Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Grem

62 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
CPX World of Tanks bemutatása 2011.11.11 12:56:00
  A mai PC játékok többsége a jövő technológiájú fegyverekről, páncélzatokról, képességekről szól. Viszont vannak olyan játékok is, amik visszanyúlnak a múltba, a középkorba, illetve a világháborúkhoz. Ezek az FPS-ek, fantasy játékok a legkeresettebb játékok a…..
Szerencsére a nagy „hentelés” után kaptunk pár szabad napot, így lehetőségem volt haza látogatni.  Mindig nagy boldogsággal tölt el, mikor belépek abba a házba, melyben boldog gyermekkoromat töltöttem. Sok ismerősöm, barátom, még mindig a kis faluban lakik, van,…..
Online Játék blog Life Ark 2 2009.06.28 11:28:00
Life Ark 2Próbáld ki ezt a játékot.. internetjatek.hu ..
Rengeteg jobbnál jobb játék található az interneten, ilyen a Guild War és persze számos online, ingyenes játék is.Most kivételesen szeretnénk ajánlani pár online játékot, melyekkel a nagyobb küzdelmeket pihenhetitek ki.Az első az ingyenes játékok közül a Skyrama, mely aranyos…..
A Guild Wars 2 fejlesztői egyik játék expóról a másikra járnak és egyre csak azt a kérdést kapják, mikor lesz kész a játék.A következő expó Európában lesz, ahová már egy új demót is hoznak! A demóban kipróbálhatnak majd a szerencsések 7 kasztot a charr egyik légió…..
Guild Wars 2 Kaszt - Harcos Videó 2011.06.25 20:48:00
A lenti videóban megnézhetitek, hogy a harcos karakterek hány féle módon tudják felaprítani ellenfeleiket...
Nézzük, hogy mit is tud az elementalista...
Nézzük akkor a 4 elemet.Tűz elementalistaA tűz elementalista egyszerre több ellenfelet is tud sebezni. Tűzbe borítja alattuk földet vagy tüzes poklot zúdít rájuk eső formájában. Miért csak egy ellenfelet sebezne, ha többet is tud? A tűz elementalista ezen kívül minden olyan…..
Guild Wars 2 Kaszt - Elementalista 2011.05.24 07:19:00
Az elementalista a természet erőit hívja segítségül a harcokban. Megidézi a tüzet, a vizet, a levegőt és a földet. Annak ellenére, hogy az elementalista nem a legszívósabb, óriási sebzéseket tud okozni távolról, még mielőtt az ellenfele megpróbálná megsebezni. Az…..
Guild Wars 2 Kaszt - Harcos 2011.05.12 20:21:00
A harcos mestere a fegyvereknek. A harcban az erőre, a gyorsaságra, a szívósságra és nehéz páncélra támaszkodva küzd az ellenségeivel. A harcos igazi ereje az adrenalinban rejlik. Az adrenalin teszi legyőzhetetlenné a harcost, megnöveli ütési erejét, minden pillanatban, amikor…..
A Láng Légió bukása utána, a Vas Légió vette át az irányítást Ascalon felett. Ők építették fel az erőd várost, a Fekete Citadellát, Rin romjai felett. Az emberi város romjai most is jól láthatóak az erőd körül. A Vas légió mellett, az Ash és a Vér Légió is komoly…..
Olvasósarok Christus oratórium 2011.04.24 09:20:00
Liszt Ferenc oratóriumát, a „Christus”, 1873. november 9-én, Liszt 50 éves művészi jubileumi ünnepségén mutatták be.A Christus oratórium album tartalmaz, számos az ünnepségen készült fényképet, kritikát, valamint egy 14+2 oldalas eredeti Liszt-kottakéziratot.Az album…..
Márai Harminc ezüstpénz című művének központjában Jézus és Júdás árulása áll. Márait mindig is érdekelte az áruló lélektana és maga az árulás. A történet Jézus utolsó éveiben játszódik, de felöleli az ember fejlődését és Márai kitér az emberi igazságokra…..
Guild Wars 2 Charr történelem 2011.04.21 11:29:00
A charr faj a Shiverpeaks keleti részéről származik, még jóval azelőttről, hogy az emberek megérkeztek volna. Azóta háborúznak az emberekkel, mióta kiűzték őket Ascalonból. Erőfeszítéseiket, hogy visszavágjanak az embereknek, csak az emberi istenek és a fejlett technológia…..
Guild Wars 2 Fajok - Charr 2011.04.10 10:06:00
A charr faj Tyria legsikeresebb faja. Számtalan vereséget, belső konfliktust éltek már át, de még mindig Tyria földjét tapossák.Visszatértek, visszaszerezték földjeiket és újjá építették otthonaikat. Legnagyobb városuk egy hatalmas erődítmény, melynek neve a Fekete Citadella.…..
Külső fenyegetésekMint azt írtuk is már, az emberek birodalma a legostromlottabb. Annak ellenére, hogy Divinity's Reach-től elég hosszan húzódik az emberek erős birodalma - mely menedéket ad a farmereknek és a köznépnek - számos erő gyengíti Krytát.KentaurA védelem ellenére…..
Érettségi feladatgyűjteményt keresel? Látogass el a Könyvkapu.hu online könyvesboltba, ahol kedvedre válogathatsz a különböző tantárgyak feladatgyűjteményei közül. Készülj fel az érettségire, szerezd be mihamarabb az érettségi feladatgyűjteményeket!Az érettségi…..
Az emberiség legnagyobb városa, Divinity's Reach, Lion's Arch pusztulása után alapították. A város Krytan romjain, egy meredek sziklán épült fel. Divinity's Reach erős bástyaként védelmezi lakóit a külvilág zord lényeivel szemben.A többi nemzet túlélői szintén menedékre…..
Olvasósarok Szerző - Ken Follett 2011.03.18 10:30:00
1949-ben született wellsi író, Ken Follett, számtalan remek könyv szerzője. Egyik legújabb sláger könyve A titánok bukása is megtalálható a Könyvkapu kínálatában számos régebbi művével egyetemben több nyelven is (Könyörtelenül, A katedrális).Ken Follett könyvei…..
Guild Wars 2 Fajok - Emberek 2011.03.17 21:07:00
Az emberek birodalma a legostromlottabb vidék Tyriában. Régi és új ellenségek egyaránt az emberek földjére pályáznak. Az emberi faj mindezek ellenére életben maradt és utolsó leheletéig védelmezi határait, hogy fennmaradhasson Tyria földjén.Az emberek legnagyobb városa,…..
Stephenie Meyer vámpírokról szóló könyvei megtalálhatóak a Könyvkapu online webáruházban. Az egyik leghíresebb műve a Twilight, melyet 37 nyelven adtak ki, szintén megtalálható a Könyvkapu kínálatában. Hajnal hasadás, Eclipse, Új hold című könyvek angol és magyar nyelven is…..
Guild Wars 2 Guild War 2 2011.03.16 18:56:00
Mint azt Ti is tudjátok már rég elkezdődött a Guild Wars 2 fejlesztése. A játék fejlesztői tavaly még azt mondták, hogy idén év elején (már elmúlt) kezünkbe vehetjük a folytatást.Guild Warsról bővebbenA Guild Wars egy CORPG, ami merőben más mint az MMORPG. A játékban két…..
Bella Swan előtt óriási döntés áll. Az emberek és a vámpírok világa között kell választania, ugyanis beleszeret egy vámpírba. A történetet tovább bonyolítja, hogy jó barátságban áll egy vérfarkassal is. Hogy fog dönteni? Melyik oldalt választja? Döntése lavinát indít…..
Olvasósarok Bioenergetic Kiadó 2011.03.15 10:23:00
Ezoterikával kapcsolatos könyvet keresel? Szeretnél többet tudni az aura látásról, az éltető erőről? A Bioenergetic Kiadó könyvei között mindezekre és még megannyi kérdésre megtalálod a választ és fejlesztheted tudásod. Ki nevet a végén?, Az auralátás gyakorlata, Symbolon,…..
Nos, szerintem nem. Kicsit furcsának érzem, hogy ez ekkora figyelmet kap, pedig sok minden mással kellene foglalkozni e helyett.Felháborítónak tartom, hogy jelen esetben nincs fontosabb dolog annál, hogy a megyét hívjuk-e vármegyének vagy a Magyar Köztársaságot Magyarországnak, meg…..