Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mindenki egyéni, én nem.

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Borítékolható volt, hogy komoly politológusok Orbán strasbourgi szereplése után arról elmélkednek majd, hogy megint ő győzött, mert róla beszél mindenki, hiszen csak az történt, hogy bejelentkezett az immár szélsőségesek által vezetendő Európa első emberének, az ostoba mérsékeltek meg nem veszik…..
A blog egyik központi témája a génmódosítás és GMO-kérdés körüli viták, erre tettünk még rá egy lapáttal az utóbbi évben az újgenerációs genomszerkesztési technikákról szóló posztjainkkal. Mivel kevés olyan technológiát ismerünk, ami potenciálisan teljesen felforgathatja a jövőben mindazt, amit a…..
 E cikk rövidítve korábban  már megjelent; most teljes egészében közlöm, mert nem lehet eléggé sulykolni, ismételni, ellensúlyozva a hivatalos agymosást, hogy nemzeti tragédiánk milyen következményekkel járt, s a tornyosuló árnyéka, mit eredményez a jövőben.  Csak…..
       Csak összegyűlt valahogy az ország mocska a Várbazár alján.      Most jön az, hogy "ilyet nem lehet leírni, ez a hangnem megengedhetetlen". Tévedés. Teljesen megengedhető, csak politikailag kissé inkorrekt, és Orbán is megmondta, hogy mi magyari népek genetikailag…..
  Azért fog elbukni, mert nem érti a világot. Orbán persze nem hülye, de nem is áll érdekében a világ megértése. A 89-es „nagy generáció” egyik legfiatalabb tagjaként Orbán értette meg leghamarabb, hogy a rendszerváltás által teremtett körülmények között nem sokat nyerhet a realitásalapú…..
Ezúttal John McCain térdepeltette meg alaposan kis hazánkat azzal, hogy a magyar miniszterelnököt egyszerűen leneofasisztázta. Bármennyire is szeretnénk máshogy látni, ezzel bizony az egész országot jellemezte, hiszen egy neofasiszta miniszterelnököt csak egy neofasiszta ország tud…..
Mindenki egyéni, én nem. 2014.12.04 10:01:17
@maxval birca hozzászóló:

Helre kellene már tenni a dolgot.

McCain nem hülye.
Jól tudja, hogy az USA nem tudja megakadályozni a BRICS megalakulását (brazil, orosz, indiai, kínai és dél afrikai eggyüttműködés, közös, NEM dollár alapú elszámolással)

Ez azt jelenti, hogy az USA elesik fő bevételétől, az ingyenpénztől az olajdollároktól meg a dollár világpénzként működéséből.

Ezért most igyekszik legalább Európát magához láncolni, és minden eszközzel megakadályozni, hogy a BRICS-el ne dollárban kereskedjen.

Ehhez el kell szigetelnie Európát Oroszországtól. És a szigetelés a balti államok, Lengyelország, Szlovákia, Csehország, Románis és Bulgária.

Tehát itt nem arról van szó, hogy Orbán Fasiszta-e, hanem kialakítani egy abszolút kritika nélküli amerikai gyarmatot, amelyik saját érdekei ellenére is szolgálja az USA geopolitikai érdekeit.

A többi csak látványtechnikai színjáték.
Mindenki egyéni, én nem. 2014.12.04 12:15:07
@raz sierpem raz mlotem czerwona holote:

Gyakorlatilag a többség egyetért azzal a politikával, hogy a bankokat és a multikat valamennyire vissza kellene fogni, és a nemzeti önrendelkezést nem szabad tovább hagyni mozsolódni.

Csak a legtöbb ország vezető politikusai meg vannak vásárokva a globális elit által.

Az alternatív, azaz a nem fősodratú francia média például kifejezetten pozitívan itéli meg Orbánt és politikáját.
Az RTL Klub főnöke, nem a vakvilágba ígérgetett, amikor azt mondta: ha a kormány hadat üzen az RTL-nek, akkor majd lesz haditerve, és és be is veti azt. A csatorna mai Híradójában az alkalomhoz illően síri hangú és nagyon komor arcú Szellő István menten atombombával…..
Mindenki egyéni, én nem. 2014.06.02 22:57:18
@predi: Hát ez az a tipikus hozzáállás amiért a megmondó értelmiséget a túlnyomó többség a háta közepére se kívánja. Az "entellektüel" túl magasan van ahhoz hogy tudomásul vegye hogy mi foglalkoztassa a nép eccerű gyermekét, aztán meg meg van sértődve, hogy kiszavazzák a közéletből... osztan lehet menni orbánozni Brüsszelbe.
A műsorvezetők, és most nem az Obersovszky-iskola diákjaira gondolunk, hanem a valódi tévésekre, bármilyen kevés is legyen belőlük, szóval a műsorvezetők akkor követik el a legnagyobb hibát, ha egy interjúra, beszélgetésre olyan prekoncepciókkal ülnek le, amiken képtelenek vagy…..
Aki eddig azt hitte, hogy az Echo Tv-nél jobbra már harcsabajuszos betyárok olvassák a híreket fokossal a kezükben, azoknak az N1 Híradó kísérleti internetes adása csalódás lesz. A Jobbik propaganda-híradójából ugyanis kiderül, hogy a nemzeti oldalon sem kötelező kellék már a…..
Pontokba szedtem azokat az adatokat, amelyeket legalább nekünk magyaroknak tudnia kell a tönkölyről:   1./ Sokan nem tudják, hogy a tönkölygabona képes pótolni hosszú ideig a húst is. Erre a közel a húséval megegyező mennyiségű, de annál könnyebben beépülő fehérje…..