Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ybl

0 bejegyzést írt és 284 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sorra dőlnek be és szűnnek meg a CBA-k, Coopok és Reálok...
Ybl 2016.12.06 10:57:01
@NemodaBuda:

Egy patkány tesco vásárlót hallottunk.
Az a legszebb ebben a derékig a meleg szarban ugráló kormánypárti sajtóban, hogy...de hát nincs benne semmi szép. Ripost, 888, Pesti Srácok, Origo, Lokál és Tények - ezek ugyanabban az akolban laknak és dörzsölgetik egymásba a trágyát, az egyik megmarkolja, feldobja, a másik tátott szájjal alááll,…..
Ybl 2016.12.06 09:15:05
Természetesen nem szabad a teknőst a békával, a körtét a villanykörtével, a professzort a processzorral összehasonlítani, de érdemes némi párhuzamot vonni az úszósportban a közelmúltban lejátszódott események és a magyar politika mozzanatai között. Gyárfás Tamás kirobbanthatatlannak tűnt az elnöki…..
Ybl 2016.12.02 06:35:17
Vagy legalábbis a magyar miniszterelnök alaposan félreértette és túlgondolta, amiket Trump mondott neki telefonon...
Az amerikai divatközösség továbbra sem tudja túltenni magát azon, hogy Donald Trump lesz az Egyesült Államok következő elnöke. Pedig mennyi pénzzel támogatták a demokraták jelöltjét, Hillary Clintont! Még a Vogue magazin hírhedt főszerkesztője, Anna Wintour is becsületesen kilincselt az érdekében,…..
  Rita keresztnevű olvasónk számolt be egy érdekes bokszgáláról:     Multi, közös légterű irodaház, a földszinten egy kantinnal. A szokásos kávé, ásványvíz, rostos és üdítők mellett pár egyszerűbb kajával: szendvics, virsli, stb, főleg azoknak, akik nem tudnak kijutni ebédszünetben valamelyik…..
Bízva benne, hogy a Tóta W. Árpáddal készített 56-os műsorunk után megint hallgatnak a Pesti Srácok, történelmi rádióműsorunk, a Régen minden jobb volt legutóbbi adásában bemondtuk, mennyire szeretnénk, ha megszállnának az amerikaiak és McDonald's-ot nyitnának a Nemzeti Múzeum épületében. Amúgy…..
Ybl 2016.11.06 07:46:50
@Parajpuding:

Baszott okosat akartál mondani, mi? Te hülye fasz.
Valami egészen hihetetlen, hogy mennyire összecsinálták magukat a FIDESZ-ben attól, hogy esetleg sokan hallgatnak Juhász Péter hívására, és 23-án elmennek kifütyülni Orbánt. Egyrészt lázasan elkezdtek embereket szervezni: A CÖF viszi a már szokott lengyel vendégtüntetőket, közpénzt nem kímélve…..
Rajongok az egyszerű, könnyed és minimalista házakért. Tudom, ez egy betegség, de az orvostudomány jelenlegi fejlettsége mellett gyógyíthatatlan. Jártam egy anonim körbe is a problémámmal és túl vagyok már a 10 lépésen is. Mára már elfogadtam...
Ybl 2016.10.21 20:16:16
Havas "tanár úr" nem egy túl bonyolult ember. Ő az, akire mindig lehet számítani akkor, ha valakit elé kell küldeni a picsába - olyan, mint egy nagyra nőtt papagáj, amin vannak bizonyos gombok, amiket ha megnyomunk (Hajdú, Bochkor, Friderikusz, Sebestyén), akkor Havasból ömleni kezd…..
A bicósok feketével írhatják 2016.10.13-át, ezen a napon ugyanis a magyar rendőrség hivatalosan is megállapította, hogy legális kerékpárt lopni. Jelmondatuk megváltoztatásán is gondolkodnak a következőre: Lophatsz és megvédünk. Most megyek feltörök egy autót, nem ellopom, csak közlekedési céllal…..
Bár megoszlanak a vélemények, hogy milyen formájú sült krumpli a legfinomabb, de a többség abban megegyezik, hogy többé-kevésbé, de roppanósra érdemes sütni. Ezzel én sem vagyok másként és a napokban hallottam egy tuti tippet ehhez, amit meg kell osztanom veletek. Az egész lényege, hogy miután a…..
Ybl 2016.10.21 11:13:31
Vajna Tímea nyitott egy fánkboltot, ami remek alkalom arra, hogy kiderüljön, egyáltalán nem kell politikai téma ahhoz, hogy a TV2 bizonyítsa, semmi sem olyan fontos nekik, mint a szervilizmus...
Ybl 2016.10.15 09:58:19
@Fedor:

25 éve, ja te ostoba. És rá pár évre ki is vonultak.
Fotó: Istvan Ruff / Tv2 Sajtószoba   Öt és fél év pereskedés után másodfokon is pert nyert Gregor Bernadett Fábry Sándor és az RTL Klub ellen - írja a Blikk. Gregor Bernadett egy 2011. januári műsor miatt indított pert, a lap szerint Koncz Gábor biztatására. Az Esti Showder egyik adásában a…..
Ybl 2016.10.15 09:54:19
Az első tévedés - legyünk jóindulatúak, és használjuk ezt a szót a rosszhiszeműség helyett - a jobboldalról érkezik: eszerint pusztán gazdasági okai lettek volna a Népszabadság bezárásának...
Sajnos nyugodt szívvel kijelenthetjük, hogy a magyar nép vevő a diktatúrákra, és a diktátorokra. Amint az egyiket nagy nehezen levetettük, vagy sokkal inkább levált rólunk, veszünk egy nagy, mély, szabad levegőt és már bukunk is le a következő mélyére. Ddiktatúra és diktatúra között is van…..
A barna gatyás/szoknyás államtitkároknak kiemelt feladata az egyébként tök érdektelen szakmai konferenciákon való bullshit-mesélés. Ilyenkor az általában elfoglalt miniszter helyett kell lökni a senkit sem érdeklő pozitív jövőképet, amelyet a szakmaiság ostyájába csomagolnak. A legtöbb államtitkár…..
  Ma a Népszabadságot megpuccsolták, lerohanták és gyakorlatilag el is hantolták. Azzal legyen azért mindenki tisztában, hogy ez a roham nem csak a Népszabadság ellen zajlott le, hanem a sajtószabadság ellen is, ezért különösen megdöbbentő. A Népszabadság, illetve a mögötte álló cég irtózatos,…..
Órákban mérhető toporgásba, és így gigantikus csalódásba torkollott Lászlék jól előkészített haveri sörözése az idei Oktoberfesten. Nem tudom, mi a megoldása a helyzetnek, hiszen nyilván valamekkora befogadóképességű egy rendezvény, de hogy az sem oké, ha az elővételi…..
Már előre jót röhögök a címre ugró Fidesz trollokon, akik majd idepörkölnek, ilyeneket, hogy: "Akkor húzz el, nigger buzi!" vagy: "Alijázzá má, Csanád!" esetleg: "Eddig is minek vótá itt?". Pedig aki megtisztel azzal, hogy időnként belepillant ebbe a nagyívű blogba, az tudja, hogy nekünk volt már…..
Ybl 2016.09.29 10:28:28
A jó hír az, hogy már tudjuk, mi vet majd véget a másnaposságnak, a rossz hír, hogy a szintetikus alkohol elterjedésére még pár évtizedet várni kell, nagyjából 2050-ig...
Ybl 2016.09.25 07:35:24
Orbán Viktor nem válaszolt arra képviselői kérdésre, hogy milyen üzleti kapcsolatban van Mészáros Lőrinc felcsúti polgármesterrel és milliárdos vállalkozóval. Ő tudja, hogyan kell megkerülni kínos kérdéseket, még ha ezzel törvényt is sértett. Nyilván sejti, hogy nem tenne jót sem magának, sem a…..
Amikor egy híresség előbújik, és ország-világ előtt felvállalja másságát, sok fanyalgó első reakciója az, hogy “Ez mégis kit érdekel? Mások se állnak ki azzal, hogy ők heterók!” Ezek az emberek elfeledkeznek egy fontos dologról. A coming out nem nekik szól! A hírességek előbújása elsősorban…..
Én mindent elhiszek. De most komolyan. Én tényleg elhiszem, hogy Rasi meg Pityu magánúton voltak Bahreinben. Nagyon is el tudom képzelni, hogy kikapcsolódni mentek, kipihenni a dolgos hétköznapok fáradalmait. Azt is el tudom képzelni, hogy ilyenkor a kirendelt helyihülyékben felbuzog a gyáááj, ha…..
Szerintem teljesen életszerű, amit a miniszterelnök elsőszülött gyermeke, Orbán Ráhel állít, hogy szeptember 17-20 között az ember lánya csak úgy kiugrik Bahreinbe, magánútra...