Regisztráció Blogot indítok
Adatok
önhordó

0 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2014. december 21-én költöztünk családommal Kispestre, ahol éveken át az volt a "normális" állapot, hogy el akarják vágni a nyakam és ahol el akarnak űzni minket az otthonunkból azok a szomszédunkban lakó személyek, akik az ingatlanmaffia ténykedése és a hatóságok mulasztása/félrenézése okán éveken…..
Uppsz, pár napja hallhattuk Karácsony polgármester öszödi beszédét. Gergőé is igazságbeszéd, mivel nem a nyilvánosságnak szánta. Tökéletesen rávílágít arra, hogy miként működött a zuglói önkormányzat az elmúlt öt évben. Az azóta összehordott, egymásnak ellentmondó, hol hangzott el, ki vette fel…..
önhordó 2019.10.05 00:27:12
A Malév GH eddig sem pályázott nagy eséllyel a legkedveltebb cégnek járó babérkoszorú elnyerésére, de lassan inkább az aranybékasegg díjra lehet méltó (a díjat egy reklámblog találta ki, nem én). Olvasónk, Dóra (kérésére a nevét megváltoztattuk) tanulságos esete következik. Frissítés: a Wizz Air…..
önhordó 2019.10.03 16:41:25
@Girhes: jól megmongya
Karakter Vaskalaptalan 2019.08.02 10:00:00
A dolgok valahogy mindig összeérnek. Anyám egy életen át tanított egy gimiben, mindig voltak olyan diákjai, akikkel egészen kivételes módon tudtak hatni egymásra. Gallai Zsófia az egyik utolsó ilyen tanítványa volt. Aztán úgy alakult, hogy nekem meg Zsófi lett a magyartanárom. Most őt kérdezem a…..
A kormánybiztos által megosztott korábbi fotók pedig drága beruházásról árulkodnak.Lázár János felháborodottan mosta kezeit és az általa felügyelt cég vezetőit okolta, amikor a 444.hu a mezőhegyesi ménesbirtokra tervezett luxusberuházásról kérdezte. A Népszava által megírt ügyre azonnal reagálva…..
önhordó 2019.05.30 17:37:19
Az utóbbi időben, ha valamilyen okból felkelti az érdeklődését a sajtónak a Budapest VII. kerületének Belső-erzsébetvárosi részén ideiglenesen létező „bulinegyed”, akkor leginkább a hiszékeny bulituristáknak jóval a piaci ár fölött sütőport, majoránnát eladó egyszerű utcai csalókról, esetleg a…..
Napjainkra Földünk veszélyes övezetekkel, településekkel teli hellyé változott, hiszen számtalan országban zajlik ma is polgárháború (pl. Líbia, Afganisztán, Szíria, Szudán), több állam közt háborús konfliktus feszül (pl.: Jemen - Szaúd-Arábia) és rengeteg helyen egy-egy szervezet tartja fenn a…..
önhordó 2019.05.08 10:42:17
@kvadrillio: nagyanyádad is biztos támogatna akinek 45 ben egy csokor virággal kedveskedtek az oroszok
önhordó 2019.05.08 10:43:17
@önhordó: helyesen :mamád
Ha a magyar miniszterelnök nem lép egyet hátra, még az európai választás előtt a Néppárton kívül találhatja magát. Timmermans szerint Orbán Weber Achilles-sarkát jelenti a Bizottság elnöki tisztéért vívott csatában.  A fiataloknak még nincs egzisztenciális vesztenivalójuk és a múltjuk miatt sem…..
Bangóné és Kunhalmi honanyák tegnap eltulajdonították a show-t az ellenzék elől. Kiálltak a képviselői irodaház folyosójára, keblükhöz ölelték a két példányban kinyomtatott papírlapot, hogy ország-világ elé tárhassák, mennyire elégedetlenek Kövér házelnök úr garázdálkodásával. A sminkjük hibátlan…..
Állítólag egy évvel ezelőtt komolyan felvetődött a Fideszben, hogy be kéne áldozni Tiborcz Istvánt a választások előtt, ezzel kivennék az élét azoknak az ellenzéki és EU-s kritikáknak, melyek szerint Magyarországon nem érvényesül a törvény előtti egyenlőség elve. Volt némi realitás a felvetésben,…..
önhordó 2019.02.17 00:39:50
@Kocsobur Ekese: Te egy nagy Ló vagy.Szerinted ki fizeti tiborcpisti számláit?
A középfokú végzettséggel rendelkező szakmunkások bérminimuma utolérte a kezdő tanári fizetést, pár éven belül országszerte komoly gond lesz a pedagógushiány. Milyen – akár szokatlannak tűnő – megoldási javaslatok léteznek? Egyszerre forráshiányos, pazarló és alulteljesítő a köznevelés, a…..
önhordó 2019.02.09 13:05:08
@LebensraumamOsten: Nagyon okosakat írsz bátya, de a cikk nem erről szól.
Taktikai változások Ám nemcsak a hadsereg szervezeti felépítése, hanem annak alkalmazása is megváltozott. Korábban a kiegyensúlyozott haderő felépítésnek megfelelően a különböző fegyvernemek alkalmazása is kiegyenlített, összehangolt volt. Napóleon taktikája a legtöbb…..
önhordó 2018.12.14 19:54:19
@math0: Köszönjük hogy megtisztelsz minket kérlek maradj még itt olyan jó meglátásaid vannak
Bárkivel kész együttműködni az önkormányzati választásokon, de szerinte az Európai Parlamenti választásnak helyosztó szerepe lesz itthon az ellenzéki tárgyalásokon. Puzsér kampánymenedzsere okozott személyi konfliktusokat a választások előtt a pártjában, nem állna be Karácsony Gergely mögé a…..
A nagy csatákról is mint oly mindenről, leginkább csak felületes ismeretekkel rendelkezünk, a valóságban nem is úgy zajlottak, ahogyan a legtöbben elképzeljük. A mélyebb ismeretekhez a csatákat szinte atomjaira kell tudni bontanunk, ezt pedig szívós és alapos munkával olyan történészek képesek…..
Szerző: Horváth Zoltán Tordai Bence mai parlamenti felszólalása azért zseniális, mert egyszerre mutat rá mindarra a közéleti silányságra, ahova a Fidesz és az ellenzék egymást taszigálták. Szemernyi kétségem sincs, hogy az ugynevezett Párbeszéd úgynevezett képviselőjének cöfögésére a körúton belül…..
Bumeráng Ide a diktatúrával! 2018.09.22 20:17:24
A Policy Solutions és a Friedrich Ebert Stiftung augusztusban egy felmérést készített arról, mit gondolnak a magyar emberek a demokráciáról, a rendszerváltás óta megalakult kormányokról és önmagában az ország helyzetéről. A végeredmény rengeteg tanulsággal járt és sok mindent igazolt is: kiderült,…..
Nyugat-Európa nem egységes, az egyes országok maguk sem egységesek, nem látják egymást nagy barátoknak, mégis, ha közéjük lép egy kelet-európai, akkor valahogy mintába rendeződnek. Ez nem törvényszerű, különösen az új generációnál, de azért van egy ilyen tendencia. Orbán ambíciója, hogy európai…..
Nincs nekem azzal semmi bajom, hogy összevonják a kémiát, fizikát, biológiát, így helyet csinálva a hazafias nevelés nevű tantárgynak. Na persze a hazafias nevelés szerintem az lenne, ha például Trianonért nem Európát tennék felelősség, hanem elsősorban önmagunkat, a saját soviniszta, hataloméhes…..
önhordó 2018.09.03 09:02:59
@Fülig José: mondd már el mi a helyzet Trianonnal aztán én is kussolok
Aki a természeti kincsek és értékek felkeresése mellett érdeklődik a középkori magyar történelem emlékei iránt is, az Erdély földjén igazán elemében érezheti magát, hiszen lépten-nyomon várromok, több száz éves erődtemplomok, kastélyok, erődített szász városok és régi korok elfeledett csataterei…..
önhordó 2018.07.14 13:18:27
A héten történt állítólag, hogy egy gyerekes anyukát kiraktak az egyik belvárosi étteremből. Az anyuka először a Pesten Hallottam csoportban krákogott egy picit, de posztja alatti véres komment háborúból ő jött ki vesztesen. A tiszavirágéletű sírás, alig egy órát volt ott míg valaki nem törölte. Az…..
A levél 2 napja érkezett, írója láthatóan feldúltan jegyezte le a vele történteket. Dehát ki ne ragadtatná magát mondatokon átívelő caps lockra, ha kiderülne, hogy 3x vonták le tőle a bevásárlás árát? Az ügy kapcsán elég helyes döntésnek tűnik, hogy olvasónk nem szándékozik többet többet ebbe a…..
A lelkész 6 napon át láthatatlan, a hetediken érthetetlen – mondják a rosszmájúak. A lelkész vasárnap dolgozik 1 órát, de máskor mit csinál???  ..
önhordó 2017.10.03 22:18:20
@Csipyke: Gyökér! majd a migránsok
a gyerekeddel.Minek basztatsz egy pozitiv posztot?
Volt tegnap egy Demcsák-Szanyi beszélgetés az ATV reggeli műsorában, ez itt: Nehéz nem észrevenni, hogy a műsorvezető izé, nem túl összeszedett, összevissza beszél, a kérdéseket nem tudja feltenni, a súgógépről sem tud olvasni, a hangja galuskás, bizonytalan.  Az ATV vezetőségének sem tetszett,…..
önhordó 2017.09.16 19:48:27
A Civilzugló Egyesület a 4. alpolgármester teljesen felesleges kinevezése, a minket ért büntetés, a bizottságokból való kizárással fenyítésünk miatt demonstrációba kezdett. Egy hétig a hivatal előtt fogunk sátrazni a minket és választóinkat ért indokolatlan "adminisztratív intézkedés" kiszorítás…..
önhordó 2017.06.04 17:42:07