös dobozos csaj pornós találkájából lett, ami lettSziasztok!!! Rengeteg ilyen sztorit, tudnék mesélni, de most már, hogy ismerem ezt a kis oldalt ígérem le fogom írni az összes történetemet, mert nagyon jók!!A mostani nagyon vicces!26 éves lány vagyok…..
Sziasztok!A blogot olvasva én is elkezdtem nosztalgiázni. Eszembe jutott egy történet még fiatal koromból. :) Megcsalás, nem megcsalás fene tudja. Inkább fiatalkori kalandozás. Anno 23 évesen elég sokat jártam bulizni. Ilyen bulik alkalmával ismertem meg Annát, Beát és Cili-t.…..
Krizsabali 2009.06.25 14:32:59
@Elveszett Angyal, aki Vicinális Dugóhúzót keres:
mindig is kíváncsi lettem volna rá, hogy ha valaki ennyire becsüli a nőket, annak vajon milyen lehet az anyja...
na meg arra a fent említett jellemfejlődésre is kíváncsi lennék, amelynek a végén erre a sztorira a posztíró még mindig büszkén tekint vissza...
 Ilyen leveleket nem szoktunk közölni. Most is gondolkodtam rajta, de ha egy pici esélye is van annak, hogy ez igaz, akkor a blogon a helye. Nem egy tipikus szerelmi történetet szeretnék megosztani veletek, hanem egy búcsú történetét. A legfájdalmasabb búcsút. Megosztom veletek…..
Krizsabali 2009.06.11 13:01:52
@vehanga - né: és milyével sikít egy embriócsomó, te nagyon hülye?!

egyébként irigylem azokat, akik holmi elvekre alapozva, mindenféle valódi tapasztalat, hasonló döntési szituáció átélése nélkül nemcsak ítélkeznek - nem mellesleg a posztoló pontos körülményeinek az ismerete nélkül -, de jóformán parancs formájában megfogalmazott javaslatokat képesek iderittyenteni - akár pro, akár kontra!
Mennyi tanulság a párhuzamos szerelmekhez, életekhez, kapcsolatokhoz és történetekhez. Üdv! Először is a klasszikus tiszteletkörök: szinte a kezdetektől olvasom a blogot, van is néhány érdekes történetem, de sosem írtam, és talán egyszer kommenteltem. Szeretem olvasni, mert…..
Néha egy-egy éjjel mindketten kimentünk az M5-ös autópálya melletti hipermarketekhez, és a kocsiban összehoztunk valamit.  Üdvözlök mindenkit! Lehet meglepő, de azt mondom, nem ritka történet, csak nem szoktuk az ilyeneket közszemlére tenni. Nem mesélem el az elmúlt 2 és…..
Krizsabali 2009.06.09 10:30:56
@Krizsabali: azt azért még hozzáteszem, hogy véleményem kialakításában sokat segít, hogy a tudtommal nem csaltak még meg soha. de nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy - még ha nem is cimbiznék különösebben össze a szeretővel - ne a partneremet gyűlölném, amiért átvert, megalázott, hazudozott, gerinctelenül félrekefélt. a tiltott viszony másik felét csak nem kedvelném meg. de hogy jönnék ahhoz, hogy őt hibáztassam?!!?!
Krizsabali 2009.06.09 10:32:44
@majompásztor: gyors, és nyilván helyes következtetésedből arra tudok csak következtetni, hogy te biztos voltál már :>>
Nem volt semmi bunkóság, nem vert meg soha, szerintem még a légynek sem tudna ártani, nem volt semmi hiszti, ordibálás közöttünk. Egyszerűen csak csendben és tisztelve engem, végett vetett a dolgoknak. És fáj, baromira. Nem hiszem, hogy egyhamar el tudnám felejteni, ki tudnám…..
Krizsabali 2009.05.20 08:43:44
@majompásztor:
:DDD ennél szánalmasabbat rég hallottam már - össze kellene fogni a csúnya gonosz pitsák ellen, mer' egyedül elnyomnak :DDD
Nem tetszettem az anyukájának. Sem a bakancsom, sem a fehér ingem, se a bőrdzsekim (nem hosszú ám, hanem amolyan zakó-féle), meg úgy általában: nem úgy néztem ki, mint ahogyan az anyuka elképzelte a fiának való aranyos-bájos, templomba járós kislányt.A kép innenVolt egy fiúm.…..
Krizsabali 2009.05.18 09:25:09
@gernika: háááááát, nekem nem úgy tűnt, mintha a lányka akár egy pillanatig is úgy érezte volna, hogy "kicsit sok ugyan, hogy érettségi előtt 3-4 fiú gerincre vágott, de hát szeretem a faszt, ez van..." - merthogy EZ az őszinte...

arról már nem is beszélve, hogy milyen ordenáré nagyot általánosítottál...
Csak szerelemesek vagyunk egymásba és hiszünk abban, hogy mi ketten vagyunk egymásnak az élet maga. Vagyis lehettünk volna. A kép innen Elkésett szerelem 10 év ismeretség. Másfél év együtt. Sokáig plátói, aztán berobban egyszercsak. Nincs visszaút, egy csók és semmi…..
Krizsabali 2009.04.23 16:51:54
@gernika: :DDD mondom én, hogy édes ez az egész! sokáig én is így láttam. talán még a szavaim is ugyanezek voltak: "leköpném magam"... aztán pedig rá kellett ébrednem, hogy ez nem feltétlenül erényből fakad, hanem egyfajta önvédelem, bátortalanság, szocializáció, stb. katyvaszából. akkor, annál az ominózus esetnél jöttem rá, hogy nem ha akkor le tudtam volna rendezni magamban, hogy abban ennyi volt, valszeg egyáltalán nem köptem volna le magam utána. nem láttam benne semmi erkölcstelent. egyszerűen csak nem tudtam volna érzelmileg a helyén kezelni, még akkor sem, ha az eszemmel tudtam, hogy abban annyi van. ezért nem bírtam megtenni. mások - jó esetben - könnyebben feldolgozzák. azok basznak rá, akik nem tudják előre felmérni, hogy mennyi van abban a liazonban. szóval nem kell ezt ennyire túlmisztifikálni.
Krizsabali 2009.04.23 17:01:36
@jadviga79: oh, bazz, én is besétáltam a csapdába. csak most vettem észre, hogy én is mindvégig azt hittem, a nő írta a posztot. visszaolvastam: valóban semmi nem utal arra, hogy a nő volt...
nem mintha ez változtatna a véleményemen bármit is.
 Pedig milyen harmonikusnak indult a kapcsolat, ugye. Kedves Párok, Pártalanok! Évek óta rendkívül harmonikusnak idnuló kapcsolatban élek. Azóta a kezdeti összhangnak nyoma sincs, két neveletlen külyök tapossa két lábbal, üvölti szét teli torokból egykor volt nyugalmam…..
Krizsabali 2009.04.16 15:24:34
@Patria a királylányos: naja. felvállalásról majd akkor beszélhetünk, ha a posztíró - vagy bárki, akinek az életét a fentebb szatírának csúfolt (jesszus, örkény forog a sírjában) életkép visszaadja - odaáll majd az immár felnőtt gyerekei elé, és közli velük, hogy egész életében nyűgöt jelentettek a számára, gyűlölt rájuk keresni, mert jobb lett volna elverni a pénzt vitorlásra, sörre, nőkre, VW passatra (egy ferrarira valót akkor sem bírna összegyűjteni egy ilyen tehetetlen kis fütyike, ha egy bubisvizet se venne soha senkinek), gyűlölte az anyjukat, mert kitolta őket magából, gyűlölte a tanárokat, sőt, a saját szüleit, akik nem neveltek embert belőlük helyette, és gyűlölte őket, mert elvették csodálatos kalandor életét, meg még azt a kurva passatot is. na EZ felvállalás. gusztustalan ugyan, mert a gyerek még akkor sem tehet semmiről, de aki ezt megteszi, legalább azt felvállalja, hogy egy fasz. az viszont gerinctelenség, hogy névtelenül idetol valaki egy fake vagy nem fake sztorit, hogy mi megsajnáljuk őt, vagy a hozzá hasonló szerencsétlen áldozatokat...
Krizsabali 2009.04.16 15:37:50
@Patria a királylányos:
egyáltalán nem szeretnélek megbántani, mert mindenkinek vannak családi keresztjei. feltételezem, hogy a bátyádnak nem lehet túl könnyű, még az is lehet, hogy egy bunkó spiné kurvára megszopatta. DE: gondolom ahhoz azért volt némi köze, hogy nem rántott magára kotont (vagy kettőt, nehogy kiszakadjon)... vannak azok a közhelyek, hogy a csaj azt hazudta, gyógyszert szed. ha a gondolatára is ráz a hideg, hogy a szexpajtidtól gyereked legyen, akkor leszarod mit mond. mint ahogy azt is leszarod, hogy koton nélkül jobban csúszik és nagyobbat élvezel. s ha véletlenül mégsem szarod le, utálod magad, amiért hülye voltál, gyűlölöd a spinét, amiért átbaszott, de ha egy cseppnyi jóérzés szorult beléd, a gyerekeidre nem hányod rá mindezt. s pláne nem a hátuk mögött rinyálsz mint egy fürdőskurva.
Krizsabali 2009.04.16 15:47:55
@Patria a királylányos:
mivel - ha közvetve is - érintve vagy egy ilyen történetben, elnézem, hogy nem vetted észre, hogy NEM állítottam, hogy egy ilyen történetben a férfi nagyobb (ha egyáltalán) szemét/szar lenne, mint a nő. semmiféle együttérzés nincs bennem az olyan nők iránt, akik szülögetnek fűnek-fának, hogy aztán lelki nyomorékokkal legyen teli a világ.
egyetlen dolgot állítok csupán: a gyerekek nem tehetnek arról, hogy világra jöttek. ennyi. semmi több.
Rége volt ennyire erős tételmondatunk: Ha a szakítás ennyire fájdalmas, akkor nem is éri meg szerelmesnek lenni.  Sziasztok! Az én történetem főszereplője egy 24 éves srác, aki egy hatéves kapcsolatból kiszabadulva kalandokat keres, és egy 21 éves lány, aki kevés…..