Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cicapihe

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy viccesnek tűnő kérdés érkezett a Zugügyvédhez, amely azonban több valós problémára rávilágít. Az üzleti életben az offshore cégek számlái gyakorlatilag mindennaposak, és gyakran nincs mögöttük valós teljesítés. Meddig tart egy ilyen cég magyarországi képviselőjének…..
Subba Norbi Rudi 2006.11.02 17:51:00
Hozta a Postás, és van annyira jó, hogy ne foglalkozzunk a Photoshop esetleges segítségével.UPDATE: A kép a Norbi Életmód Magazinban jelent meg, ami ingyen jár minden update-rendelőnek. ..
Subba Dicsőségfal - Pelenkaklub 2006.10.24 12:18:00
Öröm látni, ahogy az internet magyar szegletében is megjelennek azok a szubkultúrák, amelyek a világháló nélkül kénytelenek lennének a sötétben tapogatózni. A pelenkások olyan felnőttek – elsősorban férfiak – akik nem hajlandóak felnőni, illetve felnőtt fejjel is…..
Subba Ikertornyok – Darth Péter 2006.10.25 14:43:00
Darth Vader maszk nélkül és Gergényi Péter, Budapest főrendőre. Két dolog biztos: Vader nagyúr tutira jobban tudna tömeget tud oszlatni, és nem lennénk meglepve ha kiderülne, Gergényi fia a másik oldalon harcol...
Ez a sok randalír szinte már elviselhetetlen. Szerencsére a Riadt Mosómedve, a Vörös Kiscica, a Mókás Pingvin és barátaik egy kicsit most is enyhíteni tudnak a komor hangulaton.               ..
A Zugügyvéd egy kollégától kapott egy mindennapos esetleírást. Ha az ügyvéd, vagy valamelyik peres fél mulaszt, akkor a bíróság nem egyszer kíméletlenül szankcionálja. Ha a bíró késik, vagy az előző tárgyalás csúszása miatt órákat kell várni, az ügyvéd legfeljebb…..