Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tíz:59

0 bejegyzést írt és 190 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vitézy Dávid menesztése nagy port vert fel. Hirtelen rengeteg szimpatizánsa lett, de vajon érdemei szerint vagy sem? Szakértőt hívtunk! Valamint elmentünk megvenni egy rommá tört de sérülésmentesnek hirdetett Volkswagent. Mi lett a vége? Az Égéstér 149. adásának…..
Még 2009-ben történt velem az eset, ami valószínűleg örökre beleégette magát az agyamba és nyomatékosította bennem, mit is jelent a pénzügyi kultúra és annak hiánya Magyarországon. Beszéltem egy nővel pénzügyekről. Kiderült, hogy van gyermeke, akit nagyon szeret, szívesen…..
Tíz:59 2014.08.24 15:17:00
Pár napra odaadtuk Daninak a Samsung legújabb csúcskészülékét az S5-öt és mellé egy GearFit okosórát. Előtte még sohasem volt a kezében Galaxy, sem Smartwatch, így őszinte laikusként esett a két készüléknek. Szóval ne egy kegyetlenül objektív tesztet várjatok. Csupán benyomásokat egy olyan sráctól,…..
Tíz:59 2014.05.27 10:27:00
@enpera: Én is ezen filóztam, miértr nem ugyan onnan készült a kép
Brazíliát csak nehezen érte utol a világméretű biciklis forradalom. A városokban sok az autó, a sofőrök miatt sokáig minden bringaút veszélyes kaland volt. A kerékpárosoknak azonban nemcsak az autósokkal kell megküzdeni. A közbiztonság sincs a topon még Rióban sem, ahol rövid…..
Tíz:59 2014.05.22 21:56:12
Viktor Janukovics bukása után az ukránok szétfotózták a házat és a birtokot, így derült ki, hogy Janukovicsnak golfpályája, arany vécékefe, régi autók gyűjteménye, egy hajója, saját temploma, vagy mondjuk állatkertje volt. (Itt van egy 26-os lista, amit a Twitterről szedtek…..
Tíz:59 2014.02.24 22:20:14
A jobboldali média hónapok óta nyomat egy hazugságot az "SZDSZ adósságáról". Az SZDSZ ugyanis egy törvény alapján a Fideszhez hasonlóan hitelre vette meg az államtól addig kedvezményesen bérelt irodáit. Amikor a párt tavaly befejezte a működését az összes megvásárolt…..
Tíz:59 2014.02.23 07:50:26
A Csajok új évadának bemutatóján mindenki Lena Dunhamet dicsérte. A készítők nem gondolják, hogy a kivételezett hátterüknek köze van a sikerükhöz, és az esik nekik a legjobban, ha valaki a férfi szereplőiket dicséri. Még mindig ki vannak akadva arra a riporterre, aki azt…..
Tíz:59 2014.02.12 08:09:48
Uff
Tíz:59 2014.02.12 08:10:58
@Az evolúció megfordítója... vissza a fára!: látom te csókos vagy neked lehet káromkodni, bezzeg az enyémet törölték, pedig csak a kurva szó volt benne.
Akinek nincs pénze ügyvédre, az nem fordulhat a Kúriához az új választási eljárási törvény szerint - lényegében ezt mondta ki a Kúria és az Alkotmánybíróság is a múlt héten. Minden más esetben az állam biztosítja az ingyenes jogi képviseletet, ha viszont a választások…..
Tíz:59 2014.02.11 22:52:42
A Csajok című HBO-sorozat főszereplője számos alkalommal kijelentette, hogy kiválóan érzi magát a bőrében, és nem érdekli, hogy az emberek mit gondolnak róla. Mindez nagyon szép és dicséretes, és nekünk sincs semmi bajunk Dunham alakjával, sőt, azzal sem, hogy a Csajokban…..
Közgazdászok szerint ha kevesebb embernek lenne saját lakása, akkor jobban élnénk. Hogyan lehet ezt elérni? A németek megmutatják.Korábbi posztjainkban - elérhető itt és itt - bemutattunk olyan kutatási eredményeket, melyek arra a következtetésre jutottak, hogy a magas…..
Tíz:59 2014.01.29 13:21:58
@Votee: Mondjuk az az utcára? Milyen jó mentalitás.
Tivadar újabb büntetővámot talált a Telekom számlarészletező apróbetűs részei között. Bő  másfél évvel a Vodafone és a Telenor után a Telekom is kapcsolási díjjal vezeti le az át nem hárítható telekomadót: Telekomos mobilelőfizetéssel rendelkezem, amely egy…..
Ha már a háeres ilyen-olyan előszűréseket végez: egy huszonéves kiscsaj pontosan hogyan is állapítja meg valaki szakmai rátermettségét ? A marhanagy élettapasztalatával ? Esetleg a világ összes szakmájának a szakmai tapasztalatával ? Mondjon bárki bármit, háereséknél ha a…..
Régen voltam ilyen nehéz helyzetben egy poszt felvezetésekor, hiszen mit is mondhatnék egy olyan levél elé, melyet Zoltántól kaptam, és melyben elbúcsúzik a külföldre költöző lányától? Talán csak a számomra legfontosabb gondolatot idézném: „ne feledd a lényeget: a haza…..
Nehéz lenne azt állítani, hogy a Formula-1 megszállott rajongói lennénk, de ez a szimulátor még minket is megmozgatott. Gyakorlatilag minden olyan, mint az igazi, kezdve a gumiktól egészen a fékekig. Jelen pillanatban nem sok olyan szimulátor van, amely komolyabb Formula-1-es…..
Pénteken a Google Android üzletfejlesztésért felelős igazgatója, John Lagerling a New York Timesnak kerek perec kijelentette, amit már a Motorola akvizíciója után is pedzegettem: a Google-nek esze ágában sincs beolvasztani a Motorolát, és egy kézbe vonni az androidos hardver és…..
Tíz:59 2012.11.04 18:16:08
@jöttem láttam mentem: Nagyon egyxszerű!
Az egyik ismerősőm mobilszolgáltatónál eladó, A Samsung csinál olyan értékesítési ösztönzőt év elején és év végen amiben a legjobb értékesítő érts aki a legtöbb samsungot adja el kap egy 3D tv-t a második egy laptopot a harmadik csúcs mobilt, és van vagy 3 -4 kategória.Tehát ha kilátás van egy frankó müszaki cuccra ingyen és csak annyit kell tenni,hogy samsungot tolja a népeknek,megteszi! Mig a Nokia még a csúcskategóriás mobilját is sajnálja oda adni az értékesítőnek az eladás ösztönzői során. Hát ezért fogy jobban a Samsung mint a nokia.
A több száz, a náci birodalmat dicsőítő fénykép között a német fotósok kezei közül kikerült néhány olyan is, amelyek egyáltalán nem a hadi sikereknek állítanak emléket. A negyvenes évek elején a birodalom legelismertebb fényképésze volt Hugo Jaeger. Példátlan…..
Tíz:59 2012.10.19 13:16:34
Heltai Jenő : Szabadság

Tudd meg szabad csak az, akit
Szo nem butit, fény nem vakit,
Se rang, se kincs nem veszteget meg:
Az aki nyiltan gyülölhet, szerethet,
Alázatot lenézi, meg nem óvja
Nincs letagadni, titkolni valója.
Tudd meg: szabad csak az, aki
Ha neve nincs is, mégis valaki
Vagy forró, vagy hideg , de sose langyos
Tüzet fölöslegesen nem harangoz
Van mindene, ha nincs is semmije
Mert nem szorul rá, soha senkire
Nem áll szemébe huzott vaskalappal
Mindig kevélyen szembenéz a Nappal,
Vállalja azt, amit jó társa vállal
És győzi szivvel, győzi vállal.
Helyét megállja mindig mindenütt
Többször cirogat, mint ahányszor üt,
De megmutatja olykor, hogy van ökle
Szabad akar maradni mindörökre.
Szabadság! Ezt a megszentelt nevet
Könnyelmüen, ingyen ajkadra ne vedd.
Tudd meg szabad csak az, aki
Oly áhitattal mondja ki
Mint istenének szent nevét a jó pap.
Szabad csak az kit nem
rettent a holnap
Inség veszély, kit meg nem tántorit.
És lelki béklyó többé nem szorit.
Hiába őrzi porkoláb s lakat,
Az sosem rab, ki lélkeben szabad.
Az akkor is ha koldus, nincstelen
Gazdag, hatalmas, mert bilincstelen.
Ez nem ajándék. Ingyen ezt nem adják,
Hol áldozat nincs , nincs szabadság.
Ott van csupán, ahol szavát megértve
Meghalni tudnak, s élni mernek érte.
De nem azért dult érte harc,
Hogy azt csináld amit akarsz
S mindazt, miért más robotolt
Magad javára letarold.
Mert szabadabb szeretnél lenni másnál.
A szabadság nem perzsavásár.
Nem a te árud. Milliok kincse az
Mint a reménység, napsugár, tavasz,
Mint a virág, mely dus kelykét kitárva
Ráönti illatát a szomjazó világra.
Hogy abból jótestvéri jusson.
Minden szegénynek ugyanannyi jusson
Mig több jut egynek, másnak kevesebb
Nincs még szabadság, éget még a seb
Amig te is csak másnál szabadabb vagy
Te sem vagy még szabad, te is csak...
Gyáva rab vagy.
Tegnap délután, miközben a Tv2-ben mindenki már a The Voice-premierre készült és a gyakornokok kifosztották a környékbeli közértek pezsgőkészletét, a tévében csendesen ment az adásfolyam. A fél ötös Hal a tortán-ismétlést egy török szappanopera, a Tiltott szerelem 158.…..
Ma volt szerencsém beszélni egy nigériai vendégtanárral a nyelviskolából. Megkérdeztem,ő mit szeret magyarországban,és mit gondol a többi külföldi hogy van ezzel? A magyar nyelv nehéz,de aki motiválva van könnyen megtanulhatja. Ausztriában a vendégmunkások 6 hónap intenzív…..
Tisztelt Címzett!  Gy. Általános Iskola és Gimnázium alkalmazottja voltam. Az alapítványi iskola tulajdonosa karácsony előtt meghalt.   Attól kezdve mindenféle hangok keltek útjukra.   Februárban megkérdeztem közvetlen főnökünket , hogy mi igaz abból, hogy az iskola léte…..
Tíz:59 2012.10.07 23:03:58
@karosszékely: eh eh ,valaki fején találta a szöget :)
A megrendelő, az azeri kulturális minisztérium szerint kizárólag békés célú felhasználásra kell a megrendelt 5 ezer balta. Ergoyan Morgalicsuk elmondta, a közelgő azeri állami ünnepségen adják át az aranyozott baltákat, amelyekbe majd belegravírozzák a kitüntetett nevét. "Az…..
Tíz:59 2012.09.08 08:08:34
@töreki: elgurult a gyógyszered koma? EZ nem a te szobád!!
Vastagbőr Ordas nagy hazugság 2012.09.07 08:31:00
Tényleg nem értem ... Lehozatnak a pártsajtóval olyan kamulistát, amitől összehúgyozzák magukat a fideszes-kdnp-es mezei képviselők, akik az egész IMF-tárgyalásokról annyit tudnak, mint Önök, kedves olvasók: vagyis semmit. A szűk vezérkar összekacsint, hiszen a pontokat ők…..
Több mint 300 kilométeres alagút- és barlangrendszer fekszik a francia főváros alatt, a katakombákban pedig 6 millió ember földi maradványai. Legendásan hosszú és bonyolult (mintegy 300 kilométeres) alagút-, barlang-, és katakombarendszer található Párizs alatt, melynek egy…..
Mint arról már bizonyára mindenki értesült, a mobilszolgáltatók sajátos módon értelmezték a józan ésszel kivitelezhetetlen telefonadót. Jakab Andor azt is megírta már, hogy ezzel a trükkel az adót is leáfázták, Ági a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőségnél érdeklődött,…..