Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Muitnep

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nő az 1938-ban készült filmen jól láthatóan mobiltelefonál. A YouTube-ra feltöltött klipet 300 000-en töltötték le és az időutazás bizonyítékaként emlegetik. A rejtély most - állítólag - megoldódott. Az időutazás létezésének hívei szerint a film…..
"Fontos kormányülésen vagyunk túl. Az ember azt hiszi, mindenki ért a szép szóból, kár, hogy ez nincs így. Ilyenkor egy kormány kénytelen az erő nyelvén beszélni. Btk.-módosítás, részletek a híradásokban" – írta szerda délután Orbán Viktor miniszterelnök a…..
Muitnep 2011.04.28 21:05:58
@a-kis-herceg:

attól nem fosok be esténként

és megmarad a gyerekem biciklije és nem verik meg az iskolában

ja, és a politikusok a feleségemet nem verik meg az iskolában tanítás közben

a hordától félek
Muitnep 2011.04.28 21:12:24
@a-kis-herceg: nem érdekel, lopjon a bankszámlámról fehérgallérban

csak hajnal 2 kor ne legyen a nappaliban 3 cigány késsel

és ne késseljék meg az éjszakában a fiaimat

a rendőrség is fél tőlük, sajnos
Úgy létszik, az RTL Klubnál kezdenek rájönni, hogy annak semmi értelme nincs, ha a Rácz-tesók jutnak a döntőbe Alekosz mellett (jelen állás szerint ez a legvalószínűbb felállás), így szépen lassan, de biztosan nekiláttak az egyik szereplő kigolyózásának, mégpedig a lehető…..
Ma Orbán Viktor és miniszterei bejelentették a megszorító csomagjaikat. Mivel ez nem egy politikai blog és engem amúgy sem érdemel a politika, csak egy dolgot emelnék ki. Hadd idézzek az Index.hu cikkéből: A korkedvezményes nyugdíj felszámolása a szakszervezetek szerint összesen…..
Muitnep 2011.03.02 09:34:13
@rosiegirl: persze az igaz is, h a cikk csak arra vonatkozik, h aki felszerel. De valljuk be. Megéri felszerelni egy irodistának is. És ki dönti el, h felszerelhet egy irodista?
Muitnep 2011.03.02 10:48:31
@venszivar: ha nem is ilyen keményen, de osztom a véleményed.

még egy: Melyik tisztviselő, közalkalmazott veszi fel pénteken a telefont 11 után? Melyik hivatalban ülnek
pénteken 12 után? Most ne kövezzetek meg, de ha megnéznénk a jelenléti ívüket, h mi van beírva. Szerintem 90% 16.00-ig van beírva péntekre.

még egy:
ismerek fusizó rendőrt is, és ismerek tanárokat, akiknek vállalkozásuk van (strandon hamburger, stb.) nyáron abba dolgozik és kapja a fizetését is.
+ hétköznap tanít feketén, aztán sír, h neki nem 8 óra munkája van, mert otthon fel kell készülni másnapra. Ja, csak délután 3-4 diákot jó óradíjért oktat. A dolgozatokat meg úgyis órán javítja.
Muitnep 2011.03.02 11:05:56
@ArgonX: arra értettem, h a tanárok előszeretettel szeretnek gyakrabban kommentelni, tüntetni, mint pl. a hentesek és cípészek, azzal kapcsolatban, h kevés a fizetésük. Holott előszeretettel váltják ki vállalkozói igazolványukat, mert ott az egész nyári időszak popcorn-t árulni, ruházati boltban ücsörögni.
És szeretik hangsúlyozni, h más irodai dolgozóval ellentétben ők dolgoznak munkaidejük után is, mert fel kell készülni a másnapi órákra. Ebben lehet igazság, de ami biztos, az biztos 2 gyereket bevállal délután korrepetálni feketén és azt a pénzt nem teszi be a közösbe. Holott az én fizetésem kb. 50% bemegy a közösbe.
A Való világ 4 és a hozzá hasonló reality-műsorok versenyzői között kevesebb eséllyel találunk Mensa-tagot, mint az Nb1-es bajnoki mezőnyben (pedig ott sincs túljelentkezés), ez világos, VV Alekoszt nem az eszéért szeretjük, na. VV "erőszakból diplomázott" László…..
Muitnep 2011.02.21 13:10:42
@fehérzaj: Alekosz kimegy Olívér után ez biztos. De Győztesként, utolsónak!

Éljen Alekosz!
IDDQD Heti retro: Warcraft II 2011.02.17 15:30:00
Jól megszívattam magam a múltkori szavazással, sokáig nem tudtam, hogy a Doomra vagy a Warcraft II-re készüljek. Ráadásul mindkettő igen ismert és szeretett játék, olvasói elvárások az egekben, omg, omg. Végül a Warcraft II nyert, aminek a történetéről egyébként meglepően…..