Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PasszívAgresszív

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán ez az egyetlen megoldás a közelgő demográfiai katasztrófa és az annak hatásait előrehozó eltartotti csapda kivédésére. Radikális megoldás, de a maga korában az általános választójog vagy az amerikai polgárjogi törvény is az volt. (Fotó: syracuse.com) A hírek…..
  "Melyik naplóba is írjuk Pistikét: a zöld katolikus naplóba, a kék reformátusba, a piros ate..., bocs, erkölcstanoktatásba? Vagy ő is olyan izé, akinek csak bibiliaismeret van? És az akkor most beszámít a hittanba? Hogy buddhista? Kaphat felmentést?" Az…..
A Blikk minden nap felhőtlen örömöt okoz nekünk, de ma kivételesen nem egy cikk, hanem egy hirdetés okozott boldog perceket...
 Úgy érzed, hogy a férfiak nem figyelnek fel rád, miközben te sem érzed magad elég nőiesnek?  Ha nem viselkedsz nőként, vagy kevered a szerepeket, ne csodálkozz azon, hogy a pasik semmibe vesznek!Én fizessek vagy te?"Többféle női szerep létezik: barátnő, társ,…..
PasszívAgresszív 2011.02.01 12:03:24
@Terézágyú:
A fasza örömtrénerhez meg igazán hülye ember kell :D
PasszívAgresszív 2011.02.01 12:16:09
@DIVATPLAZA:
Királyság. Ez itt tényleg a reklám helye. :D
Royal bútor-royal kasztni, royal ágyon a legjobb...
aludni.
PasszívAgresszív 2011.02.01 12:44:34
@vészmadár (pica pica):
Vagy tényleg praxissal rendelkezik, 50es szingliknek ad örömterápiát, és még csak nem is feminopicsoid, csak nem hülye. Ez itt meg a begyűjtő. (Egyébként határozottan tetszik ez a feminopicsoid kifejezés. Mint egy orvosi műszó. :)
Az origo-n találtuk az alábbi cikket, amiből kiderül, hogy Stohl András istenbizony nem vezeti majd a Csillag születik következő kiadását. Jó, láttunk már karón varjút, de most elhisszük neki.Az első három Való Világ-széria műsorvezetőjét 2010-es karambolja után…..
PasszívAgresszív 2011.02.01 12:20:06
@kuruczsiraf:
No igen, méltó utód lenni. Megtanítaná Ördög Nórit arra, hogy mi a magyarok istene. :D
A karácsonyi lazítás után újra dübörög a 7sins.hu, ezúttal az közös irodai 8-4-ig került górcső alá. Nem meglepő, de mindenhol vannak antiszociális, szociopata vagy csak görény kollégák. Néhány gyöngyszem.:  MAJOMEMBER: Van egy új kolléga, pont velem szemben ül. Élő…..
"Hogyan szorulhatott ekkora hang egy ilyen kicsi testbe?" Egy tehetségkutató zsűrije minden bizonnyal ezzel a mesterkélt fordulattal reagálná le azt, ami most következik. Színpadra szólítjuk ugyanis azokat a művésznőket, akiknek hangterjedelme fordítottan arányos…..
PasszívAgresszív 2011.01.28 11:16:46
@Alapvető Emberi Jog:
Ez most vagy gúnyolódás, vagy komoly,amit nem hiszek, de ha mégis, akkor pornót nem akarok látni. Hihetetlen énekesnő volt, de hogy nem túl szép, az is biztos...
Focista létére nem volt az a tipikus bekepzelt bunkó - aztán egyszercsak jól leordított.Sport (egyedi): Reviczky Zsolt (Népszabadság) - EgycsomóbanSziasztok!Sokszor olvasgatom a blogot, sokaknak ajanlottam mar, köztük a törtenetben szereplö fiunak is, (de) remelem (nem) olvassa.…..
  Január 22-én lezajlott a központi középiskolai felvételik első köre a hagyományos négyosztályos gimnáziumokba, szakközépiskolákba. A diákok magyar nyelvtanból és matematikából adhattak számot tudásukról, illetve talán helyesebb, ha úgy fogalmazunk, a…..
PasszívAgresszív 2011.01.26 13:06:31
@Ver Sacrum:
Nem kötekedés, a világért sem, de miben állna a tanárképzés reformja?
Tényleg érdeklődve kérdezem.
PasszívAgresszív 2011.01.26 13:25:52
@shitgun2:
Köszönöm.
Ha jól értelmezem:
egy szűk, elitképzésen átesett, megbecsült, állandóan ellenőrzött, jól fizetett réteg keze alá kerüljön a fiatalság.

Írd tenyeredre: soha nem lehet, ami egyszer volt már...

Ehhez (szerintem) ki kell öregedniük a mostaniaknak, addigra meg nem lesz, aki bejusson egy ilyen képzésre, már csak azért sem, mert nem "fészbúk felhasználói ismeretek" lesz a fő tárgy. Bár...