Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fogepesz

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Élni ingyen: Megcsinálta? 2011.11.07 18:16:22
Hihetetlen, de igaz: ex-valóságsószereplő is írhat bestseller könyvet, Olivér megcsinálta, a könyve egyéb kategóriában a harmadik a toplistán az Alexandra könyvesháznál! ..
Beküldte:Bence..
fogepesz 2011.04.18 10:54:44
A Bors szállítja mai faszányos bulvárhírünket: VV Olivér netes társkereső oldalon kerít Alekosz haverjának, aki meg a VV után először nála fog héderezni, míg fel nem újítják a villát, aztán visszaköltözik, de állítólag nem a villába, hanem egy luxus lakókocsiba - a VV4…..
fogepesz 2011.04.13 14:21:51
@garrett27: @amor2000: Hidd el sajnos vannak olyan bánya rémek akik alá másznak ennek a hernyónak.Emlékezz Benkőnek a másik féregnek is voltak luvnyájai.
A Törtető másodszor is szabályt szegett, azonban megúszta, megmaradt a védettsége - olvasható a Hír24-en. A luxusbörtön amazonja először akkor húzta ki a gyufát a valóságshow készítőinél, amikor a dzsungelhét alatt – tartva a vihartól – fogta magát és bevonult a…..
Te jó isten, hogy Lázár János mennyire nincs képben! Állítólag úgy érvelt a vármegye elnevezés visszahozatala ellen, hogy annak feudális, elnyomást idéző jelentései a jobbágyság és a cselédség leszármazottaiban rossz emlékeket keltenek... Basszus, az anyai dédnagyanyám…..
Egy szemfüles tévéző fedezte fel, hogy Jerzy egy Alekosszal folytatott beszélgetés alatt többször is nadrágot cserélt, persze észrevétlenül, egy szempillantás alatt. Ilyenkor elgondolkodik az ember azon, hogy esetleg többször vették fel a jelenetet és előre meg volt tervezve a…..
 "A köztársaságok közül Ciprus, Finnország, Franciaország, Görögország, Írország, Málta és Románia a saját nevével azonosan szerepel az alkotmányukban is, a többiek kiteszik a köztársaságot."  (forrás)Kumin Ferenc egy buta, szervilis pöllencs. Ergo,…..
Subba Való Világ: Gigi 2011.01.24 19:37:00
EOS MODELS, Rácz Ildikó, Gigi   Előljáróban: Nem, nem fizetnek érte, csak szimplán veregetnivaló. Miért nem lehet csak lesegetni a képeket?..