Regisztráció Blogot indítok
Adatok
madmoo

7 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olyan fordulathoz ért az életem, ahol kénytelen vagyok szembenézni egy életmódbetegséggel, ami néhány évtizeddel ezelőtt még nem is létezett. Kimondom hát: Pornófüggő vagyok. Mivel ez egy viszonylag újkeletű dolog, ezért a téma még talán kevésbé felkapott, meg még mindig eléggé tabu is, ami miatt…..
Régebben imádtam a házibulikat. Ennek több oka volt. Az egyik, hogy főleg azokba a házibulikba jutottam el, ahol az emberek többségét ismertem, így nem kellett annyira távol merészkednem a komfortzónámtól, de mégis megvolt a lehetőség egy-két új ember megismerésére. A másik számomra nagyon…..
Engedd meg, hogy bevezesselek a kulturált kommentmagatartás varázslatos világába! Ha szeretnéd csökkenteni annak a valószínűségét, hogy más embertársaid joggal feltételezzék rólad, hogy egy utolsó sutyerák vagy, érdemes betartanod a következő néhány egyszerű alapszabályt: - Soha ne személyeskedj!…..
Carrot on a stick willkomment 2017.01.12 01:30:17
Na, most hogy napi szinten futok rá arra, hogy minden jóérzésű embert aggaszt a social media commentcsatornáiból feltartóztathatatlanul felbugyogó emberi mocsok, elérkezettnek láttam az időt, hogy jómagam is pár gondolat erejéig megpróbáljam megvilágítani, hogy mi is az valójában, amit itt látni…..
Ritkán, de előfordul, hogy leülök tévét nézni. Nem tudnak azonban olyan jó filmet adni, hogy ne bánjam meg az egészet az első pillanatban, még mielőtt kényelembe helyezném magam. Már fészkelődés közben eszembe jut, hogy mennyire bosszantani fog, amikor 5 perc 32 másodperc múlva a pörgős jelenet vagy…..
Carrot on a stick ars poetica 2016.12.05 20:36:18
Többen kérdeztétek, hogy miért indítottam ezt a blogot. Erre többféle válaszom is van. Egyrészről talán többen tudjátok rólam, hogy nem ez az első ilyen próbálkozásom, bár korábban nem törekedtem rá igazán, hogy ezek a gondolatok szélesebb közönség előtt is megméressenek. Az írást mindig is egy jó…..
Carrot on a stick Raging mode ON 2016.11.27 00:34:27
Valamit kezdeni kell ezzel a mindennapos erőszakkal. Az elmúlt 2-3 évben elég jó szériám volt bevallom, a világnak egy nagyon hálás és élhető részébe nyertem bebocsátást. Szép volt, jó volt olyan embernek lenni, akinek eltűnni látszott a panaszkodás a hétköznapi túlélőcsomagjából, de tudjuk, hogy…..
Az élet nem áll meg, a győzteseknek gőzerővel be kell indulniuk, hiszen november 18-ától már sugározniuk kellene valamit a megnyert csatornákon. Az indulásra viszont ki kell találniuk a rádiókat, mert a pályázatokba még elég volt szép kerek számokat beírni, amelyek alapján ki…..
madmoo 2009.10.29 14:47:28
@statez: borzasztó, hogy úgy mondasz véleményt valamiről, hogy ahhoz is lusta vagy, hogy egy kicsit utánaolvass. És igen, kár két olyan rádióért, ami több, mint tíz éve szolgálja ki a magyar lakosság felének ilyen irányú igényeit. Ha a tiédet épp nem, hát megszívtad, tekerj tovább, de ne ugass le olyan embereket, mint a "Boros-Bochkor-Jáksó" és még sokan mások, akik egy ilyen politikában rég csalódott, és attól elfordult ország népében még mindig próbálnak életkedvet ébreszteni, egyébként elég nagy sikerrel, és elismertséggel.

Hogy ne legyek annyira "offtopic", kár egyébként, hogy fletónak leáldozott, milyen szép is lehetne:

103.3 Gyurbán Rádió
100.8 Orbcsány Rádió
 A nokiaprogramok fórumán ismert MrAngelo elkészítette a SportsTracker 2.06-os verziójának magyarítását. Azért is nagy szó ez, mert egy hihetetlenül sok (fordítandó) sort tartalmazó alkalmazásról van szó.  A letöltésben csak a nyelvi fájl telepítőjét…..
Majdnem lemaradtunk a Burn Notice című vicceskémes sorozat premierjének beharangozójáról, mert a 'Minden lében négy kanál" cím mellett elsiklottunk, ugyanis ez akkora böszmeség, amire nem hittük volna, hogy egy tévé a XXI. században rá meri szánni magát. A Nyolcadik utas a…..
Házinyúlra mindenki lőtt már, pedig nem szabad. A történet drámai, mert ha még mindig együtt dolgoznak, akkor ez a levél egy nyílt levél a szerelemről.Hiába vannak helyes, kedves és szerethető lányok a cégnél, igenis ellen kell állnunk. Mert az élet minden területét…..
Most mindenki vadul gondolkozni kezdett, mi köze lehet a kacsának a szakításhoz, már megint szegény állatok, ugye. A kacsa metafora a történetben, ha figyelmesebben megvizsgálják az irodalomelméletre nyitottabb olvasóink. Persze foglalkozhatnánk a szerelmi háromszöggel, ami…..