Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csipcsiripp

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filléres őszi dekoráció tökrajongóknak, illetve nem csak nekik. Szerintem, egyszerűen zseniális, ha akad otthon néhány könyv, amit nem sajnáltok feláldozni a cél érdekében, feltétlenül érdemes belevágni (szó szerint).  További előnye, hogy rendkívül tartós és…..
 A héten többször is böngésztem gyöngyös portálokon, és beleszerettem egy csodálatos mintába. Annyiszor visszatévedtem ehhez a mintához, hogy végül ezt választottam heti kedvencnek. Sokan elkészítették már, többféle színben és variációban, úgyhogy még nem döntöttem…..
csipcsiripp 2011.07.04 21:28:25
Megvettétek már a húsvéti sonkát? Tojásfestéssel hogy haladtok? Szódásüvegeket elrejtettétek már a tréfás kedvű családtagok elől? Körülnéztem, válogattam, de ezúttal nem a hagyományos vonalból. Ugye jöhet még néhány last minute DIY ötlet az ünnep előtti…..
csipcsiripp 2011.04.22 12:22:03
 Sikerült elkészítenem egy újabb totálisan fölösleges holmit. De annyira tetszik... Csini kis ruha, ilyesmit viselt Sandy Olsson a Grease-ben. Kérdés, mit kezdjek vele? Kommentbe jöhetnek az…..
csipcsiripp 2011.04.07 00:49:56
@pataya: férfiuralom esetén javaslom a T-birds dzsekit :)
Nem véletlenül nyomattam jó előre a fészbukon is, hogy bemutatjuk a tévémaci legóját, mert hiszem és vallom, hogy a tévémacival kapcsolatos zavaros ügyek feltárása a legfontosabb nemzeti feladataink egyike. Valódi elszámoltatást!Nos, lássunk akkor tisztán, mivel is csapatta…..
csipcsiripp 2011.02.28 22:58:30
 A gyöngyfűzés ezen fázisát élvezem a legjobban, már minden összeállt, elkészült az ékszer, harmonizálnak a színek, ragyog minden gyöngyszem, felszereltem a kapcsot is... Valami mégis hiányzik. Ismerős? Ilyenkor veszem elő a kincseszsákomat (telis-tele fém díszekkel, apró…..
Ezt az álarcot a zseni és a jó értelemben vett őrült, Tim Burton filmjeinek lélekromboló környezete, sötét képi világa, és groteszk, torz, de mégis szerethető figurái…..
csipcsiripp 2011.02.16 20:29:11
@kreablogger: nagyon bejött a bulin az álarc! köszi még 1x
 Jövendőbeli gardróbom jelentős részét fogják elfoglalni a táskáim. Többen vannak, mint a cipőim, még akkor is, ha az utóbbiakat nem párban, hanem darabra számolom...Táskamánia a köbön, ez van. És akkor még itt vannak ezek a pompás kis antik darabok, hova lennék…..