Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tevetevegelő

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Európa, 1981.Teljes svunggal akartam magam belevetni a Sjöwall-Wahlöö páros legendás krimisorozatába, amelyet általában a Martin Beck-szériaként szeretnek emlegetni, helytelenül (Beck csak egyike a regények állandó főhőseinek.) Meglehetős meglepetésként ért, hogy összesen…..
Az utóbbi idők közvélemény-kutatásai alapján egyre több a bizonytalan vagy a szavazni nem akaró polgár. A Fidesz az új választási törvény keretében ezt a problémát is megoldaná. Automatikusan ahhoz számítanának ugyanis a bizonytalan vagy nem szavazó polgárok, aki egy adott…..
Kritika ért minket. Jogos kritika. Nem foglalkozunk eleget a hazai piac burzsuj-ingatlanjaival. Valóban, igaz, nehéz megfelelő mélységű információhoz jutni. A nálunk legtöbbször fellelhető, mindössze 2-3 mondat és néhány kevésbé jó minőségű, az óriási vízjeltől sokszor…..
Na térjünk vissza a lényeghez, kínai történelmi-kulturális körutazásunkhoz...Talán érdekesebb, mint az aktuálpolitika (bár az se kutya).Puyi (1906-1967) 3 évesen került a trónra, miután nagybátyja, Guanxu császár 1908 novemberében elhunyt. Így őbelőle lett a híres…..
Több hónapos közös előkészítő munka után aláírta a társszabályozásról szóló szerződést a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság a számos internetes kiadót - így az Index, illetve az Origo kiadóját, valamint a Sanoma Media Budapest Zrt.-t - tagjai közt tudó…..
Tizenvalahány éve, amikor elindítottuk az Index fórumainak elődjét, az Internetto fórumrendszerét, az első nyilvános, webes, magyar nyelvű vitacsatornát, nem számoltunk azzal, hogy még 2011-ben is olyan kérdéseken kell rágódnunk majd, amiken pedig nem kéne. Pedig de: az utóbbi…..
Mandiner blog Hillary, segíts! 2011.06.28 07:01:00
   Olyan régen volt már ilyen demokráciaféltő, fékező, ellensúlyozó aláírásgyűjtés. Már kezdtem azt hinni, hogy a magyar jogállamiság oly magasztos ideája végleg felöltözött a Facebookra, ám megjelent itt a történelem szemétdombjáról néhány mamut, akik a jó…..
Sokba kerülnek a gazdaságnak, szinglik maradnak, és még nézni se jó őket – mondta el Orbán Viktor. A kormányfő tegnapi, Bóbita Plasztikai Sebészeti Központban tartott beszédében kifejtette: szeretné, ha 2014-re a csúnya emberek száma 8 százalékkal csökkenne. Ennek csak…..
"Meglehetősen hosszú időbe telik, míg hazánkban a szocializmus és a kapitalizmus között az ideológia terén eldől a harc: melyik győz. Ennek oka az, hogy még hosszú ideig fenn fog maradni országunkban a burzsoázia és a régi társadalomból származó értelmiség befolyása,…..
tevetevegelő 2011.06.26 16:54:34
@Anti Anyag:

jelenleg hidd el lenne még problémájuk pl egy mussolini féle választási törvény a győztes viszi a kétharmadot na ezt nem nyelnék le
ezért jobb hogy akinél a kasszakulcs nem ilyen szentimentális mostantól
tevetevegelő 2011.06.26 17:08:50
@Bergeroth:

Sajnos nem bolond őrűlt beszéd de vab benne rendszer ha nem vigyázunk és hagyjuk ilyen tempóban törvénykezni alapot teremteni nem a következő 3 hanem 30 évre bebettonozza magát
az új alkotmány még csak az eleje szakszervezetek ellehetetlenitése jön mert helyettesiti az érdekegyeztetést egy állami hivatallal új választási törvény ami mindenképpen hozza kétharmadot 7-8 év mulva
pedig aparlament feloszlatása
Egy átlagos, Szulák Andrea gyomorpanaszaival, Puhl Sándor jó döntéseivel és egy matyával súlyosbított reklámblokkot végignézni sokszor tényleg büntetésnek tűnik, szerintem az egyik leghatásosabb vallatási eljárás lehetne a CIA szimulált vízbefojtásos technikája mellett.…..
tevetevegelő 2011.06.19 19:09:43
@Liquid_Night:

Az a szép akvárium bennem is szép emlékeket ébreszt de én valami lsd származéktól szerettem bele :)
A Homár nehezen tudja elképzelni, a kommunista nosztalgián kívül miért fogyasztanak az emberek a bélszín nevét örökre besárazó bélszínrolót évtizedek óta. A kifinomult húsfeldolgozási technikáknak köszönhetően azonban egyre olcsóbb és egyre szarabb anyagokat sikerül…..
 Az ausztrál média információi szerint letartóztatták Jan Eastgate-t, az Állampolgári Bizottság az Emberi Jogokért (Citizens Commission on Human Rights, CCHR) elnevezésű szcientológus antipszichiátriai szervezet első számú nemzetközi vezetőjét.Forrás:Indul a…..
tevetevegelő 2011.05.30 21:53:50
@mark renton:

Nem ott levágják a faszod kisebb rizikó ha papnak állsz
 „Itt van május elseje,Énekszó és tánc köszöntse!Zeng és dalol az élet,Szállj csak, zeneszó, ének,Ébreszd fel a magyar népet!” Ma véget ért a 21 éves rémálom: vége van annak a csúnya, 1989 óta tartó kapitalizmusnak!Éljen május harmincadika! Sajnos nem…..
Van az a street art, amikor a vicceskedő fiatalok otthon agyalnak, hogy miként tudnának egy matricával, felfújt mintával vagy plakáttal elgondolkodtató művészi objektummá alakítani valami utcasarkot. De az igazi street art nem ilyen izzadságszagú, egyetemi előadásokon kiérlelt…..
tevetevegelő 2011.05.26 15:31:24
tevetevegelő 2011.05.26 22:37:59
@Lyuk! Én vagyok az Apááád!:

Nemzeti múzeum megvan? Vele szenben állsz
Jobboldali utca Múzeum utca elindulsz rajta
Jobbra Kossuth klub Balra Pollack Mihály tér sarkán egy omladozó szép régi épűlet az a Károlyi palota de te tovább mész a Múzeum utcán a palota mellett amint elhagytad áttmész az utca baloldalára és felnézel a rádió keritése fölött és ott pompázik ez a gyönyörű tűzfal

update a rádió kipakolta az irodáit az emeletekről a földszintre a rádiómúzeum mellé beköltözött a tv műzeum
Csak a legnaivabbak gondolhatják, hogy a MOL orosz tulajdonrészén keresztül Moszkvának ne lett volna célja a magyarországi politikai események befolyásolása. (Fotó: Martin Lahousse/eu2011.hu) Tegnap Fellegi Tamás fejlesztési miniszter és magyar–orosz gazdasági kapcsolatokért…..
Appleblog Ilyen lesz az iPhone 5 2011.05.24 12:14:01
Természetesen egyelőre csak találgatások vannak, de ezeket érdemes csokorba szedni.Ami most már a legbiztosabbnak tűnik, hogy az iPhone 5-ben még kisebb SIM-kártyát tesznek a mostani MicroSIM-nél, az okokat nehéz lenne megmondani. Az Apple keményen lobbizott azért, hogy saját,…..
Mindig is filmnagyhatalom voltunk. Ez onnan is látszik, hogy Budapestnek szerves része egy olyan díszletkomplexum, mint a KÖKI, ahol csak azért nem forgathattak volna atomháború utáni sci-fiket tucatszámra, mert a nézők nevetségesen valószerűtlennek találták volna az egészet.…..
  DJ egy látszólag elég hétköznapi célt tűzött ki maga elé: adják meg neki az elsőbbséget ott, ahol az a KRESZ szerint jár neki. Mivel magam is BKV-zó vagyok, csak örülni tudok, hogy valaki ismét felveti a kérdést! Hogy valóban egy gyalogos CM szervezése-e a…..
tevetevegelő 2011.02.11 09:55:15
@Deszkás:

szarjál binyiglit
Praxis Kórházi tolvajnak néztek 2011.01.31 14:00:00
Tisztelt blog!   Rendszeresen olvasom önöket, most szeretném megosztani a kedves olvasókkal saját történetemet. Sajnos múlt héten olyan atrocitásban volt részem az egyik budapesti kórházban, amelyet senkinek sem kívánok.     Friss nyugdíjas vagyok, férjem 10 évvel…..
Vajon nyilatkozna-e VV Alekosz a magánynyugdíj-pénztári tagsága fenntartásáról, ha tudna róla, hogy megteheti? És ha igen, miként?Amikor a Big Brother első magyar szériája indult, sok jogász a személyiségi jogok védelmében tiltakozott a műsor ellen. Született is Lenkovics…..
Kedves Praxis blog, kedves olvasók!   Sokszor szóba került már, hogy gondok vannak az egészségügyben és nem feltétlenül a dolgozók szakmai felkészültségével, sokkal inkább a betegekhez való hozzáállással és a velük való kommunikációval. Alacsony fizetés ide, vagy oda,…..
tevetevegelő 2011.01.26 10:50:11
@cottonmouth: Sajnos cenzné már törölte a hozzászólásomat nem azon volt a hangsuly hogy általánosit hanem hogy milrt nem élt panasszal ha engem bármilyen helyen ekkora sérelem ér a valóságban arra a hivatalosságra rá lesz boritva az asztal addig megyek mig legalább egy alázatos bocsánatkérés ki nem jön a száján
de itt ilyenről szó nincs igy csak általánositás