Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sztrovacsek

17 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elkészült az Otthontérkép legújabb, a hazai népesség változását települési szinten is bemutató térképszelvénye. Az egyedi interaktív alkalmazás segítségével bárki megvizsgálhatja, hogy a megyéjének, kistérségének, avagy településének hogyan alakult a népességszáma…..
szubjekt Jöjjön ki a matek! 2013.08.07 23:59:28
Egy érdekes cikk jelent meg a Portfolio főoldalán. Nem, nem az, amit én írtam, az egyébként is tegnapi, de hasonló a témája. A cikk itt olvasható, a továbbra kattintás előtt érdemes elolvasni. És akkor most jöhet az én magyarázatom is. Nézzük először a bűvös számokat,…..
Múltkok írtam, hogy megkérdezek néhány partnert, akik felvettek, de nem is adtam meg senkinek a címem. Másnap meg is csináltam, de annyira értelmetlen lett az "eredmény", hogy inkább le sem írtam ide. Most is csak azért, hogy mégis legyen valami. Szóval beléptem (1 nap…..
Nem csak egy MSN címem van. Viszont a gyíkokból sem kevés van. Általában azt a címem szoktam megadni, amit napi rendszerességgel használok. Persze nem a gyíkoknak. Ettől még megtalálnak. Van egy címem, amit nem adtam meg senkinek, wiw-en kint volt 2 hónapig. Miután leszedtem, páran…..
szubjekt A hazugság útjain 2008.07.20 18:39:00
Komolyan mondom, az index napról-napra megspórolja a napi kávé adagomat a vérnyomás növelő cikkeivel. Ma éppen ez megy e. Tiltakozzunk a Gárda ellen szőke hajjal, találta ki Szécsi Magda. Igazából ez még nem is érdekelne, csinálja csak, ha ez neki jó, a gond az index…..
Sztrovacsek 2008.07.21 11:29:28
Te nem igazán ismersz engem, szóval ezt nem tudhatod mi a pozitívum, de szerintem sehol sem az, hogy nem képes normális iskolákat elvégezni. A lényeg viszont az, hogy én utánakerestem az írásainak. És mit találok? A megadott hivatkozásban benne van, hogy romasoszt. Másik amit találtam: www.ciganyhaz.hu/kalk3.php3?who2=Sz%E9csi+Magda
A MEK-en RomaPage-en van: mek.oszk.hu/00000/00036/00036.htm
A Nemzeti és Etnikai Kisebbségi Hivatal oldalán is fenntvan. Ezek előtt pedig egy kommenben már le volt írva, hogy ilyenekről ír. És ezért kap támogatást. Netalán te már olvastál bármit is tőle?
És hogy neked mi gyönyörű, az engem nem érdekel, azt tudom, hogy az a cserediákprogram szörnyű volt, legalábbis akik ide jöttek, nem tudtak semmit sem tanulni, miért lett volna más a helyzet máshol. Hiszen nem írja, hogy folyékonyan megtanult lengyelül...
A legvicccesebb azonban az, hogy úgy próbálsz belekötni, hogy nem is jársz utána még egy kicsit se, azt hiszed feltétlen igazad van. Nem mondom, hogy a tanár puszta emberségből támogatta, de az is elképzelhető. És ez neked a kapálódzás...
Régen jókat nevettünk, mikor az idősebb ismerősök (kicsit kattant vének a művházból) meséltek a krumplibogárról. Szerintük, bár van egy olyan sejtésem, hogy a komcsik adták be neki ezt a mesét, a második világháború után, mivel az ország nem a nyugatiak kezére került, és a…..
szubjekt Net, mindenhonnan :) 2008.07.14 19:13:36
Epp az egyiptomi nyaralasbol keszulodom, tegnap vettem eszre, hogy egyatalan van itt gep, de rohadt draga. Hat feltortem. Sajna csak most, ugyhogy sok mokarol lemaradtam, de a teny, hogy csokkentett modbol mi mindenre kepes az ember egy idegen keppel, kicsit megdobbento.....
Nem is létező felhívásunkra nem érkezett egy rajz sem, úgyhogy nekem kellett keresni, találtam is, több mint négy darabot. Mind az öt különdíjat érdemelt ki a zsűri (én) értékelésében.  Első versenyzőnket vagy Reának hívják, vagy tudja a Sötétség Hercegének…..
Egy műhold: sokmillió dollár. Egy nemzetközi összefogás: sokmillió dollár. Ütközés a 99942 Apophisszal: felbecsülhetetlen. Úgy néz ki a dolog, hogy 99942 barátunk az előzetes 1:45000-es becsapódási esélyét lazán módosíthatja 1:450-re. Erre egy 13 éves kissrác figyelt fel,…..
szubjekt Magyartalan Magyarok 2008.04.04 15:40:00
Hogyan tudnánk segíteni a határainkon túl élő magyar embereken, ha még az Anyaországban is elítélendő az, ha valaki nem a multikulturális szarságban hisz. Itt van egyből két versenyző, egy video (ez van alul), illetve egy magát roppant nemzetinek valló kolléga, NemzetiYoda.…..
Nem járok gyakran Pest-Budán, de azért elképzeléseim vannak, hogy miként is kéne ennek működnie. Nem olvasgatok blogokat BKV-ról, MÁV Start-ról, szóval nem tudom, hogy ez milyen kalibernek számít. Mindenesetre nem zavar annyira a kinézete a járműparknak. Az én problémám más.…..
Anno 1953.Egy francia film, a Félelem bére kerül ma kis múltidézésünk középpontjába. Eddig kétszer láttam, de először sajnos túl korán, éretlen fejjel néztem meg (hihetetlen, hogy egy év is mennyit számít e téren). Ez a klasszikus azonban annyira jó, hogy ez szinte semmit se…..
Half Pécs Squad Pár mondatban... 2008.03.20 23:00:00
...a South Park 12. évadának második részéről. Az évadnyitó tisztes iparos munka volt, pár poénnal, töltelék epizódnak elmegy bármelyik szezonba. De ez a második, na ez egy elég gyenge durranás. Az elején még röhögtem egy hatalmasat (Butters-ön, ki máson?), bár ez is…..
A South Parkkal kapcsolatban két örök kérdés van,: az egyik, hogy a sorozat eleje, közepe, vagy vége a legjobb, a másik,  hogy szinkronnal vagy anélkül az igazi? Nekem nincs különösebben kedvenc évadom, függetlenül attól, hogy régi részt nézek HBO szinkronnal, vagy…..
A biológia óra (és könyv) bebizonyította, hogy nem volt se meteorit, se semmi más. Legalábbis ha az őshüllők kipusztálását nem ez okozta. Akkor mi? Saját maguk Vagy szerintetek lehet így élni? Ilyen karokkal? ÖnKEZűleg vetettek véget életüknek...
Úgy is nagy a nihil itt, meg már csak azért is. Az a napi 20 látogató már úgy is elolvassa, akinek meg nem tetszik a rovat, már úgy sem olvas minket. Úgyhogy Zieg Frei! Nem, nem örült meg senki, nem volt szerdán a TV-ben a Mester, én jutottam hozzá 4 DVD kiadványához, amiből ezt…..
szubjekt Te minek örülnél? 2008.01.17 16:47:06
Ha 1 dolgot kívánhatnál, mi lenne az? (Magyarországgal kapcsolatban) Olimpiát 2096-ban? Esetleg más nagyobb sporteseményt? Radikális kormányt? "Jobboldali" kormányt? További "baloldali" vezetést? Több autópályát? Jobb gazdasági mutatókat? Nagymagyarországot?…..
Sztrovacsek 2008.01.17 16:55:53
szubjekt Are you Legend? 2008.01.15 17:26:00
Ha nem hallgatnék zenét miközben járok-kelek, csak azt hallanám, hogy az ember beszélik egymás között, hogy kinek-hogy tetszett. Illetve miért. Nem mintha nem lett volna jó film, persze a látványékep gyönyörűek, nem sajnálták rá a pénzt. A történetben van egy kicsi törés,…..
Gondoltam felrakom a 64-bites Vistát. Miért ne? 32-n ment már6 hónapja, de ne vesszen kárba a proci, ha már az van. Mikor fél éve telepítettem, akkor persze itt-ott hibáztam, hiába, új oprendszer, meg kell szokni. Akkor még nem igazán volt rendes drivertámogatása, ne is beszéljünk…..
szubjekt Iwiw. Minek? 2008.01.07 20:21:00
Ma két éve regisztráltam wiwre. De minek? Akkor még nem tudtam. Húdejówebkettő és barátai. Talán más, nagyobb országban van értelme, ahol költöznek az emberek, és nem találkoznak egymással. De itt? Minek... Sok idióta nézegeti egymást. Megértem Tóta W.-t is. Én csak azért…..
Szerda, 21:10. Na mi következik most? Igen, Mesteeer!! Taníts! Jah, tanít, oktatási célból ültünk le a TV elé. Ugyanis ma megtanuljuk, hogyan ne kúrjuk el és mi vár ránk, ha mégis. Argentína válságon innen és túl, magyar vonatkozásban.Szóval a történet ott nyit (legalábbis,…..
Sztrovacsek 2007.12.13 19:35:57
Na, akkor én is hozzászólok, ha esetleg visszatéved még ide valaki. Nem ismerem személyesen a Freit, lehet, hogy igazából nagyon értelmes, és jó, valós rálátasa van a világra, és ez a műsor ténylek az átlagembernek készül. Akkor viszont mondjon is valamit. Az nem megoldás semmire, hogy elmondja mi történt, és leadja ugyanazt a képsort háromszor. Az semmi. Az a tekintet, amikor azt mondja, hogy teljesen Budapesten érzi magát, az kész. Nem csak több magyar, meg német építész élt ott, hanem a lakosság 95%-a bevándorolt, az igaz, hogy a gyarmatosítás alatt, de akkor is európai, és akkor persze, hogy ilyen stílusban építenek. Az meg, h kell a személyes kontaktus, szerintem mindenkivel megtörténik többször egy nap. Ha nem is a sarki pék, hanem a buszsöfőr, vagy a portás, vagy akárki más. Én mostanában többször jártam Pesten, napközben, és senki nem lökött fel, vagy hasnoló. Az már más, hogy az ottélők temperamentusosabbak. Szerintem egy olasz vagy spanyol kisvárosban ugyan ilyenek az emberek, mint ott. Az meg a másik, h megint csak részeket mutatott be. Hogy persze tüntetések, meg kirabolnak új autóban, de ez egy 15 milliós vársoban van. Nem az ország összes többi részén. Azon még nagyot borultam, h Argentína mezőgazdasági ország, úgy mint Magyarország. Ezen mi akar érteni? Azt hogy dolgozók több mint 3%-a dolgozik a mezg-ban? Vagy mi? Mert ilyen nincs. Az meg hogy mindig talál magyar vonatkozást, a műsor része. Nem mintha nem örülnék, hogy legalább ilyen tudással ismerteti meg az átlagnézőt. Csak én mondjuk tudtam. Már ott gyanús volt, hogy a tanár neve Bíró volt... Meg mindig akar ránk is vonatkoztatni. Nem mintha a fél világnak ugyanez lenne a gondja, ez is meglepetésként ér. A tájak viszont szépek voltak. Szerintem, ha Frei ezt komolyan gondolná, 3 órás műsort kéne csinálnia, de azt tényleg csak mi néznék már.
szubjekt A Despota meghajol 2007.11.30 14:55:35
Volt már itt szó a Despotáról múltkor. Nos, mint mostanra kiderült, a Despota is csak ember és az egyszerű halandóknak is lehet vele szembe igazuk.Történt ugyanis, hogy a Despota ellen sikeresen megvédtem igazam, és el is ismerte. Ezzel nem kis meglepetést szerezve és kissé javított…..