Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Édesapa

24 bejegyzést írt és 94 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Clint Eastwood bár 1971 óta folyamatosan rendez, sokáig váratott magára, hogy maximálisan ki tudjon teljesedni a kamera mögött. Ez az 1992-es Nincs bocsánattal jött el, mely egy teljesen új korszakot indított el a munkásságában. Az Oscar-díjakkal kitüntetett western előtt is csinált figyelemreméltó…..
Édesapa 2019.08.15 18:27:47
Tavasszal szépen lassan mindenki elkezdi tervezgeti a nyári programokat, hiszen minden évben azt vesszük észre, hogy gyorsabban eltelik, mint gondolnánk. Éppen ezért nagyon fontos a tervezést időben elkezdeni. Azonban sokaknak gondot okoz, hogy merre is induljanak nyaralni. Ebben a cikkünkben 5…..
A fenti felhívást a sorozat felvételvezetője küldte el nekünk, hogy jelezze: ők így kommunikálnak a lakókkal, nem pedig úgy, ahogy azt tegnapi posztunkban írtuk. Így mindjárt más. (Az a kamulevelet meg jól beszoptuk, ez tény.)  ..
Édesapa 2013.09.05 06:12:49
Készült számtalan remek vígjáték már az évek során és ha az Oscaron nem is aratnak az ilyen típusú alkotások, azért időről időre feltűnik egy-két vígjátékszínész, vagy akár film is a jelöltek közt. Alan Arkin A család kicsi kincséért nyert pár éve, de a profánabb…..
Édesapa 2013.07.08 13:44:50
@szepi79, első ezen a néven:

a Bizánci tűz-re pont igaz, hogy alulértékelt, szerintem az Utolsó cserkészre is, de ebben az esetben elfogadom, hogy én értékelem túl.
Miután az ASUS kiadta a Padfonet megjelent az igény, arra hogy az erőteljes okostelefonból tabletet csinálhassunk.  A Padfone csupán a vele együtt árusított készülékkel működik. Erre léptek a PhonePad+ készítői, felhasználták az ASUS ötletét de ahelyett, hogy egy…..
Édesapa 2013.04.30 06:05:50
Az X Faktor atyja, Simon Cowell úgy döntött, hogy a kemény munkáért egy újabb szuperkocsival ajándékozza meg magát. Bár a legtöbb időt kétmillió dolláros lakókocsijában tölti, Simon Cowell szívesen hódol másik – szintén igencsak költséges – hobbijának, az…..
Édesapa 2012.11.21 16:25:35
Édesapa 2012.11.22 05:59:38
Egy kicsit ma békén hagyjuk Rajnit és a többieket! Mert sajnos elhunyt Leslie Nielsen a több generációt megnevetető komikus, aki már vagy 30 éve ugyanúgy néz ki. Pedig karrierje nem komikusként indult: 1956-ban a Tiltott bolygó főszereplőjeként (még barna hajjal ) úgy nézett ki,…..
 A kiégett zsaru és a rendőrkapitányról már volt szó, de arról még nem beszéltünk , hogy milyen zsaru típusok vannak a filmekben:Az olasz zsaruNagyon becsületes, melós fejjel , Derrick bőröndökkel a szeme alatt. Állandóan olyan feje van, mint aki látta volt Berlusconit a…..
Ígéretünkhöz híven három szerencsés kommentelő, akik múltkori felhívásunk alatt megmondták a magukét nekünk. Mi meg szeretjük a kritikát, a kommenteket meg még jobban. Ezért íme annak a három szerencsés kommentelőnek a neve - hála a Random.org-nak -, akik egy-egy Csodaceruza…..
Mivel a blog múlt héten volt kétéves, szeretnénk egy kicsit pontosabb képet kapni arról, mit szerettek a blogban, mit hiányoltok és mire vagytok kíváncsiak. Aki pedig leírja ezt nekünk ide, a poszt alá kommentben, az eséllyel indul a nyereményért, a három Csodaceruza poszterszám…..
Édesapa 2010.01.27 10:09:45
Szia!

Természetesen a blog remek! Gratulálok és mi mást mondhatnék:

www.youtube.com/watch?v=wY0OVWJbKlc&NR=1

Különösen szeretem, ha a bejegyzések „nekünk szólnak”:
gyermekszoba.blog.hu/2008/03/05/kis_es_nagyfiuknak
gyermekszoba.blog.hu/tags/g%C3%A9p
formásak:
gyermekszoba.blog.hu/2009/02/26/aktualis_vagyaim_egyike_az_eames_elefant
kézzel foghatóak
gyermekszoba.blog.hu/2009/12/21/alkoss_a_gyerekkel_1
tetszetősek:
gyermekszoba.blog.hu/tags/retro

Futhatna még:
Kicsit több férfias cikk, illetve hasznos lenne a korcsoport szerinti keresés lehetősége.

Üdvözlettel:

Édesapa
Édesapa 2010.01.27 10:09:52
Szia!

Természetesen a blog remek! Gratulálok és mi mást mondhatnék:

www.youtube.com/watch?v=wY0OVWJbKlc&NR=1

Különösen szeretem, ha a bejegyzések „nekünk szólnak”:
gyermekszoba.blog.hu/2008/03/05/kis_es_nagyfiuknak
gyermekszoba.blog.hu/tags/g%C3%A9p
formásak:
gyermekszoba.blog.hu/2009/02/26/aktualis_vagyaim_egyike_az_eames_elefant
kézzel foghatóak
gyermekszoba.blog.hu/2009/12/21/alkoss_a_gyerekkel_1
tetszetősek:
gyermekszoba.blog.hu/tags/retro

Futhatna még:
Kicsit több férfias cikk, illetve hasznos lenne a korcsoport szerinti keresés lehetősége.

Üdvözlettel:

Édesapa

(utoljára próbálom elküldeni, ha nem sikerül perlem a blog.hu-t az ajándékokért ;)
Édesapa 2010.01.27 10:11:38
Elég régen posztoltam egy másik sorozat kapcsán: ez a Zshelyszínek. Volt már poszt az amerikai kisvárosról, a lakatlan szigetről , a repülőgépről a barlangról és legutoljára 2008 októberében a kísértetházról. Hosszú idő után jöjjön a folytatás az űrhajóról!Az űrhajó…..
LETÖLTÖM Felső menüsoros balhasábokat jobb oldalon megjelenítő sablon. Sárga fejlécképpel, szürkés oldaldobozokkal és háttérrel. A képek lecserélésével könnyen testreszabható dizájnoos kizárólag blog.hu -n alkalmazható sablon. MethamorphYellowfield - bloghu template by…..
Pécsi naiv ügyfelünk érthetetlen ellenállásba ütközött, amikor üdülési csekkel akart fizetni az állatkertben. Aztán másnap kiderült a turpisság, a családi jegy + 2 felnőtt jegy a nyugta szerint összesen 250 forintba került, azaz esélyes, hogy a pénztáros néni zsebre…..
A kabátlopásos vicc Lotsky számára maga a véres valóság. A munkahelyén már elterjedt, hogy zoknit lopott a győri Hervisből, holott abban az időpontban nem ő volt Győrben, hanem a húga, aki még csak nem is lopott.Egy héttel ezelőtt, épp a szabadságom ideje alatt, telefonon…..
Na, mi van oda oldalra írva az emailes link alá? Ide írd a legborzalmasabb szóvicceket, bla, bla, bla, akár szobor, vagy makramé. Több sem kellett Lcsi nevű kedvesolvasónknak, és küldött nekünk egy makramét. Ezentúl minden felszólító módú mondatot kétszer is meggondolunk...
Mert nem hajt a tatár! - vágta rá a megfejtést Gábor, mi meg megállapítottuk, hogy az igazán durva szóvicc olyan mint a bor, nem árt neki az idő, sőt: minél öregebb, annál nagyobbat üt...
Áron Házimanók gyöngye 2008.06.09 08:20:00
Harry Potter óta tudjuk, hogy a házimanók azok a lények, akik fáradtságos munkájukkal megkönnyítik az ember életét. Ők végzik ugyanis a házimunka javát, gondoskodnak arról, hogy a lakás ragyogjon a tisztaságtól, legyen finomság az asztalon és tiszta ruha az emberen. No, hát…..
Vicces elképzelni, ha ugyanezzel a megoldással lehetne áramtalanítani, azaz ármtalanítani mondjuk a lélegeztetőgépeket is. A helyszín egy budapesti betegváró, ahonnan bárki lekapcsolhatja a röntgengépet, amire hangulatosan falra filcezett, bacdooroid üzenet figyelmeztet. A celluxos…..
Édesapa 2008.06.05 08:22:28
Fanni netnaplója Esküvő reloaded 2008.03.27 19:06:00
(Nagyon béta.) Általános tagek <blh:head_required /> Az oldal HTML fejléce, minden template ezzel kezdődik. A <head> tagbe illesztendő egyéb tagek ezután következhetnek. <blh:body_required />Fejléc lezárása és oldaltörzs megnyitása.<blh:skinbase /> Az aktuális…..
Többen is beküldték a CBA legfrissebb reklámújságját, azzal, hogy "ez most a népszavazási kampány része, vagy csak egy félreérthető reklámújság?" Nyilván nem a véletlen műve, hogy egy héttel a sajnálatos és értelmetlen pénzkidobás/az ellenzéki forradalom…..
Következzék itt néhány kép a múltból. Hát, ebből lett a cserebogár :-)Ui: Jé, milyen öregecskedő leányzó vagyok! Már a múlt században éltem.... :-)..