Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sultzoldparadicsom

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hivbosszu Minőségi élet 2007.10.24 21:11:00
Ha szólok a kozmetikusnál, fodrásznál, manikűrösnél vagy egy fogorvos magánrendelőjében, hogy fertőzött vagyok, az emberek hátat fordítanak. Ha nem szólnék, felelőtlenséggel vádolnak, a gumikesztyű ellenére is. És ha a kozmetikusom, a fodrászom....stb is HIV-fertőzött? A…..
Amikor a kicsinyesség az ügyetlenséggel találkozik, akkor az ember sokat vár a föld alatt, majd többet fizet, mint illene. András levelének végén a megoldás: használjátok a metrót, vagy parkoljatok a panelek közé ha a Sugár-hoz támad kedvetek, esetleg vegyetek egy doboz…..
Ugyan tegnap volt a sok autós sztori, ma is lesz egy, mert befutott végre egy Budapesten kívüli parkolási anomália. A módszer ugyan lehet ismerős, de a helyszín ezúttal Gyöngyös: Sajnos úgy tűnik, a vidéki városok továbbképzésre járnak a fővárosi parkolási társaságokhoz,…..
Egy internetes rendeléssel zárjuk az autósok panasznapját. Lívia az alábbi levelet küldte a Top-Tyre Kft-nek, miután kiderült, hogy az egy héttel azelőtt 12khufos darabáron megrendelt gumikat csak 20 ezerért vihetné el:Panasszal szeretnék élni a következő eset miatt:…..
Cudar idők jönnek. Ezentúl a könyörtelen Orosz Józsefnél vizsgázóknak nem csak fel kell sorolni a szakirodalmat, amiből készültek, hanem Orosz rátelefonálhat a könyvek, tanulmányok szerzőire, hogy tényleg írtak-e olyasmit, amiről a megszeppent diák dadog. Ez egyébként a hazai…..
tegnap jó teregetéses nap volt, akadálymentes és szabad, ahogy bece kérte a jókívánságban, s megadatott. friss impulzusokat hozott a szél is. régen a mosás közösségi dolog volt, úgy rémlik. asszonyok a patakparton. még fényképek is eszembe jutnak, filmjelenetek. örülök,…..
sultzoldparadicsom 2007.10.15 07:56:45
 Első csalódás: a somlói itt is kocka. Hát én most már csak kockákat fogok enni, bármerre is megyünk?! No mindegy. Így jártam. A somlói kétféle kiszerelésben található a pultban, egyrészt elvihető műanyag dobozban, illetve tányéron előkészítve, öntettel és habbal.…..
àlabeck Bableves csülökkel 2007.10.11 13:38:00
Most aztán már tényleg újra itt a fejteni való bab szezonja. És gyönyörű zöldbab is van a piacon. Ideje tehát megfőzni a vegyes bablevest. És ha már bab, legyen kövér (vagy nem így van?), tehát csülökkel. És akkor ez megint egy már megírt étel más változata. A füstölt csülköt külön, kuktában puhára…..
A magyar közlekedési vállalatok változatos eszközökkel harcolnak az utasok ellen, de a fizikai megfélemlítés, illetve az utasok vagyontágyainak megsemmisítése, ha nem is ismeretlen, azért aránylag ritka jelenség. Éppen ezért köszöntjük karatés csatakiáltással az Alba Volán…..
Egyáltalán nem értjük, miért csodálkozik az, aki egy multinacionális telefoncégnél akar munkát vállalni, de interjú helyett a kapunál várakoztatják úgy, hogy le sem ülhet. Attila ezen kibukott és távozott. A kérdés: Attila volt-e a hülye, vagy éppen ellenkezőleg? Tényleg…..
A táska, a minta, a fajta nem új. Mindössze a márka miatt kerül közel 400 ezer Ft-ba. A tervező nem más, mint a már hazánkban is jelenlevő Louis Vuitton. A képen a londoni Fashion Week egyik ruhája látható, illetve Kelly Osborne, akiről egyáltalán nem lep meg, hogy ezzel jár, de…..
Íme kedvenc szeptemberi sztorink, hogy jól induljon a nap Önöknek is. Alant egy olyan levél következik, amiből egyfelől nem hiányzik az erotikus töltet, másfelől bemutatja, milyen az, amikor valakit véletlenül auchanos eladónak néznek, harmadfelől kijelenti, hogy a vevők hülyék,…..
A Napi Életen láttuk ezt a könnyed reklámverset, a sokoldalú Lugosi László kőfaragó és épületszobrász tollából. ..
sultzoldparadicsom 2007.09.28 11:10:25
Ismerkedjenek meg a modern Tantalosszal, azaz Píterrel, aki mindössze egy nyomorult telefonvonalat szeretett volna, hogy később internetezhessen, de a T-istenek gőgössége miatt pokoli büntetést szabtak ki rá: a lakóparkban folytonos éhség és szomjúság gyötörte, nyakig állt a…..
Nehéz elhinni, de az elmúlt évek legbesztofabb átverése még mindig elég jól tartja magát. A Homár 24 órán belül 2 esetről is hallott, amikor a "Pannon" munkatársa 14ezer forintnyi feltöltőkártyáért cserébe többmillás bankkártyát ígért. Az elkövetők vélhetően…..
autózz! Balfaszok háromszázzal 2007.09.24 11:45:00
Balfaszok. Megérdemelték. Ennél tömörebben nem tudom kifejezni a véleményemet. Kifejeztem volna már korábban is, ha három napig nem lettem volna olyan helyen, ahol a mobiltérerőt is lepkehálóval kell hajkurászni. Jó dolog egyébként, próbáljátok ki néha... Lehet, hogy…..
A Homár ezt még nem hallotta, phoenix is csak Prágában, hogy a húszkoronást kivonták a forgalomból egy ideje. A Keletiben azonban még fut az ilyen:Egy napos prágai utazásomhoz vettem 520 koronát a Keleti pályaudvari Gyorspénzváltó Kft-nél. Prágában felhívták a figyelmemet, hogy…..
kacatvilág fülke 2007.09.09 19:50:00
sultzoldparadicsom 2007.09.18 11:29:22
Sosem volt dolgunk munkavédelmisekkel, ezért el sem tudjuk képzelni, hogy ezek ennyire hülyék, rosszindulatúak vagy korruptak, az ember persze a harmadikra gondol kapásból, hiszen ingyen minek szemétkedni, de ki tudja. Szóval itt az eset, amikor a felügyelők azonnal feljelentették a…..
A következő levélre a Zugügyvéd nem tud semmi biztatót mondani, de hátha akad tapasztalt büntetős kolléga, akinek van ötlete. Mindenesetre igaz a régi mondás, aki volán mögé ül, fél lábbal mindig börtönben, a másik felével meg a sírban áll. Szia Zugügyvéd! A…..
sultzoldparadicsom 2007.09.12 13:40:31
Az alábbi történet annyira abszurd, hogy akár igaz is lehet. Mondjuk azt a Homár nem fogja fel, ha vkit pofára nem akarnak beengedni egy szórakozóhelyre, az miért akarja mindenáron otthagyni a pénzét. Az meg végképp különös, miért megy vissza vki, miután megverték, hogy újra…..