Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tulsok

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy pontosan 20 éve kapcsolták be először a gépeket a szentgotthárdi Opel-gyárban. Húsz éves az erős Opel-jelenlét idehaza, ezért egyáltalán nem meglepő, hogy a márka ki akarja vágni a rezet. Bár az autóipar helyzete és a hazai…..
A telefon szinte a semmiből tünt elő. Mostanában terveztem telefonom cseréjét mivel egy Motorola L6-os telefon teljesített nálam szolgálatot és már egy kicsit viseltes volt.Nézegettem az internetet és egyszercsak rábukkantam a Nokia 6650-re. Először nem tudtam mi ez de a…..
tulsok 2011.01.27 09:13:53
Szerencsére már nem gyártják ezt a típust, de ha valaki mégis ilyent venne, ne tegye!
A készülék a gombok szinezésén, és a különböző alkalmazások közötti barangoláson kívül másra nem használható. Telefonálásra alkalmatlan.
Hívásokat véletlenszerűen fogad, naptára és órája szintén véletlenszerűen működik. Készülékem 2 év alatt 2 hónapot volt szervizvben, volt teljes készülék és alaplapcsere is, tehát gyakorlatilag 3 készüléket használtam, és mindhárom esetben!
A fedlapon lévő kiíró érintőképenyője nem tiltható le, ezért zsebben hordva a véletlen érintésektől különböző alkalmazások indulnak el.
A készülék élén lévő gombok szintén nem tilthatók le, ezért ha véletlenül fogad is hívást, zsebünkbe nyúlva, a készülék élét megfogva, és a gombot véletlenül megnyomva jó eséllyel meg is szakítjuk azt. A kagyló készülék belső gombjai viszont lezárhatók. De minek, ha azok védett helyen vannak?
A készülék órája, pontosabban naptára véletlenszerűen ugrál a napok között. Ha nincs bekapcsolva az automata időpontosítás, akkor óraátállítás közelében (ősszel és tavasszal), amikor véletlen naptár átlépi az óraállítás dátumát, akkor a készülék órája is +-1 órákat ugrál. Ha bekapcsoljuk az autómata időpontosítás, akkor ez részben megszűnik, viszont a kikapcsolt készülékben továbbra is ugrálni fog a naptár, ezért a naptárhoz kötött ébresztési funkciók, (ha estére kikapcsoljuk a készüléket) szintén megbízhatatlanok lesznek.
Összefoglalva: Ez nem telefon, hanem egy pocsék minőségű gyerekjáték.