Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Headshot! (törölt)

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zene: Nelly Furtado - Powerless..
A kommentek között szbszig megtalálta a kiárusított honlap archívált kinézetét. Igazi csúcsoldalakra számítsatok, talán a Firefox 3 már meg tud birkózni vele. Na, akkor nézzük, hogy nézett ki a www.mission-failed.de, amikor még működött! A web.archive.org három különböző…..
Elvileg nem akartam szóvá tenni, hogy meglegyen a kedves rosscsontnak az az illúziója, hogy felálló kukival az "én nevemben" rendel már napok óta nem tudom hány szir-szart a cd galaxisból, azt remélve, hogy én most pánikszerűen fogok küldeni tiltakozó e-maileket... Hát…..
Teljesen véletlenül bukkantam erre a youtube-on. Rohadt nagy :D Külön öröm, hogy Kevin Smith alakít "engem", aki a kedvenc rendezőm is egyben. Na meg a fantasztikus Die Hard 4-ben szerepelek :) Videót youtubera egy lennoxasaki töltötte fel. Köszönöm neki! ..
Headshot! (törölt) 2008.04.13 17:13:47
Mindenki, aki már játszott a Snajperral, biztos találkozott már ezzel. Nem gyakran fordul elő, de épp elégszer. Hanci küldte Illetve Venyi küldött egy érdekes e-mailt.A PCdomeon, találtam 2 db hírt, aminek az a lényege, hogy a játékhoz 2 patchet is kiadtak, az utolsót 2003ban.…..
Headshot! (törölt) 2008.04.06 13:58:21
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.03.24 10:40:00
Új banner! Olyan szerencsétlen vagyok, hónapokon át hülye voltam átállítani, erre tessék... Végig rossz helyen próbáltam... Nagyon pro vagyok.(A múltkor nem én raktam fel) Az új fejlécet "rexor" küldte nekem már nagyon régen. Bár az én fekete-fehér képem is…..
Bár konzolokkal nem nagyon foglalkozom, kár volna kihagyni, amit PoisonChihuahua (emberek milyen neveket tudtok kitalálni???) küldött a Timeshiftből. Szeretjük a happy-hullákat! Tekerjétek fel kedvenc metálbandátok zenéjét és nézzétek meg a klipet: Az adott headbanger egyébként…..
Headshot! (törölt) 2008.03.07 20:51:15
Szörnyű látni, hogy emberek tényleg játszanak ezzel a borzalmas játékkal. LúciuszX azonban kemény legény, mert küldött nekem egy videót. Keménységét már csak az a német katona tudja felülmúlni, aki a hátával még a német tankok tüzeléseit is blokkolni tudja. Ezt a bamba…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.02.25 07:17:00
Új videó most pénteken, 23:30-kor lesz a blogon. Benne megint egy alternatív ötlet, amely remélem tetszeni fog nektek. Hogy ne legyen kép nélkül a bejegyzés, büszkén kirakom "extraevil" képét, amit nekem küldött. ..
Headshot! (törölt) 2008.02.25 08:15:15
Emlékeztek arra a fergeteges jelenetre a Csupasz pisztoly 2 1/2-ből, amikor Drebin hadnagy és a rosszfiú egy méterre álltak egymástól és úgy lövöldöztek? Ha nem, itt egy kép. Nos ZomBeeZ megtalálta ugyanezt a jelenetet a Call of Duty 4-ben! ..
2,5 órányi szenvedés után sikerült éjjel felrakni a videót, a másik két videót egyben kapjátok valamikor a jövő héten.Megint becsúszott pár nyelvtani rémálom, ez van akkor, ha improvizálok és másképp fejezek be a mondatot, mint ahogy az elején terveztem. Meg egy érdekesen…..
Nem titok, idénre még mindenképpen tervezek egy új Mesterlövész videót, mert még sok sok dolog kimaradt. Többek közt ez itt. Ezt is a videóra tartogattam, de mivel már sokan küldték és talán annyira nem is lehetne ott jól látni, bemutatom a blogon. Bizony, a Mesterlövész már…..
GreenBeret kommentelő elküldte a valószínüleg legtökösebb pc-játék karaktert. Ennél még Dick Assman is sikítva menekülne! Este épp Postal2 tem és irtottam a várost mikor bementem a pipaárus csávohoz, de 100 dollárért nem veszek pipát gondolom inkább megölöm és elveszem.…..
Az "olasz meló" nevű film 2002-es játék adaptációja. Égy játék, melynek egyes pályája kifejezetten élvezetes volt, de összességében (szerintem) sajnos megint csak egy rossz játék. Sok kedvem nem lenne újra végigvinni. Megint rengeteget kellett vágnom, új videót nem…..
Már sokszor láttam ennek a játéknak a borítóját. Ott van pl az EVM akciós játékai között, de valahogy sosem fordítottam meg. Micsoda hiba!Venyi és Sedrien fotózta nekem a piros hipermarketes kiadást és ez a szöveg valami eszméletlen!Aki ezt kitalálta, mehetne Hollywoodba. Egyből…..
Kérem szépen ezt is megéltük. Ugye szinte mindenki tudja, hogy a HEAT az ingyenes Cube. Csak Heat-re keresztelve. Azt is megvitattuk már, hogy az ingyenes/open source játékokat pénzért árulni, bár szerintem etikátlan, ilyen olyan kibúvókkal megoldásokkal, forgalmazhatóak. Ma a…..
Emlékeztek még az "Afrika sötét titkai" kézikönyvre? Ha nem, link itt, itt és itt. Nos kérem szépen, a 64 oldalas kis könyvünket simán übereli az, amit Kecske küldött nekem. Jön egy kis pixeles, de lényegretörő bizonyíték: Idézet:Azt hiszem megtaláltam a világ…..
Hát ez valami ultrabrutál... Látom bejött nektek a Syobon Action. Igaz, ehhez kellett az Index segítsége is. A képet feltöltöttem a blog galériába is.Másik hír, hogy következő videó a Heat of War II lesz. Hossza több mint 9 perc, így megint jó pár dolgot kivágtam, de…..