Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ági4ever

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Átlagosan havi 118 ezer forintért, elkeserítő körülmények között, folyamatos túlterheltség alatt vívja a betegségekkel szembeni napi harcát az az 54 ezer egészségügyi dolgozó, akiket még nem csábítottak külföldre a rájuk specializálódott munkaerő közvetítő cégek. A…..
Kitettük a javításokat. Egyes játékosok rendkívül hosszú érési idővel találkozhatnak, különösen virágok esetében. (27 nap...) Ez azért van, mert nekik elszáradtként jelentek volna meg a növényeik és gyorsan csak így tudtuk megmenteni őket.Holnap reggel nekiugrunk és…..
Tádááám!Sorsoltunk egyet gyorsan, és gratulálunk a nyerteseknek!Úgy írjuk a neveket, ahogy a Facebook-on is szerepel. A következő játékosok 200 tallérral lettek gazdagabbak:1. Marika Kis Lászlóné2. Balogh Enikő3. Dávid, Zelei4. Foki Ildikó5. Györgyi Ködöböcz6. Karolina…..
Tanyavilág Ismét be lehet lépni 2011.03.06 20:06:54
Délutánig gondok voltak a szolgáltatónkkal, ezért sokan nem tudtak belépni a játékba. Most nálunk már flottul működik.A "raktár lassú nyitási" és gyár bugokat a holnapi nap folyamán fogjuk tudni javítani.P.s.: az ezzel kapcsolatos hibajelentésekre egyenként nem fogunk…..
Ahogy a blog kommentekől is kiderül kezd stabilizálódni a helyzet. Köszönjük a jókíváságokat, bár anyukánk gyakran csuklik, így biztosak vagyunk benne, hogy rengeteg munka vár ránk.Először is arra kérünk benneteket, hogy NEKÜNK írjatok hibajelentést, de az iwiw-nek, vagy a…..
Ági4ever 2011.01.27 15:53:42
@pedro210:
Szia megjelölnélek szomszédnak Farmerama-n.
Az legalább tegnaptól működik, mert szombattól oda sem tudtam belépni.
Örülnék ha lenne még helyed, mert elég nehéz szomszédot találni.
Köszi Ági