Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bacu

0 bejegyzést írt és 129 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reggel 6-kor indultam otthonról, hogy a 6.45-ös buszt elérjem. Szakadt az eső, én meg csak bíztam benne, hogy nem lesz így egész nap, különben alaposan bőrig fogok ázni. Bázisszállás híján ezen a túrán a nagy hátizsákba pakolva vittem magamon 4 napi életem. Reméltem, hogy bírni fogom cipelni 9…..
A Balaton körüli kerékpározásról a legtöbbeknek a tó körüli bringaúton tekerés jut eszébe elsőre, pedig kijelenthetjük, hogy nagyobb élményekben lehet része azoknak, akik eltávolodnak kicsit a parttól. A Balaton körül végig vezet kerékpárút, vagy kerékpározásra kijelölt út, legtöbbször a part…..
Az elmúlt hónapokban a Cserhát szelíd lankái mellett az Észak-Börzsöny szépségeire csodálkoztunk rá újra. Itt a gyerekek születése előtt jártunk utoljára, mert a 80-90 km-nyi távolság egynapos kirándulásra kisgyerekkel hosszú. Most viszont már a gyerekek is nagyok, és az se baj, ha a teljes nap…..
Bacu 2020.05.21 16:28:17
Bacu 2020.05.21 19:48:40
@DonnaQ: szupi! Koszi a valaszt! (valahol sejtettem, hogy ezek nem igazan mobilos kepek)
Amikor egy 15 milliós világváros teljesen kiürül, leginkább csak őrjáratozó maszkos rendőröket, katonákat, smasszerokat lehet látni, az nagyon-nagyon szürreális érzés. Moszkvai beszámoló következik Gábortól – rengeteg egészen elképesztő fotóval. Neked hogyan telnek a napok és hetek a járvány…..
Bacu 2020.05.03 09:06:27
Történelmi évad volt ez, a döntőbe ugyanis három olyan előadó jutott be (Stolen Beat, USNK, Tamáska Gabriella), akik közül egyik sem tud énekelni. Ehhez képest ugyan mindegy volt, ki nyer, de a rend kedvéért: a USNK nevű formáció lett a 2018-as X-Faktor nyertese. ByAlex mentoráltjai (a nagydöntőbe…..
Bacu 2018.12.16 09:31:32
Sziasztok!Eltelt a három nap és kicsit bajban vagyok, mert annyi minden történt amit el tudnék mesélni, de nem szeretném, hogy menet közben beleunjatok az olvasásba. Mégis egy klasszikus élménybeszámolót írnék aztán persze kitérek a felszerelésre, ruházatra, kajára stb. ..
Bacu 2018.11.28 18:10:06
A 200 első randi után jön az A La Carte, ami már nem napi sorozat, hanem heti, a műfaja dramedy, és ami a nagy truváj benne, hogy magyar ötletből készült magyar fejlesztés, magyar írók magyar szavait magyar színészek magyar rendező irányításával varázsolják majd a koreai gyártású, de magyar falra…..
Annyi móka vár ma ránk, kihívás, kibékülés, VV Ádám, hogy vágjunk is bele. Lilu mai szettje halálosan cukira, sőt, tukira sikeredett, de annyira, hogy nincs is ahhoz méltó fokozás, talán a non plus ultra fedáksárija a legmegfelelőbb forma, amiben tudnék beszélni erről az egybe…..
Bacu 2014.02.26 23:14:18
Subba Ásó, kapa, röhögőgörcs 2014.02.23 10:00:00
Pap nyelvbotlik, ara beröhög, boldogan kezdődik, nem mondom! ..
Hétvége van, nem pöcsölünk, in medias res kezdünk. Viki és Zsófi nyomasztja Izát, hogy mondja el Krisznek, amit nekik is, hogy érez iránta valamit. Viki a csicska cselédjével Zsófival berendeli Kriszt, aki érkezik is, mint faluba a Family Frost díler és bekérdez, hogy mi van. Iza…..
Istenes Balázs terepszínben kezdi a műsort, és mintha nem érezné annyira jól magát a bőrében/ruhájában, mert az egész összefoglalót végigbakizza - csak kéne az a súgógép, meg a megírt szöveg ezek szerint, Józsi ugyanis nem egyenlő Zsótival, és Szájmonnak van kabalaállata,…..
A világ egyik leghíresebb műsorvezetője a chicagói Water Towerben található ingatlant dobta piacra, nem kevesebb, mint 7 millió 750 ezer dollárért. Majdnem 30 év után válik meg a lakástól. Oprah Winfrey még 1985-ben vette első lakását a (nyitóképen látható) chicagói…..
Ebben a bejegyzésben a férfiaknak szánt ajándékokra mentem rá, azokból gyűjtögettem. Most is igyekeztem a kézzel készíthető verziókat felkutatni, de túl sokat nem találtam. Gondolkodóba is estem, hogy vajon miért van ez így... Megkérdeztem a környezetemben élő férfiakat…..
    Az Emerick Architects egy régi ipari csarnokokat idéző emelettel bővítette ezt a korábbi raktárépületet a jó felé tapogatózó megrendelő számára az oregoni Portlandben. A több mint 3,5 m belmagasságú, nagyrészt egylégterű új szint hatalmas, osztott vasablakokkal, tetőgerendákkal, szabadon…..
comment:com A nap pinakitakarása 2013.11.13 12:00:00
A klikkre nagyobb képen nem az az érdekes, hogy a nyakában egy pár groteszk gumilabdát hordó, kacsaszájú nő a műszempilláját a csúnyája felé rebegteti, hanem az, ahogy a pinát a Blikk print és online kiadásai kitakarják. A netre kockázás, a nyomtatott kiadványba a "Nincsenek…..
Értjük mi, hogy itt töltötte élete utolsó 12 évét a XX. század egyik legnagyobb művésze, azzal is tisztában vagyunk, hogy komoly ráncfelvarrás is történt, de a 220 millió dolláros eladási ár egyszerűen horror. Pablo Picasso 1973-ban hunyt el a franciaországi Mougins-ben. A…..
Hosszabb csend után egy váratlanul érkezett levél rombolta szét a masszázsblog unalomba fulladását. Köszönjük a kedves ismeretlen szerzőnek, hogy ránk gondolt! 43 éves férfi vagyok. Elvált. Négy éve élek úgynevezett távkapcsolatban. A kedvesemmel - nevezzük Líviának - egy internetes fórumon…..
Bacu 2013.11.09 00:50:44
Régóta foglalkoztat a téma, hogy miért vonzzák a nőket az úgy nevezett rossz fiúk? Először is tisztázzuk, hogy kik azok a rossz fiúk. Röviden jellemezve a megbízhatatlan pasik. Mindannyian boldog és nyugis életre vágyunk, de egy zenész, egy vad motoros, egy izompacsirta, egy…..
Hölgyeim figyelem! Ez a megkapó külsejű tisztes vagyonnal rendelkező úriember keresi szíve választottját. (Don Juan) Milisav Brzi egyszerűen teszi ezt. Megmutatja szerény hajlékát, sőt még bundakollekciójába is betekintést enged. Bár a teljesen aranyozott hálószoba biztos…..
Bemutatták a budapesti bérbringarendszer kerékpárjait. A bicikliket többek között a rendszer költségeit támogató Mol vezérigazgatója, Hernádi Zsolt is kipróbálta az ünnepélyes bemutatón. A Mol többszöri licit után lett az évek óta csúszó projekt névadó…..
Az Angyalbőrben és a Kisváros legendás főszereplője, Hunyadi főtörzs és Karády őrmester megszemélyesítője, a Magor-mozgalom lelke ismét a köztévével kokettál. A zsák a foltját minősített esete egy újabb tévés projektet takar, amiről először a veol.hu adott hírt, és…..
Jimmy Kimmel (érted, kivel? JImmy Kim-mel) harmadik éve kéri meg a szülőket, hogy szopassák egy picit be a csimótákat (azzal, hogy megették az összes Halloween-kor begyűjtött nyalánkságot), majd az eredméynt küldjék be nekik videón. Mindig jók :) ..
Subba Akasztott prank 2013.11.02 11:14:56
Jó ötlet, jó szemét. ..