Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kancellar

1 bejegyzést írt és 73 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jövőhéten már 21 hónapos lesz... Döbbenetesen megnőtt! Kész nő lett belőle! Szeptember elején kezdtük a bölcsit, mérsékelt sikerrel... Amíg ott voltam, gond nem volt. Aztán mikor már 2 órára hagytam ott, kitört a világháború! Mondták a gondozónők, hogy nem lesz könnyű, de a fene se gondolta, hogy a…..
kancellar 2016.10.03 11:45:48
Ugyehogy ugye? Hogy repül az idő? Még csak most volt kisnövény-állapotban, és már kész hölgy lett belőle! Rohamtempóban mennek a napok, ő pedig egyik-napról a másikra új dolgokkal lep meg minket. Egyrészt, van humora. Illetve csak neki van humora Apa szerint, mert neki köztudottan…..
kancellar 2016.09.30 17:45:40
Csütörtökön (december 5.) vadul kevergetem az ételt a lábosban, közben bambán bámulok kifelé az ablakon. Egyszer csak látom ám, hogy egy zöld (postás) ruhás nő megáll a bringájával a kapum előtt. Nosza, feltépve az ajtót rohantam ki. Addigra a csaj a kezében már három…..
kancellar 2013.12.10 08:53:46
Ötletes ajándékot kapott a lányom a születésnapjára. Homokkép készítő csomagot. Volt benne néhány tasak színes homok és egy mintás kartonlap, ami öntapadós felületű. A papírcsíkokat külön darabonként lehet lehúzni a képről. Nagyon praktikus. Az elkészítés menete…..
Ecetes olló Marokelefánt 2012.02.06 11:12:00
"Anya, csinálj nekem elefántot! De ne papírból! Ne fessünk és ne színezzük!" Ciki. A lecke fel van adva, mi? Hát akkor mi legyen? Varrjunk? Kb 15 éve nem varrtam. Maximum gombot, ha leszakadt, meg zoknit stoppoltam, de ennyi. Most tényleg álljak neki varrni? "Igen!" -…..
kancellar 2012.02.06 19:35:48
kancellar 2012.02.07 20:29:47
@Homokvar: csak mert olyan édes így ebben a színformációban
és akkor lehetek az első? kalkulálj nekem hozzá egy árat!
Gyerekmonopoly Keksztekercs 2012.01.10 15:40:00
No, Kedveskéim még egy elrenitenskedett recept:Krém hozzávalók: 12 dkg Rama, 10 dkg cukor, 1 vaníliás cukor, kevés citrom leveHozzávalók: 30 dkg háztartási keksz, 15 dkg porcukor, 2 dkg darált dió, 2 kávéskanál kakaó, 2 evőkanál lekvár, 3 evőkanál erős fekete kávé, 0,5 dl…..
 "Tökötök van, nem lovatok."    Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy kreatív anyuka, aki egy szép napon elindított egy alkotóblogot. Ezt a blogot elkezdték egyre többen olvasni. Egy szép napon két székesfehérvári szervezet felfigyelt rá és azzal az…..
Nemsokára megszülető unokahúgom kapcsán többször beszéltünk (na jó, röhögtünk), arról, hogy vajon melyik felmenőtől mit fog örökölni a gyerek? Ennek ürügyén én is elgondolkodtam, hogy mégis milyen NE legyen… Persze ennek így se füle se farka, mert nyilván…..
Gyerekmonopoly Farmakológia 2011.03.17 13:53:00
Ma Borsolyka családjával ismerkedünk, akik egy váratlan fordulattal a városi létet felcserélték a rideg állattartásra. Szüleim, miután megunták a pesti zsúfolt forgatagot, és madárcsicsergésre vágytak, úgy döntöttek, kiköltöznek a telekre. Ott volt egy méretes nyaraló, amit…..
kancellar 2011.03.17 15:00:31
Ma csupán kétszer hallgattam végig a fenti ominózus mondatot. Egyszer akkor, amikor azzal a végtelenül kedves nénivel összefutottam a lépcsőházban, és udvariasan meg kellett tekintenem az elszörnyedős performanszát a "- Jééézus, maga már megint terhes???" - kezdetű…..
De Cyrnek szigorúan Mikulásra, csak hogy ne sérüljön az érzékeny lelke, még meginnák a Vadak a levét. Mert a Télapó a csizmácskákba nemcsak csokit és cukrot dugdoshat, lehet annál értelmesebb, jópofább és kevésbé fogrohasztó ajándékot is kitalálni. Ha meg magunktól nem…..
Gyerekszoba Soha többé vekker! 2010.10.19 17:04:00
Bár a mai világban sokkal később kezdenek a gyerekek egyedül járni az iskolába - tekintve a forgalom erősségét, és az autósok ütödőttségét a zebrák megközelítésével kapcsolatban -, azért legkésőbb kamaszként esélyes, hogy már nem mi ébresztjük a dedet. Jó esetben. Aki…..
Én olyan "bele a vaktengerbe" típusú rák vagyok, nem gondolkozom sokat, a számlára nyomtatott 10-12 százalékos felszolgálási díjat is világ életemben elfogadtam a borravaló kimosakodott szinonimájának. Ennek megfelelően ahol ilyet láttam a számlán, ott annyit adtam,…..
Ma reggeli posztunkban picidia munkásságát próbáltuk meg felvázolni Nektek - valószínűleg nem sikerült teljesen, annyira sokoldalú. Most pedig lehetőségetek van nyerni picidia alkotásaiból. Persze, csak akkor, ha megválaszoljátok kommentben - itt, a poszt alatt - a következő…..
A korhatárkarika az alant olvasható levél néhány trágár kiszólásának köszönhető, a történet nem horroros vagy szexes, hanem nagyszámos. Viszont parádés. Levélírónk egy középvállalat egykori vezetője, aki regnálása alatt 50 millió forintért eladott egy ingatlant. Most…..
Az történt, hogy Csehországban, vonatozgatás közben elvesztettem a telefonomat. Kellemetlen, új és drága telefon volt. Mindenki el tudja képzelni, milyen bajokkal jár ez, engem a legjobban az zavar, hogy még netbankolni se tudok, mert sms-ben jön a jelszó.Múlt pénteken történt,…..
Csodálatos utóélete van a Túl hangosan szexel a palóc utcai asszony című posztunknak, amiben egy backdoor üzenetet mutattunk be. A csodás utóélet egyik fele a remek kommenthalom, olyan kis gyöngyökkel, mintfaqq: Sosem értettem az üvöltve kúrókat. Azért 20 éves kortól nem akkora…..
DE ÉN NEM AKAROK EGY SZEMÉT ORSZÁGBAN ÉLNI! - kiált fel a kajárpéci Nyéki István a Hajnóczy Péter-kisregény hosszúságú, de igen tanulságos levele derekánál. A hulladék lantosa az új szemétszállítási renden borult ki rettentően. Ha jól értem a lényeget, a hülye szabályok…..
kancellar 2010.08.30 14:45:57
@szita szita péntek: Vazze! Már nem! Burkolt áremelés.
Mosóautó jött havonta. Kettő az egyben kiürítés után ki is mosta. Amúgy jogszabály írja elő ha minden igaz, még a komszol hivatkozta mindig be.

Ja amúgy szomszédomnak nincs kukája nem kötelező, pedig 3 gyerek is van, ebből kettő pelenkás, hogy hova hordja nem tudom, az enyémbe tuti nem...
Szekszárdon régebben pont ilyenek miatt volt az, hogy nem volt szemétszállítási díj, mindenhol vitték az árát a tényleg mindenkire kötelező kommunális díjba foglalták. Mára ezt is megváltoztatták.
Tékozló Homár Az év backdoorja 2010.07.05 09:45:00
Igazából tényleg semmit nem nagyon kell hozzáfűzni ehhez, bár azért csak kíváncsiak vagyunk, hol is készült Panni képe:..
Meg bizony, és őszintén szólva, már nagyon itt volt az ideje! Mármint annak, hogy a szimpla blog.hu-s sablont valami egyedire cseréljük. Szépen működött az elmúlt két és fél évben, de többre vágytunk. És most itt van a pillanat, amire vártunk, csak Nektek, nemcsak tőlünk!…..
A plafon kidekorálása szerintem pompás ötlet egy babaszoba esetében. Mert gondoljunk bele, hogyan tölti el az a baba élete első pár hetét? Sőt, inkább hónapját? Főleg és leginkább a hátán fekve, a plafont nézve.Persze ez azokra a babákra igaz, akik nem hozzánk születtek,…..
Gyerekszoba IKEA-mentes IKEA ház 2010.04.29 09:39:00
Rég jártam már az IKEA hacker háza táján és milyen jó tettem, hogy most benéztem. Mert már volt ugyan szó itt a blogon IKEA katalógusból készült házra, de ez egy csöppet továbbfejlesztett változat, térben is terjed, minden egyes porcikájábak az IKEA katalógusából készítve.…..
kancellar 2010.04.29 15:31:05
Gyerekszoba Nincs több tanyálás 2010.03.04 09:36:00
Hívhatnám búgócsigás biciklinek is, mivel ez a felborulásálló bicaj is ugyanazon fizikai törvény alapján működik, mint a búgócsiga. Ugyanis az első kereke giroszkópos, amitől nem tud felborulni a kölök a biciklivel, amíg az mozgásban van. Mondanám lelkesedve, hogy de jó,…..