Regisztráció Blogot indítok
Adatok
büdös rózsa

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MedIQ A testedzés nem fogyaszt? 2009.08.09 09:07:00
A PLoS One nevű rangos, nyílt hozzáférésű szaklapban érdekes cikket publikáltak a minap. Azt régóta tudjuk, hogy a rendszeres testedzés (heti 3-4-szer napi 30-60 perc) segít megelőzni a cukorbetegséget, szív- és érrendszeri gondokat, illetve néhány ráktípust is. De hogy a…..
büdös rózsa 2009.08.09 11:21:10
@Panasz Muki: A zsír nem alakul izommá, mert másból van a kettő. Ez ilyen vaskarika fából dolog.

A(z egészséges) fogyás mindig a testzsír csökkenését kell jelentse.

Az ember attól fogy, hogy több tápanyagot használ fel, mint amennyit bevisz. Ideális esetben zsírból. Az edzés serkenti a test lebontó folyamatait azáltal, hogy gyorsítja az anyagcserét a megnövekedett terheléssel. Járulékos pozitív hatása, hogy a szervezet nem azt az izmot fogja elbontani amit a szervezet az edzéshez használ.

Minden ember a genetikájából adódó testkompozíciójának megfelelően fogy és hízik, de vannak általános irányelvek amik segítik a testzsír csökkentést.
w Zárt osztály 2009.02.21 06:00:00
Patrióta gazdaságpolitika lesz mostantól; eddig ugyanis valamiért nem az volt, de majd most megpróbáljuk. A patrióta politika pedig olyasmi, hogy megmondjuk a Tescónak, mától nyolcvan százalékban áruljon magyar élelmiszert. Az még majd eldől, hogy ezt méterben, értékben vagy…..
1. Nyiss ki egy Internet Explorert. (Bizony, rosszul kezdődik, de ez van. Firefoxszal nehézkesebb, Chrome-mal meg egyenesen kínszenvedés lesz végigmenni a folyamaton.)2. Lépj be a Live ID-ba. (Ha nincs, akkor regisztrálj egyet előbb.) És hagyd is nyitva ezt a tabot. Majd egy másik fülön…..
Rabbit szedte össze egy prezentációban a legfontosabb adatokat. Eszerint a magyar netezők többsége már blogolvasó, közülük minden ötödik ír is webnaplót. A közösségépítő szájtok elérik a magyar netezők 85 százalékát. A Skype extrém népszerű idehaza is. Videót…..
Az egykori televíziós műsorvezető nemsokára betölti 72 életévét. A televízióval másfél évtizede szakított. Másik szenvedélye, a jégkorongozás öröknek tűnik. Hetente kétszer edz a mai napig. Hosszú szünet után nálunk képernyőre kerül Egri János.Egri Jánost a…..
büdös rózsa 2008.10.18 22:10:51
A British Heart Foundation valami kivételes kampányba kezdett, hogy a lakosságot arról informálja, milyen lehet átélni egy szívinfarktust. Egy két perces videón mutatják be mindezt és emellett a honlapon rengeteg hasznos anyaggal szolgálnak. Íme egy összeállítás a tünetekről.…..
Purell nevű komment előnk küldte ezt a nem éppen friss, de annál szórakoztatóbb kis videót, amiben a FOX riportere és a hírműsor műsorvezetője esik egymásnak élőben. A riporter éppen egy kis színest rakott össze valami házban, ahol baj volt a lifttel, és a stúdióból…..
büdös rózsa 2008.03.07 22:56:45
Megvolt a 8. pbh verseny is, 27-en indultunk, három hely fizetett (28-tól öt hely fizetne...). Voltak szépen megjátszott kezek és persze intelligens mákolások is, végül új bajnokot avattunk sedo66 személyében nickjében. A második SilentLION, a harmadik Evildish lett. Gratulálok,…..
büdös rózsa 2008.02.15 12:15:54