Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SzexcentrikusAnyacsavarBecsavarodása

0 bejegyzést írt és 138 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megvannak A Dal döntősei:  Süle Zsolt, Heincz Gábor Biga, Dánielfy Gergely, Leander Kills, AWS, YesYes, Király Viktor és  Horváth Tamás képviselhet majd minket a következő dzsemborin. A kakukktojás persze a YesYes, az X-faktorban feltűnt Szabó Ádám és zenekara, akik plágiumgyanúba…..
CinemaTop10 Top 10 képregényfilm 2016.03.23 18:18:49
A héten Batman Supermannel karöltve beveszi a mozikat, hogy egy újabb gigászi szuperhősfilmmel gazdagodjon a világ. Idén Deadpool már bizonyított, és lehengerelt mindenkit. Reméljük, hogy ez a két titánnak is sikerülni fog, és nemcsak azért, mert jól cseng a nevük, hanem mert egy remek filmet…..
Tegnapi párbajon Vikácsu akkorát koppant, hogy az még Kőbánya Alsón is visszhangzott, a mai összefoglalóban pedig összesen két történetszál van, az egyik Basszájba és Ádiná összemelegedése, a másik pedig a párbaj utáni erőviszonyok átrendeződése. Már megint Lilut kapjuk,…..
SzexcentrikusAnyacsavarBecsavarodása 2014.12.09 17:09:07
Nem lesz egy örömteli hogyvót ez senkinek, nekem azért, mert meg kell írni szombat reggel, az olvasónak meg azért, mert Szájmont kihajították a kulipintyóból. Na jó, menjünk bele a játékba: kiszavazták. Nem voltam feltétlen híve, sőt, kifejezetten idegesített a pali, de…..
Úgy látszik a közmunkásokra csak akkor szeret hivatkozni a kormány médiakutyája ha a foglalkoztatásról beszél, vagy hazugnak nevezi. Egyéb esetben képtelen felismerni a benne résztvevőt, még ha az ott is van előtte, de az is lehet nem is szabad beszélni róla. A Marcal gátján…..
SzexcentrikusAnyacsavarBecsavarodása 2013.04.10 17:48:15
@Firk: ki a fütyi beszélt itt éhenhalásról?

Szövegértelmezési problémáid lehetnek....
SzexcentrikusAnyacsavarBecsavarodása 2013.04.10 17:59:10
@Firk: Még vidéki kocsmában sem jártam soha segélyosztás után...
<----és ez hogy jön ide?

(Mellesleg,azért mert vannak emberek akik a segélyt a kocsmában elisszák, attól még nem mindenkire igaz eme feltevés.
Vagy ha igen ezen logika mentén:
az összes pap, pedofil.)

Egyébként én nem a tudósításra reagáltam, hanem a te írásodra.
SzexcentrikusAnyacsavarBecsavarodása 2013.04.10 18:01:39
@Firk: nem említettem települést....

és nem a belvárosban lakok. :)
Egyetlen nap, és az országos hókáosz kapcsán is csodálatosan megmutatták Orbánék, hogy milyen sajátosan gondolkodnak a magáncégekről. Utálják, szívatják, köpködik és adóztatják őket, de azért a kapacitásaikat, szolgáltatásaikat szeretik/szeretnék (ki)használni. 1,…..
SzexcentrikusAnyacsavarBecsavarodása 2013.03.16 15:01:55
@bandras:
index.hu/belfold/aram090130/

Egyébként nem tudom miért meglepő a fidesz-kormány pofátlansága, 2002-ben ennek köszönhetően (is) bukták el a választást.

Ha a fő generalisszimusz nincs az országban, önállóan senki sem fog döntést hozni, mert félti a zsíros állását, megbízatását.
A hallgatói önkormányzat vezetőinek juttatásait szeretné egy egyetemista megismerni. A tét az, hogy a diákok átláthatják-e választott vezetőik és az egyetem kapcsolatát. A sajtóban elterjedt tévhír szerint a bíróság elutasította a keresetet, ezzel szemben a per még csak most kezdődik igazán. ..
SzexcentrikusAnyacsavarBecsavarodása 2013.01.29 12:46:19
@von Putri:

"Kicsik, de ettől csak még mohóbbak. Mi lesz ha egyszer tényleg politikus válik belőlük?"

Hmm : Jobbik?
Mintha náluk lenne olyan parlamenti képviselő aki a HÖk-ben szocializálódott.
Pintér Sándor többször szóba került mostanában, ezért most, a kényszernyugdíjazás napjaiban egy picit részletesebben foglalkozunk vele. Már tavaly, a rendvédelmisek korkedvezményes nyugdíjának elvételekor megírtuk, hogy ő maga 1996-ban, 48 évesen elment nyugdíjba. Ráadásul…..
Hatalmas köszönet az Index Fórum legjobb topikjának és Modor Gyurinak. Kurtznak is köszönöm a tippeket. Figyelem: ha nem szerepel bármelyik dal a listán, attól az még nem jó. A listát nem befejeztük, csak abbahagytuk - még rengeteg szar zene van (Fekete Pákó, Balázs Pali meg…..
SzexcentrikusAnyacsavarBecsavarodása 2013.01.08 18:30:58
@Orszag:

www.youtube.com/watch?v=NHozn0YXAeE

Szerintem ez lesz a nyertes, mert ezt évekig nyomták minden létező helyen....
Nekem is időbe tellett, mire megértettem, de a következő van. Maradt az Index.hu úgy, ahogy volt, de ha jobbra, a "2"-esre kattintunk, akkor megkapjuk a Blog.hu címoldalát indexes köntösben.  Ha jól értem, annyiról van szó, hogy a kiemelt blog.hu-s posztok ezentúl index domain…..
A 2008-as szociális népszavazás plakátjai előtt terjesztett egyik Fidesz-szórólap. A képek magukért beszélnek, hála az égnek, hogy a Miniszterelnök úr még sosem hazudott, és ezt az internet segítségével minden nap be is lehet bizonyítani ... ..
SzexcentrikusAnyacsavarBecsavarodása 2012.12.07 11:46:25
@titan:

format c :

XD
Mónika számlájáról vélhetően klónozott bankkártyával levettek 563 ezer forintot idén júliusban. Minthogy sms-értesítést nem kért a számlájáról, csak a 6. pénzkivétel után tűnt fel neki a lopás. November végére az is kiderült, hogy OTP-automatákból vették fel a…..
Aki még nem olvasta a jövő évi költségvetés tervezetét vagy összefoglalóját, annak annyit mondanék, hogy az irány ugyanaz: meglehetősen ortodox megszorítás és befagyasztanak mindent a dicséretesen kicsi hiánycél érdekében. Azaz csak majdnem mindent... Igen, mert míg a…..
SzexcentrikusAnyacsavarBecsavarodása 2012.06.17 11:47:23
@Hepci: Dubai-os vagy Nyugati téri? XD
Mert nem mindegy....

Passz, ilyen szolgáltatásra nem volt még igényem. :)
SzexcentrikusAnyacsavarBecsavarodása 2012.06.17 12:28:18
@No_Fidesz_No_Problem:
Lásd új munkatörvény könyvet.
Sétálgattam a városban csütörtök délután, és valahogy feltűnően nagy volt a politikai aktivitás az utcákon. Mszp-s aktivisták mindenfelé vörös szegfűt osztogattak a lányoknak és asszonyoknak, közben meg zöldkabátos elempés jócsajok aláírásokat gyűjtögettek, mert…..
SzexcentrikusAnyacsavarBecsavarodása 2012.03.10 13:55:32
@bogancs: Te se nagyon voltál még munkaügyi központban.

Munkát egyáltalán nem ajánlanak. Én legalábbis nem vettem észre,pedig Budapesten élek, és a nejem már elkísértem jó párszor.

Welcome to the Real World!
Nívó Közeleg a fordulat! 2012.02.02 01:51:00
Az elmúlt hetekben szinte minden a kormány és Matolcsy ellen dolgozott. Az adósságválság újabb hullámai nagyon komolyan érintették Magyarországot is, az euró árfolyama történelmi mélypontra süllyedt, ami az államadósságot is újra történelmi rekord közelbe, GDP arányosan…..
SzexcentrikusAnyacsavarBecsavarodása 2012.02.02 15:48:51
@arpi62:
Ha az Orbánék olyan fasza gyerekek, mert náluk emelkedett legjobban a minimálbér akkor mi a francért nem órabérben adják meg?
Miért havi szinten adják meg?
Ja hogy így még lehet trükközni az óraszámokkal, míg a Fix órabérnél már nem......
Schmitt Pál köztársasági elnök a plágiumbotrány kirobbanása óta eltelt 168 óra alatt a következő védekezést dolgozta ki és tárta az ország elé ma reggel a Kossuth Rádióban (link, 07:34-től): 1. "Aki valaha is írt doktori disszertációt, tudja, hogy minden ilyen…..
SzexcentrikusAnyacsavarBecsavarodása 2012.01.18 11:59:41
@Zuzu Petals:
Ezért módosítana pár törvényt a parlament , hogy bizonyos jogokat átruháznak a köztársasági elnökre, és így valódi hatalmat is kapna a kezébe. Kétharmaddal nem nehéz kivitelezni.
És ha a párt ill. a kormány bukik, ő még mindig nyeregben marad, és ott tart be a következő garnitúrának ahol lehet.
SzexcentrikusAnyacsavarBecsavarodása 2012.01.18 20:19:11
@Babette_:
Azt majd megoldják....
Elvileg akkor Schmitt is az ( volt ) ?
A múltkori, kissé provokatív stílusú posztban sokaktól megkaptam, hogy mit osztom én az észt, hogy kell minimálbérből megélni. Próbáljam csak ki egy hónapig, hogy milyen az. Ilyen típusú felszólítások sokszor elhangoznak egyébként politikusok irányába is. Szóval kapva az…..
SzexcentrikusAnyacsavarBecsavarodása 2011.12.17 13:59:22
Lehet, hogy már kicsit elfogott a karácsonyi hangulat, de valahogy nem visz rá a lélek, hogy érdemben foglalkozzak az elmúlt napok politikai-gazdasági történéseivel, mégha mégoly jelentős események is zajlanak éppen. Valahogy olyan lerágott csont érzése van az embernek. És a…..
SzexcentrikusAnyacsavarBecsavarodása 2011.12.14 12:00:44
@Arbet:
Az a 9millió kb. 3millió ember az országban.
SzexcentrikusAnyacsavarBecsavarodása 2011.12.14 12:04:17
@Arbet:

Az előbb írtam le. a minimálbéres, még a létminimumon se képes élni, csak trükközve vagy rokonok által segítve.
SzexcentrikusAnyacsavarBecsavarodása 2011.12.14 16:49:29
@Mesemondó Medve:

Hát addig amíg a munkaügyi központok (elnézést Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat) letagadják a továbbképzést ( mármint a létét), addig szerintem nincs miről beszélni.Nem egy esetről tudok, az ismerőseim közül eggyel most tavasszal történt. Bent volt az iskolánál ahol tanulni szeretett volna, az ottani ügyintéző mondta, még van 5 támogatott hely oda befér. Elment az afsz kirendeltségére, ott közölték nincs hely a tanfolyamon.Na ekkor telefonált onnan az iskolai ügyintézőhöz és átadta a telefont.

Na ennyit az átképzésekről.....

Egyébként az oldalt amit linkeltél, én például megnéztem.
Nem tudtam, hogy a szobafestő-mázoló hiányszakma.Én úgy vettem észre inkább telített. Gépiforgácsolást meg nem tudom ki taníthatna, mert kb. 12 éve mentek nyugdíjba azok a szakik akik ismerték a szakma minden trükkjét. Már akkor ment a sírás, hogy nincs utánpótlás, de ugye a szakmunkásképzést is le kellett építeni.

Ráadásul az a baj a hiányszakmáknál, hogy azokat ugyanúgy nem fizetik meg, mint a többit.
Subba Problem? 2011.10.03 16:51:51
SzexcentrikusAnyacsavarBecsavarodása 2011.10.05 10:32:21
Mitch Winehouse, Amy Winehouse édesapja egy amerikai talkshow-ban kifejtette, hogy szerinte a lánya a túlzásba vitt alkoholmegvonásba halt bele. "Amy mindent mértéktelenül csinált. Mértéktelenül ivott, és nem ismerte a mértéket az alkohol megvonásában sem." - mondta a…..
SzexcentrikusAnyacsavarBecsavarodása 2011.09.12 12:29:52
@rockjano: Az igazat megvallva maga a betegség állítólag fizikai (ha jól emlékszem akkor nem megfelelően működő gén )eredetű, csak épp a tünetek pszihések. Gyerekkorában max. hiperaktivitást diagnosztizálhattak nála. De ha ez igaz, akkor a családja a hunyó, mert a családban kellett még lennie olyan embernek aki szintén beteg, merthogy örökletes.
A megfelelő gyógyszeradagolással egyenletes állapotot lehet elérni . Csak hát kellett volna olyan egyén aki foglalkozik vele.
SzexcentrikusAnyacsavarBecsavarodása 2011.09.12 12:44:35
@rockjano: Nincsenek csúcspontok csak végletek....
A gyógyszer ehhez ad segítséget, hogy kicsit szinten tartsa a köztes állapotot.

Egyébként még ha szedi is a gyógyszert sokkal intenzívebben él meg dolgokat a beteg.

Csak megemlíteném, a feleségem mániás-depressziós. Ezért írom azt amit, mert tapasztalom, jó néhány éve. ;)
Lezárult a jelentkezés a ValóVilág következő szériájára. Valamivel több, mint 38 ezren akarják megméretni magukat a beszavazó show-kon. A televíziók nem publikálják a műsorokra jelentkezők számát, de valószínűsíthető, hogy ennél többen soha nem jelentkeztek…..
 Az NMHH ma délután egykor sajtótájékoztatón jelenti be, hogy milyen eredménnyel zárult a Való világ 4 elleni vizsgálat, ami azért meglepő, mert úgy tudjuk, hogy az esetleges bírságokról az RTL Klub is csak a sajtóból értesül majd. Merthogy őket nem értesítették.Úgy…..
    Unalmas poprock – ez volt a véleményem, amikor először meghallgattam a Foo Fighters első lemezét. Az FF a Nirvanához képest olyan volt, mint magyar népdal után alpesi nótákat vagy mozgalmi dalokat énekelni – napfényes, vigyori, túl kommersz zene. Dave…..
Valamennyi mobilszolgáltató kínál korlátlan mobilnet csomagokat, melyek különféle havi adatmennyiség-korlátokig használhatók teljes sebességgel, ezt követően korlátozzák a sávszélességet a hónap végéig. Az utóbbi hetekben verseny bontakozott ki abban, hogy a havi forgalmi…..