Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bestiaaa

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Ti emberek olvashatjátok egy csoda történetét. Mert csodák már pedig vannak! Emberek higgyétek el, ha elég erősen, kitartóan hisztek benne, ha összefogtok, és feltétel nélkül szeretitek egymást, akkor eljön a csoda. Higgyétek el. Én Arnold már csak tudom és be is…..
Kutyabaráti és állatvédő körökben már nagyon ismert Arnold neve. Igen, ő az, aki 2011. április 28-án veszett el Óbudán. Mi július 14-én kaptuk a megkeresést, hogy segítsünk, onnantól kezdve Laci amikor csak tudott, fent volt Évával vagy Lacival, a gazdikkal, de telefonon a…..
Úgy indult az egész táborozás, hogy csak péntek délután fogok tudni lemenni munka után, de szerencsére úgy alakult, hogy kaptam szabit csütörtökre és péntekre is. Így szerda este le is indultam Délegyházára a két kis „fehér” manóval együtt. Jó későn értem…..
Egy nagyon szomorú, de még inkább felháborító történetet mesélek most el nektek. Sem a menhelyet, sem az állatorvosokat nem nevezem itt nevükön, hisz nem kaptam engedélyt rá, így csak a névtelen igazságot kapjátok meg. Kb. másfél évvel ezelőtt kezdődött a történetem,…..
Fárasztó és mozgalmas hétvégéken vagyunk ismét túl. Rengeteg bemutatón vettünk részt Májusban; kicsiken, nagyokon, de mindenhol nagy sikert arattunk. Május 14. Szombat A szokásos reggeli bemutatógyakorlás után indultunk is az Államigazgatási Hivatal Családi- és Sportnapjára.…..
Pénteken reggel nyolcra értünk ki Szentendrére. Kenneleket kellet bontani, kerítést javítani, festeni, erősíteni, ... A fiúk végezték a férfiasabb munkát, flexeltek, kerítés drótot húztak, betonhálót vágtak. Mi lányok pedig festettünk, festettünk és festettünk 10 órán…..
Szombat Hajnali fél háromkor már fárasztottam otthon az ebeket, a pecázást mindenki élvezte, két turnusban kicsit gyorsabb volt, és így míg utazunk a suli felé, mindenki pihegett a Hiace-ben. Háromnegyed hatkor már a sulin folytattuk az edzést, Árész, Heléna, Fritz megkapta a…..
  Gratulálunk mindenkinek a sikeres elméleti vizsgához!!!!!!! gazdi neve kutya neve elért pontszám SÁNDOR ZSUZSANNA BORA 100 BERTA NOÉMI…..
Azt hiszem, ez az egyik legjobb nap volt, amit a Cerbiben töltöttem. Sok minden történt, és remélem, a beszámolóm visszaadja azt a remek hangulatot, ami egész nap a sulin uralkodott.  Szombaton reggel 7-kor összegyűlt a Minis Bemutatócsoport, hogy felkészüljön a szezonnyitó…..