Regisztráció Blogot indítok
Adatok
harci macsek

1 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
harci macsek Anonimitás 2015.11.01 13:29:58
A régi bejegyzéseim levettem. Megosztottam hősnőnkkel a blogom elérhetőségét, hogy elolvashassa utolsó bejegyzésem. Így viszont blogom már nem teljesítette azt a követelményt, amit az elején megfogalmaztam. Nem maradt anonim. Szerettem ide írni, míg ismeretlen voltam. Kibeszéltem…..
A medic zsákok az alapokat tekintve javarészt megegyeznek. Szögletesek, sok zsebesek és nagyméretűek. Az 5.11 próbált ezzel szakítani. A zsák vállpántjait a hagyományos módon készítették el, és megtalálható a derékpánt illetve a vízszintes csatos pánt is. A heveder…..
Combat Gear Blog Callsign patch 2014.11.17 08:00:00
A „callsign patch”-ek 2006-ban tűntek fel az amerikai különleges erők tagjain, és azóta egyfajta „divat” hullámként több más egység is átvette. Természetesen a divat mellett van más egyéb, gyakorlati haszna is. A legelső példányok a lehető legegyszerűbben készültek,…..
Az amerikai Tengerészgyalogság 2016-ra tervezni elérhetővé tenni a női jelentkezők számára, az összes beosztási helyét. Ennek idáig az egyik legnagyobb akadálya az volt, hogy a harcolóként különféle tanfolyamok elvégzése kötelező, de ezek jó része zárt volt a női…..
Combat Gear Blog Hét hülyéje 2014.10.10 08:00:00
English Russian pillantottam meg a fenti cím díjazottját, akiről nem is nagyon tudtam eldönteni miért csinálja azt amit csinál, de a csúcs az ahogy feltud öltözni. Szóval Stepan Szentpéterváron lakik, és ahogy rögtön látható nem túl következetes fiú, mert hirtelen azt se tudja…..
harci macsek 2014.10.15 09:17:36
@dudi01: Itt van egy nagyon rövid leírás:
www.socom.hu/?p=322

Talán kezdésnek ad némi támpontot
  Az 1990-es években a legtöbb nyugati hadsereg megkezdte, a gore-tex anyagú kabátok rendszeresítését. Európában a francia hadsereg az egyik legerősebbnek és legjobban felszereltnek számít.   A kabátból több fajta létezik. A képeken is látható változat nem…..
harci macsek 2014.09.17 22:53:31
@joni firpo: glmatyi@freemail.hu
Köszi :)
Honvedelem.hu közölte, hogy tegnap délelőtt két katona sérült meg. A Bocskai István lövészdandár kijelölt állománya kézigránát dobó gyakorlatot hajtott végre Hajdúhadházán, amikor az egyik katona kezében felrobbant a gránát. Ketten sérültek meg, az egyikük könnyebben, a…..
A Magyar Honvédség általános hadi gyakorló öltözete a 90M gyakorló zubbony és nadrág. Az elnevezés lehet hibás, és én még soha nem halottam ilyen néven emlegetni. Viszont utánanéztem az öltözködési szabályzatban, és ott 90M-ként szerepel.   Ez az elnevezés azért…..
harci macsek 2011.06.15 13:08:11
@hungaryhonvéd: Valamikor régebben még volt valódi kívül hordható zubbony a 90M-ból. Az alján is volt két zseb és szűkített fazonú volt. nem hiszem, hogy túl sok készült belőle, mert csak egyszer láttam élőben. Viszont láttam tablón belőle és ott a megnevezése tábornoki gyakorló volt.

A patentos megoldás valójában a 93M eje. gyakorló. A kabátján is ez a megoldás található az ujjaknál.

a rep műszaki kabátján viszont tépőzáras az ujjak állíthatósága.