Regisztráció Blogot indítok
Adatok
McKinney

0 bejegyzést írt és 846 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktor annak köszönheti több mint 10 éve fennálló hatalmát, hogy átlátszó trükkjein a magyarok többsége a mai napig se lát át. Pedig kezd nagyon kiismerhető lenni a kormányfő, főleg mióta lépéshátrányba került a koronavírus elleni küzdelemben. Úgy tűnik, a Fidesz kommunikációs csapata még…..
A napjainkban Gyermekvasút néven üzemelő egykori Úttörővasút a szocialista rendszer egyik büszkesége volt. Ezzel is utaltak arra, hogy lám ilyesmire is telik a dolgozó nép országában, és generációkon át volt a legmenőbb csábítás az ifjú generáció számára. 1961. április 12. Úttörővasút…..
McKinney 2020.11.05 08:55:25
@¿Qué tapas hay?: a debrecenit tényleg nem szabad kihagyni, jó eséllyel a legrégebben (1882-most) üzemelő magyarországi keskeny nyomtávú vasút. zsuzsivasut.hu/a-zsuzsi-vasut-tortenete/
Valamikor a tavasz elején Boltizár Ottó halbiológussal akit régóta ismerek, hosszú évek után egy konferencián futottam össze.  Az ebéd utáni beszélgetés közepette merült fel, hogy Ő több magyarországi vizén is halászati szakértő. Többek közt a Gyomaendrőd közelében található Kecsegés-zugi holtág…..
Az elmúlt időszakban döbbenetes mértékben megnövekedett a kibertámadások száma és sokszínűsége. A kiberbűnözők egyre kreatívabbak, így a CISO-k, üzleti döntéshozók, cégvezetők számára egyre nyilvánvalóbb, hogy ideje átalakítani a kiberbiztonsági stratégiákat. Ráadásul a szervezetek egyre többször…..
1914 júliusában már nyilvánvaló lehetett, hogy általános európai háború van készülőben, de a bekövetkező világvégére aligha számított bárki is. Mint rendesen, ezúttal is szinte mindenki az előző háború megismétlésére készült, és úgy hitte, néhány hónapon belül döntő győzelmet aratnak. A „mire a…..
McKinney 2020.08.17 09:31:06
Libegni kezdett Budapest első drótkötélpályája, 7 forint volt egy oda-vissza menet. Az M7-es autópálya építése elérte a Balatont. "Városi autópályává" tervezték fejleszteni a Hungária körgyűrűt...
Az imposztor-szindróma gyakran érinti azokat az embereket, akiknek problémájuk van az önbizalommal. Tapasztalatból beszélek, én is érintett vagyok a témában, ezért úgy gondolom, hogy fontos beszélni róla. Tünetek: - Kerüljük vagy bagatellizáljuk, ha dicséretet kapunk. - Túlzottan érdekel minket…..
Hét tenger A legnagyobb 2020.06.13 09:27:34
A Kriegsmarine harmincas évekbeli újjáépítése késve és lassan indult csak be, s a háború kitöréséig nem hozott igazán látványos eredményeket. Ennek oka részben Hitler kezdeti óvatossága volt, mellyel igyekezett elkerülni az angolok szükségtelen provokálását. Később, miután tapasztalta a nyugati…..
McKinney 2020.06.14 11:09:36
@Meleg Sándor: a vezérek köré mindig jó gyomrú, erős nyelvű szakik gyűlnek, számukra bárminek a kiröhögése (hacsak nem pont az a feladat) szakmailag elképzelhetetlen.
A ley-vonalak kutatása igen fontos volt a Szovjetunióban. Vajon mire akarták használni a föld „ideghálózatát”?..
A miniszterelnök engem Végh Antalra emlékeztet. Az író ötvenkötetnyi életműve egyelőre a feledés homályába merült. Inkább csak a Miért beteg a magyar futball? című könyvére emlékeznek, amely 750 ezer példányban jelent meg. Kétpercnyire lakott, és a múlt század nyolcvanas-kilencvenes éveiben gyakran…..
McKinney 2020.06.08 14:34:21
@pityókabort Vráncsábó ócsón: úgyvan. és ez az egész egy hányás szerintem. És lehet hogy most megköveznek, de szerintem ez a trianonosdi is egy fasság. Tényleg jobb lenne most bárkinek is, ha nagyobb lenne az ország? Tényleg a felvidéki emberek attól lennének boldogok, hogy ott is csak a Mészáros nyerhetne rendert? Ugyan már.
Ma ismét egy olyan játékot szeretnék bemutatni nektek, amivel előszeretettel töltöttük az időt a nyári napokon a szabadban. Az élelmes hazai kisvállalkozók (maszekok) által gyártott játékot általában minden trafikban meglehetett vásárolni és egyszerűsége ellenére egy működőképes játék volt. Ez…..
McKinney 2020.05.21 23:30:45
@ember100: hajaj :))))))))
agyament osztálytárs úgy gondolta, otthon továbbfejleszt, és jó ötlet lesz fogóval összenyomni a gyufafejjel töltött réz tollbetét végét, úgy tartotta lángba... másnap bekötözött kézzel jött suliba, szerencsére nem lett maradandó. Balhé se lett, saját érdekében is tartotta a száját.
Közeledik Trianon 100. évfordulója, hiszen 1920 június 4-én írták alá Párizs elővárosában, a versailles -i kastélyegyüttes Grand Trianon nevű épületében, a Galerie des Cotelles egyik asztalánál a szégyenletes Trianoni békediktátumot. A szignatúrákat a Magyar Királyság két képviselője (egy minisztere…..
A második világháború utáni Budapesten rendet kellett tenni. Méghozzá gyorsan és kíméletlenül. Ez nemcsak a megszálló (akkor ugye felszabadító) Szovjetunió elvárása volt, hanem természetesen a lakosságé is, akiknek sötétedés után kilépni az utcákra felért egy istenkísértéssel. 1946. november 26.…..
McKinney 2020.04.30 08:17:33
@MiGeo: bizony, én is észrevettem
youtu.be/JWQFtRId85U
McKinney 2020.04.30 08:23:18
@McKinney: mielőtt hozzászólsz, olvass feljebb :).... ok, legközelebb.
A Görög falut 1994-ben kezdték el építeni, de a megnyitáshoz egy évtizedet kellett várni. A helynek az elmúlt időszakban voltak jó évei, de a nagy áttörést soha nem tudta elhozni...
A Porsche bejelentette, hogy személyre szabott kagylóüléseket fog nyomtatni. Első körben 40 prototípust készítenek a testformájú ülőalkalmatosságból, amelyeket az eredeti tervek szerint már májusban használtak volna európai autóversenyeken, és a visszajelzések alapján finomítanának rajtuk, majd 2021…..
Véleményem szerint a leginkább konfliktusokkal terhelt "királyi trón" Európában az olasz. A rövid történetének egy a teljes terjedelméhez képest rövid, vázlatos áttekintésére teszek kísérletet.  ..
Az "Örök tél" nemzetközi Emmy-díjas főszereplője Gera Marina, tavaszt idéző ruhakölteményekben pompázik. Aki látta a 2018-ban bemutatott filmdrámát, az tudja, hogy Marina nemcsak üdítően tehetséges, hanem végtelenül kecses és sugárzó is, így nemcsoda ha itthon és külföldön is keresik a…..
1889. A 4554 méter magasságban - Európa legmagasabban fekvő menedékházának - a Capanna Regina Margherita építése..
McKinney 2020.03.16 23:31:49
@Örömhernyó: pedig a magyarnak is ugyanúgy tudnia kell(ene), hogy a ruszkikkal csak a baj van. Többszáz év folyamatos szivatás. Más nem is várható tőlük. Ja, még hazugság, akkor is ha kérdez.
De most tényleg, mondjon már valaki csak egyetlenegy jó dolgot ami keletről jött? (olaj, gáz, atom nem ér:)
Mi a baj azzal, ahogy a Fidesz Debrecent (és az országot) vezeti? Az igazi probléma nem abban áll, hogy még mindig százával vannak földutak, miközben a Dósa Nádor teret zöldítés címén térkövezik. Nem is abban, hogy a Sámsoni utat 4 évbe telik kiszélesíteni, a Józsa és Debrecen közti útszakasz…..
A vizek savasodása, amelyet az okoz, hogy túl sok a CO2-t nyelnek el, méltán kelt nyugtalanságot, mivel az ökorendszerek egyensúlyától függ a Föld egészsége. A Milánói Politechnikai Intézet és a klímaváltozással foglalkozó Euro-Mediterrán Központ a besarc-maresans program keretében már egy év óta…..
Lazítsunk egy kicsit a kajakóma és az alkoholmérgezés közti rövid időszakban és nézzük meg, mi van akkor, ha ellopják a kukát a ház elől. Béla törvénytisztelő állampolgár: szelektíven gyűjti a szemetet és a tájékoztató szerinti időpontban helyezi ki az edényeket a közterületre. Jött is a tolvaj, az…..
A hatalmas elhagyatott épület óriásként magasodik Hallstatt fölé, ahonnan csodás kilátás nyílik az egész városra...