Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hurratravelongocityman

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt eddig is tudtuk, hogy a Bortársaság jó lóra tett a St. Andrea pincészettel. A profin dübörgő marketinggépezet és a jó borok hamar a hazai mainstreambe röpítették Lőrincz György nevét. De hogy a népszerűség a szentandi-szortiment árát ilyen magasságokba fogja katapultálni,…..
Záporoznak a nyaralós horrorsztorik. Tartsanak velünk, illetve Tamással, aki a Budavár Tours jóvoltából Máltán egy térdmagasságig penészes, fülledt, csotánylakta "apartmanban" lakott, ahol melegvíz sem volt. A hely neve Solar, úgyhogy aki jövőre visszakeresi ezt a…..
hurratravelongocityman 2007.08.29 16:17:13
Nevetséges post.

Én is voltam itt, és gondolom ugyanannyit fizettem, mint te, azaz a szállásért hetente és fejenként 10.000 Ft-ot! Nézz körül, hol lakhatsz szállást 10 rugóból egy hétre. Ennyi pénzért ennyit kapsz, ennyit érdemelsz.

Az Index meg monnyon le, ha ebben a témában nem tud értelmeset írni, csak fikázást közzétenni! Pedig vannak jó példák nálatok is:
totalcar.hu/magazin/velemeny/magyautovesz
Az emberek ahelyett, hogy jobb helyre mennének, de nem olyan messze, inkább elmennek a legmesszebb lévő, legolcsóbb helyre, aztán nyavalyognak. De legalább a szomszéd előtt lehet hencegni.

Ja, elfelejtetted leírni azt az apró tényt, hogy a kilátásról szóló képed a WC-ben készült... Otthon panorámás wc-tek van?
És a matrac alá is benézhetek?

Az iroda meg kapja be, mert nem képes csóró magyaroknak 10.000 Ft-ért egy hétre szállást szerezni Máltán főszezonban! Az ilyet be kellene perelni!