Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egyed_embere

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarországon valami elképesztően magas a magántulajdonban lévő lakások száma. És akinek van lakása, annak szinte biztos, hogy ez a legmagasabb értékű vagyontárgya.  Mivel pedig az ingatlan értéke a piaci viszonyoktól függ, így a tulajdonosok vagyona szép kilengéseket tud mutatni. Például…..
Morgómedve Tepertőt sütök 2017.03.12 12:51:13
Azért ez a 2.500 forint egy kiló tepertőért túlzás. Bár kétségtelen, hogy a tepertő könnyű dolog, sok fér egy kilóra, de akkor is. Szóval sok az a 2.500 forint. Valamikor a közalkalmazott, vagy ahogy akkoriban mondtuk a hivatalnok ebédidőben csak kiszaladt a hivatalból, vett az ABC-ben 20 deka…..
MagyarTarka Autópálya? Vége! 2016.06.29 21:04:52
150 km 5 óra alatt. Azaz 30 km/h átlagsebesség. Ez volt az eddigi csúcsom Balatonról hazafelé. 30 éve járok autóval a magyar tengerhez, de még mindig képes vagyok agyvérzésig felhúzni magam a kedves tisztelt hazai autóstársak bénasága miatt. A jobbra tarts számukra totál ismeretlen fogalom! Vagy…..
London. A második legnagyobb magyar város. Egy igazi multikulti hely. Kulturális jelentőségét az is jól mutatja, hogy több tucatnyi filmben szerepel. Piros buszok, óriáskerék, Big Ben... mind, mind felbukkannak a vásznon. Most következzen egy nagyon szűk, szubjektív válogatás, ami részben, vagy…..
Egyed_embere 2016.05.31 08:53:30
Az idén az év első 11 hónapjában országosan 125 118 ingatlant értékesítettek, ami 30 százalékkal több a tavaly azonos időszakánál a Duna House (DH) ingatlan franchise hálózat saját adatain alapuló becslése szerint. Év végére befutott a Magyar Közlönyben megtett hivatalos bejelentés a CSOK 2016…..
Régebben magam is áldozatául estem Budapesten, a XIII. kerületben a Váci út és a Lehel utca elcseszett csomópontjánál.   A Váci úton a Szent István körút felől érkezők az útburkolati jel alapján azt hihetik, balra lehet kanyarodni a Csanády utcába, holott nem, csupán egy…..
Örökbe adni egy-egy árvát, hihetetlen boldogság. Látni, ahogy beilleszkedik az új családjába, boldogan éli kicsiny mindennapjait immáron gazdis kutyaként, az valami hihetetlenül csodálatos érzés. Ilyenkor jobb esetben azt mondjuk, hátradőlünk egy kicsit, hiszen egy árvát…..
Sok a panellakás a IV. és XV. kerületben, de úgy tűnik a kereslet is erőteljes. Ahogy egész Budapesten jellemző volt a leginkább a paneleket érintő forgalomnövekedés és áremelkedés az elmúlt hónapokban, úgy a két észak-pesti kerületben is pontosan ugyanezt tapasztalták az…..
Úgy kezdődött, hogy valami hülye véletlen folytán minden alkalommal, amikor egy lelkét kilehelt autómat bontóba viszem, valahogy mindig elvész a rendszám róla. Így sajnos a forgalomból kivonáskor nem tudom leadni, aztán a következő nagy pakolásban-költözésben mindig…..
Egyed_embere 2014.10.20 20:17:43
Belsőség Lebuktam, beidéztek 2012.10.08 16:11:47
Piros zacskó várt szombaton az XR2-n. Egy pillanatra hátra is hőköltem. Mi van, már a külvárosban is bevezették a fizetős parkolást? Képtelenség. Ahogy ráncolt homlokkal kihúzom a papírost, még csúnyább szó üti meg a szemem: idézés. Kellett pár másodperc, amíg…..