Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TubeJunkie

56 bejegyzést írt és 76 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt nézd! Böfögés 2011.11.06 09:00:00
Nagyon villámposzt, nagyon villám videóval. Még egy régi Jake és Amir, mert az úgyse érdekel senkit. Hamarosan itthon vagyok, és felveszem a fonalat. Jönnek mindjárt azok a youtube sztárok. Vacsora ma este? ..
Mielőtt belekezdünk a legnépszerűbb csatornák bemutatásába, vessünk egy gyors pillantást rá, hogy kik is azok, akik ma a legtöbb embert érdekelnek youtube-on. Az öt legnépszerűbb (egy-két emberhez köthető) csatorna következik, a feliratkozók száma szerint. RayWilliamJohnson Az…..
Azt hiszem, nem titok, hogy ami számít az online videók világában, az 90%-ban a youtube-on történik. A jó öreg videómegosztóval kapcsolatban számtalan dologról lehetne írogatni, és ebbe bizony már rég bele kellett volna kezdenem. Most például a Youtube sztárok és csatornáik…..
Januárban kerül kalapács alá a motorkerékpár egyik őse, Sylvester H. Roper 1894-ban gyártott gőzbiciklije. Az amerikai feltaláló évtizedes kísérletezéseinek eredményeképp egy Columbia márkájú „biztonsági kerékpár” felhasználásával építette meg a kétkerekű…..
Skandinávia vezetői építészei tervezték és alig egy évvel ezelőtt adták át a Harads [Svédország] környéki erdőkben az ország egyik legújabb idegenforgalmi látványosságát, a fák lombkoronájában, úgy 4-6 méter magasságban, szinte észrevétlenül megbújó szobákat, melyek a tervek szerint folyamatosan…..
TubeJunkie 2011.11.03 14:09:45
@Mocca: Azt nem tudom. A korlátozott ufó ismereteim mellett nem nagyon tudok elképzelni olyat, ami ne rontaná le egy ilyen szép erdő összképét. De ki tudja, lehet, hogy pár galaxissal arrébb olyan gyönyörűséges ufók repkednek, hogy személyesen vágnék ki egész erdőket, csak hogy helyet adjak egynek... :P

Viszont azt ki mondta a svédeknek, hogy építsenek ufókat a fákra? :) Ez amolyan kötelező gyakorlat? Nem lehetett volna bármi mást bárhova máshova építeni?
Az X-Faktor harmadik döntőjének élő közvetítése alatt egy jó szemű olvasónk olyat látott, amilyet utoljára mi is csak a Star Trekben: egy ember a semmiből materializálódott a légtérben, majd testet öltve vonaglott egy jót. Muri Enikő éppen Pink You and Your Hand című…..
Ti gondolkoztatok már azon, hogy mi hajtja a Mátrixot? A srácok a CollegeHumornál nyilvánvalóan igen, és három éve el is készítettek erről egy azóta igazi klasszikussá vált szkeccset. Mivel úgy láttam, hogy a jelenet eddig nem volt fellelhető magyar felirattal, ezért úgy…..
Ezt nézd! Bowling for Soup 2011.10.31 17:13:00
Habár nem mintha óriási komment- és lájkhegyek keletkeztek volna a tegnapi poszt körül, azért úgy döntöttem, hogy ma se hagylak titeket napi betevő nélkül, így következzen egy újabb Jake&Amir epizódos villámposzt. Haladunk szép sorban, jöhet a negyedik epizód, ismét…..
Ezt nézd! Videoüzenet anyunak 2011.10.30 13:11:00
Ha már témánál vagyunk, maradjunk is még egy napi betevő erejéig a CH-nál, és nézzünk meg még egy őskövület epizódot a Jake and Amirból. Az alábbi videó egészen pontosan a harmadik epizód volt a sorozatból, de olyan szempontból különleges, hogy ez kivételesen nem az…..
A collegehumor.com-ról már volt szó itt a blogon, most pedig a jelenleg futó websorozatait mutatom be két részben. Először a két legrégebbi, immáron jó pár éve futó sorozatról lesz szó, majd pedig az új, nemrégiben bemutatottakról. A CH dolgozói 2007 körül kezdtek el az…..
comment:com A nap képe 2011.10.28 15:30:00
Ricky Gervais új sorozatának összes vendégszereplője egy képen. ..
Ezt nézd! Vezess felelőtlenül! 2011.10.25 18:24:00
Amerikában a tévéből jól ismert műfaj a PSA, vagyis a Public Service Announcement. Ez gyakoralatilag a magyar közérdekű közleményeknek felel meg, és egy szokványos alkategóriája ezeknek a józan és higgadt vezetésre buzdító rövid reklámfilmek. Alább egy ilyen kisfilmet…..
A londoni tömegközlekedési hálózatnak már eddig is csodájára járhattunk, most azonban újabb szintre emelik az utazást: a metrókkal, buszokkal és kikölcsönzött biciklikkel ugyanis bárki beszállhat a többmillió résztvevős multiplayer játékba.   A Chromaroma névre…..
DeStorm, habár mostanában a DigiTour-ral van elfoglalva (sok más zenész-youtuber társaságában), durva videóval rukkolt elő. Ezúttal pár híres filmet (habár itthon nem mindegyik megy kultszámba) pécézett ki, és nem csak hogy rappelt róluk egy jót, de számtalan videószerkesztési…..
TubeJunkie 2011.04.21 00:37:10
Ezt is muszáj még hozzá megnézni:

www.youtube.com/watch?v=RiYZKLMdCE0

Itt egyszerre látjuk a nyers anyagot két kameraállásból, a kész, megefekktelt videót, és az eredeti filmes jeleneteket. Zseniális!
IDDQD Ha lenne egy portálpuskám 2011.04.15 09:45:13
A hét legszebb napjának fussunk neki azzal a gondolatkísérlettel, hogy mi mindenre lehet jó a hétköznapi életben egy Portal Gun. A CollegeHumor szerint például ilyesmikre:   ..
Ezt nézd! CollegeHumor 2011.04.19 23:55:00
A CollegeHumor.com egy szórakoztató weboldal, amit 1999-ben alapított pár főiskolás srác, köztük Josh Abramson és Ricky Van Veen, aki máig is az oldal és az aköré épült cég igazgatója. (Érdekesség, hogy ennek a cégnek a tulajdonában van a vimeo is.)  Az oldal, ami eleinte…..
IDDQD Pwned, motherfucker! 2011.04.14 16:53:08
A nap videójában bemutatkozik a világ legrealisztikusabb videojátéka.  ..
addict Trambulinon ugráló mellek 2011.04.14 13:55:00
Az emberiség egyik felének ősi problémájának, a gravitáció női mellekre gyakorolt hatásának leküzdésére tett most újabb kísérletet a Wonderbra melltartó márka, amely egy új, teljes mértékben pánt nélküli szerkezettel rukkolt elő. A csodamelltartók legnagyobb szakértője…..
Te mivel szoktad elütni az időt, amikor a buszra vársz? Olvasol? Menetrendet nézegetsz? Esetleg újraélesztesz valakit? Kanadában igen ötletesen kampányol a québeci helyi egészségügyi szervezet azért, hogy a diákok az egészségügyi pályát válasszák.   Hogy több orvos…..
Éppen jókor jött ez a videó, melyben a Funny or Die stábja megünnepli, hogy elérték a kétmillió követőt twitteren, hiszen szép zárása a foddal való behatóbb foglalkozásnak, mielőtt a következő kiszemelt, a collegehumor bemutatására térnénk át. A fod persze - vicces oldal…..
Subba Blogajánló: Odabasz.org 2011.04.08 18:47:00
Újabban elszaporodtak a noname, fantáziamentes "poénblogok", ezt megelégelve visz új lendületet a műfajba ez a partizán oldal, próbáljátok meg komoly arccal végigsasolni és jelentkezzen, akinek sikerült!..
Április 28-án távozik Steve Carell az Office-ból, helyettesének személye ugyan még nem ismert, de az már biztosnak tűnik, hogy nem belülről, a sorozat jelenlegi szereplői közül kerül majd ki, hanem külsős lesz, és az is sanszos, hogy egy korábbi pletyka ellenére mégsem Will…..
Emlékeztek az ikergyermekes videóra? Itt az adult version.  TWIN MEN HAVE A CONVERSATION -- official video from Michael Chiklis..
Ezt nézd! Napi betevő: weird 2011.04.06 20:30:00
Ha már tegnap végre megírtam a kicsit kimerítőbb fod bemutatót, akkor most úgy illik, hogy a napi betevő a funny or die-ról kerüljön ki. Az alábbi ál-ajánló a személyes kedvenceim közé tartozik, mivel nagy Weird Al rajongó vagyok. Aki nem ismerné a figurát, Weird Al Yankovic egy…..
Ezt nézd! Funny or Die 2011.04.05 23:55:00
A funnyordie.com egy videómegosztó és szórakoztató oldal, amit nem kisebb arcok, mint Will Ferrel, Adam Mackay és Judd Apatow alapítottak Randy Adams segítségével 2007 elején. Az oldal egyik különlegessége, hogy ötvözi a felhasználók által generált tartalmat (videók,…..