Regisztráció Blogot indítok
Adatok
matuzalem

5 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tejcukor-érzékenység oka a tejcukrot bontó enzim, a laktáz hiánya, vagy elégtelen működése. Ha a vékonybélben a tejcukor nem tud egyszerű cukrokká bomlani, akkor a vastagbél bakteriális flórájának megváltozása révén bekövetkező lebomlás, más néven fermentáció…..
matuzalem 2011.04.10 17:23:26
@Dora79: naturicum@gmail.com
2011.02.10.-e van és 5 hónapja van a piacon egy olyan termék mely világelső.Rendkívül jó marketingterve van és kellően motívált embereket várunk. Nincs leosztva a piac, eddig kb. 200-an vagyunk egy 10 milliós piacon. Aki hálozatépítő tudja, hogy valóban az elején vagyunk egy…..
Hazánkban a rosszindulatú daganatok következtében évente több mint 30 ezer ember hal meg. Az irodalmi adatok szerint a rákos megbetegedések keletkezésének mintegy 60 százaléka az életmóddal és ezen belül tekintélyes százalékban a táplálkozással függ össze. A vizsgálatok…..
Bioboltlátogató feladata  A bioboltlátogatókat táplálékkiegészítő cégek alkalmazzák, feladatuk, hogy a cégek készítményeit bioboltosoknak ajánlják. Az "új típusú" bioboltlátogatókkal szemben egyre inkább az az igény merül fel, hogy a …..
Patikalátogató feladata  A patikalátogatókat gyógyszergyártó cégek alkalmazzák, feladatuk, hogy a cégek készítményeit patikusoknak ajánlják. Az "új típusú" patikalátogatókkal szemben egyre inkább az az igény merül fel, hogy a  patikusok…..
Az orvoslátogató feladata Az orvoslátogatókat gyógyszergyártó cégek alkalmazzák, feladatuk, hogy a cégek készítményeit háziorvosoknak, szakorvosoknak, sokszor egy kiválasztott terápiás terület orvosainak ajánlják. Az "új típusú" orvoslátogatókkal szemben egyre…..
MATUZALEM tabletta MATUZALEM nyelvalatti tabletta MATUZALEM krém Fermentált fekete teából készült flavonoid-kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta Doboz tartalma: 30 darab 240mg-os tabletta RENDELHETŐ ITT! Telefonos rendelés: 06 30 6874347 vagy email:…..