Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bojcsi

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Így teljesüljön minden kívánságom: egyik kedvenc színészem, a Deadwood zseniális Al Swearengenjét megformáló Ian McShane a Trónok harca 6. évadában lesz látható. A karakteréről semmit nem tudni, de azt igen, hogy a hatodik évad egyik kulcsfontosságú szereplője lesz, igaz, nem…..
Bojcsi 2015.08.03 13:29:16
@dzsedi: Azt elkaszálták, nem?
Szarvaspápa összeszedte a szereplőn Instagramjáról a negyedik évad munkálatainak legkellemesebb pillanatait, mi meg szépen megosztjuk ezeket a kedves olvasókkal, mert nagyon jó kedvünkben vagyunk. Az ugrás után egy rakás kép van még.   ..
A Vörös Viperát alakító Pedro Pascal után újabb színész csatlakozott a Trónok harca negyedik évadához, mégpedig az a Mark Gatiss, aki a BBC zseniális Sherlockjának egyik fontos szereplője (ő alakítja Holmes testvérét, Mycroftot) és egyben a sorozat egyik alkotó-producere is.…..
A szabályokat itt találjátok. Új képek (az "elolvasom" után)! Megfejtés: Lapzárta (The Paper). Megfejtő: todie2d (4 kép alapján). Jelenlegi állás: 1. dzsoker1976 (9 pont)2. todie2d (7 pont)3. fhio (5 pont)4. Mozsy (3 pont)5. Tnitike (1 pont)..
Bojcsi 2013.07.17 12:16:28
A szabályokat itt találjátok. Új képek (az "elolvasom" után)! Megfejtés: Emelt fővel (Walking Tall). Megfejtő: Mozsy (3 kép alapján). Jelenlegi állás: 1. dzsoker1976 (9 pont)2. todie2d (5 pont)3. Mozsy (3 pont)4. Tnitike (1 pont)..
Bojcsi 2013.07.14 14:27:06
Bojcsi 2013.07.14 14:30:42
Mivel kiderült, hogy az első két feladványt "csalással" sikerült megfejteni, ezért úgy döntöttem, hogy újraindítom a játékot. A szabályokat itt találjátok, ez pediglen az első forduló első képe (amire elvileg nincs találat a google-on). Hajrá! Új kép! (Az "elolvasom"…..
Bojcsi 2013.07.05 14:11:50
"- Eszelős vagy! - Eszelős? Nem, csak spártAAIII!" Jó, jó, de miután kimulattuk magunkat, azért azt el kell ismerni, hogy a többi rendben volt, nem? Az agyonszűrőzött képek szemkápráztatóak voltak (sőt, Frank Miller olvasói azt is nagy örömmel nyugtázhatják, hogy a film…..
Ahogy az várható ebben az időszakban, trailer és poszter kéz a kézben járnak. Hiába a hidrogénezett haj és az igénytelen tetkók, kevés nő (és arra fogékony férfi) rugdalná el a telek környékéről, ha Ryan Gosling úgy döntene, hogy anyagilag támogatná újszülött gyermekét.…..
Hát itt a vége: nagyobb kaland lett belőle, mint terveztük, és izgalmasabb, mint képzeltük, és ugyan a végére kissé megtört a szavazói kedv (részben a tovább már nem halogatható költözésnek köszönhetően), de úgy érezzük, az Első Nagy Írópárbaj sikerrel zárult, és…..
aeon flux írópárbaj: döntő 2012.09.22 09:30:00
Nem győzzük hangsúlyozni, mennyire meglepett minket a nagyfokú érdeklődés a régóta érlelődő szerkesztő-toborzás iránt, ami aztán egy többfordulós és tagadhatatlanul népszerű Írópárbajjá nőtte ki magát. Több mint 30-an jelentkeztetek, amiből aztán volt lemorzsolódás,…..
Bojcsi 2012.09.21 15:26:06
Elődöntőhöz érkezett az Első Nagy Írópárbaj. Négyen maradtak, négyen mérik össze tudásukat a játéksorozat eddigi legnehezebb feladványában. Az előző fordulóhoz hasonlóan ezúttal is egyenes kiesésben folyik a küzdelem, és a két páros feladata egyszerre jelenik meg…..
A CBS-nek készülő Sherlock-adaptáció készítői egy huszárvágással mentek elébe a BBC-től beígért pernek, és saját verziójukhoz a hagyományokkal szakítva nem bajszos, köpcös vagy kesehajú és hobbitszerű Watsont válogattak be, hanem egy nőt. Lucy Liu mostanában a Southland…..
comment:com Hírek kávé mellé 2011.01.26 09:30:00
A Being Human US (kritika még ma) a második epizódra növelte nézettségét (2,1 millió), míg a Skins US nézői felét elveszítette.Ryan Murphy szerint a Kings of Leon tagjai kibaszott seggfejek, és húzzanak a picsába. Mindezt azért, mert a zenekar nem engedte, hogy a Glee feldolgozza…..
comment:com Plakátok, ömlesztve 2010.12.03 12:00:00
Egy rakás sorozathoz jött ki plakát vagy poszter mostanában, van egy helyes kis galériánk hozzá, enjoy. ..
comment:com Hírek kávé mellé 2010.05.25 09:30:00
James Clement, a Survivor egyik legendás versenyzője (a sírásóként dolgozó férfi három évadot is lehúzott a reality-ben) a Young and the Restless című szappanoperában alakít majd rendőrt. Karrier, bazmeg?A Fox berendelte a Glee harmadik évadát, ami ahhoz képest, hogy a sorozat…..
smartie: Én az AXN júniusi műsorajánlója alatt elhangzó dal előadójára és címére lennék kíváncsi. Ha ez az, akkor Nadia Fay: Honeycomb. Reklámzene ügyben egyébként csak ajánlani tudjuk ezt a szájtot. (A csatornától kapott infók szerint, is ez lesz az, bár ők Come And Down…..
Egy nemrég leforgatott kampányfilm ezzel a sokkoló felirattal ér véget: "Minden héten két nő hal bele a családon belüli erőszakba." A Keira Knightly főszereplésével készült kétperces film brutális és szókimondó: a forgatásról hazatérő színésznőt egy féltékeny…..
Bojcsi 2009.04.28 14:15:04
@SzZ:
Ne haragudj, de ez a hozzáállás nem kicsit gáz. Mert tegyük fel, hogy igaz a statisztika, amit mondjuk kétségbe vonok, főleg, hogy a " Pázmány Péter Katolikus Egyetem Kriminológiai Tanszékének munkatársa" mondta, de ha még igaz is!

Ez a reklám egy nőverő férfit sem fog visszafogni, de lehet, hogy egy sokszorosan bántalmazott nő, pont a rugdosós jelenet hatására dönt úgy, hogy kilép a kapcsolatából.

Attól, hogy ezt a reklámot betiltják, ez a jelenség nem szűnik meg, csak egy csomó kétszínű ember fellélegez, hogy a kényelmes kis életüket nem kavarja fel egy ilyen spot.

Az meg a hímsovinizmus netovábbja, hogy van aki ezt is elbagatelizállja azzal, hogy " oké, hogy 1-2 nőt megruház a férje, de most beszéljünk az igazi problémákról, arról, hogy hány szegény férfit n yomorít meg az asszony..."


U.i: Tisztában vagyok vele, hogy van egy csomó hülye nő, de ez az írás most baromira nem erről szólt.
Bojcsi 2009.04.28 20:43:23
@SzZ:

Bocsáss meg, hogy nem fogalmaztam akademikus pontossággal, de kicsit felbosszantott az az érvelésed, hogy pusztán azért kellene betiltani(korlátozni), mert szerinted és egy kétes statisztika szerint több férfit bántalmaznak.

Én magam nem 1 és nem 2 olyan nőt ismerek( gondolom ezzel nem vagyok egyedül sajnos) akit a férje/ élettársa terrorizál és vagy fizikálisan, vagy verbálisan bántalmaz, megaláz, míg egy férfi kollegámról, rokonomról sem hallottam azt, hogy " képzeld a Józsit megint megverte az asszony".
Szeretném leszögezni, hogy nem a jelenséget magát vitatom!

Nem tudom mennyiben mutat görbe tükröt, mert ugye a film arról szólt, hogy hány NŐ hal meg bántalmazás miatt. Naná, hogy egy ilyen spotban nem a férfit fogják megverni...

És valóban, kicsit hímsovinisztának tűnt a hozzászólásod elsőre( meg másodikra is)

"vajon hány agresszív állat gondolná azt, hogy úristen, soha többé nem verem meg az asszonyt? Na ugye."

Én is ezt írtam fentebb, csak más szavakkal.
Nem akarok én ennek a filmnek világmegváltó hatást tulajdonítani, de a betiltása és ennek a támogatása számomra negatív üzenet, kb. mintha azt mondanák " verd csak, úgy sem lesz bajod belőle"

Nyilván másképp ítéljük meg, magam részéről mindent elmondtam azt hiszem.
Félórás késéssel közvetíti a Viasat3 az MKB Veszprém sorsdöntő Bajnokok Ligája-mérkőzését vasárnap. Pimasz urat nem lehetett elmozdítani a hat órai sávból, a címvédő Ciudad elleni meccs nem annyira fontos a csatornának, amely rekordokat döntött a Veszprémnek…..
Mivel helyzet van, ezért nem a mozifilmeket vesszük előre, hanem A szólás szabadságát, amelyben elvileg Gyurcsány Ferenc lesz a vendég. Gondolom, valószínűleg amúgy is ő jött volna, de így tényleg aktuális a dolog (m1, 20:55). Ezen kívül téma lesz még az amstetteni rém is.A…..
comment:com Hírek kávé mellé 2008.12.05 09:05:31
Más sem hiányzott, mint egy újabb celebreality: Lisa Rinna és kedves férje, Harry Hamlin a TVLand-nek forgat dokurealityt saját, minden bizonnyal kibaszott érdekes életükről.Jó hírünk van Hősök-rajongóknak: Bryan Fuller nagyon közel áll ahhoz, hogy visszatérjen, és megmentse a…..
Elindult a harmadik évad, és mint tegnap jeleztük már, a nézettsége akkorát bukott, mint a TV2 kétségbeesett próbálkozásai arra irányulóan, hogy ők legyenek a legfaszább kertévé a vidéken. A Hősök harmadik évadának premierje a maga 10 milliós adatával a második évad…..
A pekingi Olimpiai Játékok megnyitójáról már mindenki, mindenhol, mindent elmondott, grandiózus, lenyűgöző, káprázatos, röpködtek a jelzők, csak egyet nem tettek hozzá egészen tegnap estig: azt, hogy "kamu". Persze nem az a rész, amikor 12 000 vagy hány dobos verte azt a…..